Veliki majstor zavrsio karijeru

Nije tacno.
Secam se cak je i Sarenac govorio da je zatecen i da se pita da li su ovo ljudi koji su pre vikali "imamo svog Boga, ime mu je Bodiroga"
Ne moras da verujes ali to je apsolutna istina. Bio je izvizdan i ispljuvan gore nego Tomasevic.
Cudi me da se ne secas (ili neces) jer se posle digla bas velika bura u javnosti

Igrac koji stvarno nikad nije bio ispljuvan je bio Sale Djordjevic. Njemu su cak i kad je davao koseve vikali Sale Srbine.
Bodiroga je bio bukvalno razapet.

Ne lupetaj molim te. Reci konkretno koja utamica i kada. To sto ti pricas su gluposti, nista odredjeno. Znas ono bilo je to iza sedam mora, iza sedam gora, ne secam se kada. Zato pusti prazne price, nego iznesi cinjenice, pa mozemo da pricamo. Mada tu ces se naci u problemu, posto pokusavas da proturis laz.

Prvo. Ako si navikao da se medju grobarima tako izrazavas nemoj ovde. Nije ni lepo ni kulturno da se tako obracas osobi koju ni ne znas.
Drugo. Kao sto sam rekao. Nisam hronicar Partizana i ne znam tacno koja je utakmica bila u pitanju (ali ako bas zelis videcu da se raspitam) ali to je apsolutna istina i verujem da se FLUID seca (jer ima jako dobro secanje) i bilo bi lepo da i on napise nesto ovde.
Trece. Ne proturam laz jer nemam potrebe. OVO JE APSOLUTNA ISTINA.
Cetvrto. Vrati se malo kuci na osnovno, domace kucno vaspitanje , jer je ocigledno da ti nedostaje.
Peto. Nekultura te nece uciniti vise u pravu.

Mislis Grobarima. Samo ti kazem da mlatis praznu slamu i da iznosis nesto za sta ni ti sam nisi siguran. Bodiroga je veliki Grobar i veruj mi nema sanse da je izvizdan. Da zlezda igra Evropska takmicenja, rekao bih da si pomesao cigane sa nama. Ali ovako, stvarno ne znam zasto palamudis i pises to sto pises. Izgleda da su kompleksi neunistivi...
I ne brini se ti za moje vaspitanje i kulturu. I nemoj da mi popujes i da izigravas nekog civilizovanog i satro kulturnog coveka, iznosis laz i gluposti, i posle se bunis kada ti kazem istinu.

U Atlanti smo bili bez Savica kome je noga bila u gipsu a Divcu su namerno expresno dosudili 5.lichnu.
Do poluvremena smo i pored toga gubili SAMO 5 razlike.
A tada su za USA igrali:Barkli,Meloun,Onil,Pejton,Pipen,Redzi Miler,Grent Hil(dok je rasturao),Stokton,Olajdzuvon,...znachi nemerljivo sa i danas 12 najboljih crnih manekena.
Yebote kakva je to utakmica bila....prvo poluvreme...30 000 Amera u atlanti...muk....jer vodimo...i chuje se par likova se deru iz tishine"ko to kaze ko to laze...":)

Back