*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
Hvala, hvala i Strancu (ko god da je) pesma je predivna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboli me uvo, pravo da Vam kazem:rolleyes:Iron Lord:Poštovani,
Napravili ste prekršaj na forumu!
Razlog: Besmislen tekst
-------
Poštovana,
ovim komentarom ste bitno skrenuli sa teme i bespotrebnom uvredom započeli svadju kojom ste pokazali da vas baš briga za sadržaj teme. Važnije vam je šta Vi pričate od gubitka mladog života. Imajte na umu da zbog trenutne situacije tolerišem i više nego što treba ali ovo ne mogu i neću! Sami ste krivi.
-------
Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.
Problematičan tekst:
[post]6069830[/post]
Ma sve je to lepo napisano... samo kada ćeš u Prištinu???
Ti si bila sa Kandickom?!
U pocasnoj lozi?!
Choveche, moje poshtovanje![]()
Forum Krstarice
Hvala, hvala i Strancu (ko god da je) pesma je predivna....
Obecala sam gospodinu moderatoru Ironu - da cu ovaj tekst nase prepiske da objavim na "Odmoru......." iako nisam pitala njega za saglasnost ( sad cu, samo sto nisam:rolleyesposto mi ban ne gine, i posto mi je drago zbog toga- od koga je i dobro je:rolleyes:
Kazneni poen za Biljanu:
"
Zaboli me uvo, pravo da Vam kazem:rolleyes:
Vi, koji ste postali tragicna tvorevina sopstvenih zabluda i mrznje, Vi koji izvrgavate ruglu sve sto iole mirise na patriotizam, i Vi koji lepite temu koja ni za Blablaonicu nije: Kupujem-prodajem-poklanjam:rolleyes:
Da Vi niste pomesali sebe sa mnom?!
U smislu da neke teme "kvarim"?!
Jer, meni je teshko i mislim da ako ponekad nekontrolisano zaurlam, bolje je od toga da kontrolisano i hladno ratujem:rolleyes:
Za razliku od Vas i Vasih, koji ubadate kad god i gde god stignete, u Vama i Vasima se oseca strahovita tenzija, i primecuje se isti mentalni sklop a bogmi i isti interes.
Morate nauciti da se kontrolisete,NE drugih radi, SEBE radi:-P
Ako ovako nastaviteda se vrtite na hiper obrtajima, sagorecete jako brzo, sto bi mi bilo draze od jedne skupstinske"nogare" na zalepljenoj temi....:rolleyes:
Bilo bi dobro da se okanete ovih digresija u vidu bezobraznih pokusaja da me isprovocirate:rolleyes:
Imate poluge VLASTI, mozete da me banujete, ali da me se okanete na PP:-x
MENI JE VAZNIJE NESTO OD izgubljenog zivota?!
I, VI to kazete
Jeste li prethodno procitali SVE postove, i one uvrede upucene meni o "dve mozdane" vijuge, o neidenju u Pristinu...Ili Vam smeta sto sam te iste spodobe okvalifikovala onako kako i dolikuje?!
Mene bi bilo SRAMOTA!:-x
I, pre nego sto me banujete,ostavicu ovo na "Odmoru...."pa neka ljudi vide (sa naglaskom na LJUDI, za ostale me zaboli uVo, cime se sve sluzite, gospodine MODERATORE:rolleyes:
Него набасао сам на песме једног младог, талентованог и надасве шармантног песника:
Ти си- ја сам
Ја сам твој немир у лаком летњем сну
што ти кроз сан додирне душу и нестане.
Ти си мој сан што ми живот додирну
и никада у заборав да оде не може.
Ја сам глас из далека у вреви града
што ти име зове и у вреву жамора утоне.
Ти си химна мог дана са којом се будим и са којом лежем,
ти си моје добро јутро и моје лаку ноћ.
http://saletovepesme.wordpress.com/