Велики Лустратор на делу, мр. 5%

DraGo70:
P.S. Kada kažem 97% koje nije glasalo za njega, mislim i na onih 40% koji nisu izašli na izbore.
jbg drago,ko nije izasao na izbore,sam je izabrao da se ne pita ko ce mu ciniti vlast.zato njih uopste ne bih ubrajala kao uticajne u bilo cemu...jer tih 40 posto nije izabralo bilo koga sa liste,i verovatno su potpuno nezainteresovani za politiku.
tj znaju da kukaju, a ne znaju da izadju na izbore jer im niko ne odgovara.sto je krajnje licemerno...da se zalis na zivot,politiku i ekonomiju a da neces sam da uzmes odgovornost i da svojim glasom utices na nesto.ne nece jedan glas nista resiti,ali jedan po jedan,pa do cetrdeset posto i te kako hoce...

pritom su cesto sto u zivotu,sto na forumu najglasniji apstinetni...a meni se odma smraci kad cujem njih da se zale na nesto,a nece da glasaju :roll:

Banshee:

То шта је пинк, а шта црно-бело је ипак ствар личне визуре. Допустићеш да мени смета нешто што теби не смета.
Што се тиче патријарха, реакције људи на овом форуму јасно говоре да им такво вређање смета. Још на овој теми и није било много таквих реакција, јер многи су већ рекли своје мишљење - рецимо на оној теми кад је Чеда рекао да би лустрирао Цркву, па на теми о народном посланику, па још раније кад је Терешкова навукла неке да покажу своје право лице :wink:

Ја сам једноставно против одређеног схватања света и тако делујем форумски. Можемо да се расправљамо до сутра, али постоји један поуздан квантитативни критеријум

DSS mafija BlackMusician73 Danas 08:05 od rdeki 1 37

Велики Лустратор на делу, мр. 5% ( Višestrana tema 1 2 3 4 5 ... Poslednja strana ) Duh Sekire Danas 10:50 od Banshee 124 1.040

Нико не мора да долази на ову, као ни неку другу тему. Има маса тема на овом форуму које ми нису занимљиве, па ја не питам људе што их постављају. Ја на такве теме не трошим време.

Duh Sekire:
То шта је пинк, а шта црно-бело је ипак ствар личне визуре. Допустићеш да мени смета нешто што теби не смета.
Што се тиче патријарха, реакције људи на овом форуму јасно говоре да им такво вређање смета. Још на овој теми и није било много таквих реакција, јер многи су већ рекли своје мишљење - рецимо на оној теми кад је Чеда рекао да би лустрирао Цркву, па на теми о народном посланику, па још раније кад је Терешкова навукла неке да покажу своје право лице :wink:

Ја сам једноставно против одређеног схватања света и тако делујем форумски. Можемо да се расправљамо до сутра, али постоји један поуздан квантитативни критеријум

DSS mafija BlackMusician73 Danas 08:05 od rdeki 1 37

Велики Лустратор на делу, мр. 5% ( Višestrana tema 1 2 3 4 5 ... Poslednja strana ) Duh Sekire Danas 10:50 od Banshee 124 1.040

Нико не мора да долази на ову, као ни неку другу тему. Има маса тема на овом форуму које ми нису занимљиве, па ја не питам људе што их постављају. Ја на такве теме не трошим време.

naravno da cu dopustiti,ali isto tako ti moras dopustiti da se neko ne slaze sa tobom ili nekim tvojim istomisljenikom.
a da posle ne bude ustasa,strani placenik,sotonin sledbenik,narkoman,***** itd....kada nekome kazes tako nest (mozda ne ti,ali neko drugi) kakvu reakciju mozes da ocekujes?! :) tebi je strasno sto neko zove patrijarha zlocincem,a nije ti npr strasno sto mene nezasnovano zove ustasom? :) onda ti fali objektivnosti.
a da ne treba svi da precutimo ako nas neko uvredi? :lol:
naravno da nam se razlikuju misljenja,i treba,ja to podrzavam.i nikad necu nekog prvog uvrediti zbog toga.
ali ti to ne daje za pravo da kazes da su svi glasaci ds strani placenici a glasaci ldp narkomani,jer to jednostavno nije tako.
go on,slobodno otvaraj teme..ali nemoj da ocekujes da vredjas nekoga,i da ti on ostane duzan - povodom narkomana i placenika vs. paja zlocinac.to je normalan sled stvari :)

eto toliko...ziv bio i objektivan postao :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

tebi je strasno sto neko zove patrijarha zlocincem,a nije ti npr strasno sto mene nezasnovano zove ustasom?

Па ево пошто ти није јасно, сад ћу ти објасним.
Патријарх је оно што се каже јавна личност. И не само то, него је поглавар Српске православне цркве у којој сам ја крштен, па је сматрам делом свог идентитета. Тако да
1) О патријарху знам неке ствари на основу досадашњег рада. Знам рецимо да онима који га сад блате није много сметао кад је 27.01.1997. "пробио Кордон". Знам да није заслужио да га тако блате како га блате, а с обзиром на његове године и статус зтаслужио је да га неко брани од таквих увреда. Ви, млада госпођице или госпођо, ми нисте баш толико познати. Не мислим да сте усташа, а ви видите што вам се тако обраћају. Да нисте први кренули са увредом? (Узгред, патријарх не учествује у политичким дискусијама, које у ствари нису дискусије него нешто много горе). Ја сам неке бранио и од десног екстремиста на овом форуму. Међутим, одкако оног тачкастог створа пуштају да урнише форум; од како су овде балонџије играле по нечијем гробу - нешто немам намеру...
2) Како је православље део мог идентитета, ко увреди патријарха, увредио је мене. И не мислим само ја тако, то се видело. А ви ми нисте, што се каже, ни род ни помоз Бог... Да смо некако пајтоси овде, да сте рецимо форумски Саи Баба, као што кажу за некога, па ајде. Овако не морам да се свађам за вас. Мислим да умете и сами да се браните
3) Наравно, да парафразирам Тијанића - ви за мене нисте женско, него форумаш. Тражиле сте равноправност, онда се и понашајте равноправно.

dzabe sam se trudila :lol: :lol: :lol:

a i ja udaram sto puta glavom u zid,pokusavajuci sa nedokazanima da razumno pricam :lol: :lol:

e al dobar ti je onaj deo sa"ne postujem hriscanske dogme,al ko uvredi patrijarha,uvredio je i mene" :lol: ti ko maron....budista,a svim snagama se bori za postovanje i prava hriscansta :lol: smesni ste :) i paranoicni....mislim, sa onim ko postuje sa mog nicka :D kako ste krenuli ispostavice se da borist tadic licno postuje :lol: :lol: :lol: ili ne daj boze omrazeni narkoman,*****,kur.va,placenik i satanisticki sledbenik cedomir jovanovic :shock: :D

najtuznije je sto ste u vasim godinama imate krajnje deciji rezon....:lol:

Nestasna Ameba:
@ Banshee
Ma, da, uzalud je to... Cim se slozis makar s jednom recenicom nekog njihovog neistomisljenika odmah si izdajica, antisrbin, nevernik, jeretik, ustasa... Duh sekire je i mene odmah etiketirao ;) A to je tako razumno :lol:
Deca su za takve kao sto je ona intelektualci :lol:
ma ti makar odgovoris sa jednom recenicom i kraj,a ja se upustam u suludu diskusiju sa ljudima koji ne vide dalje od svog nosa i tvrdoglavo udaram glavom u zid.:roll:
sad vezbam zivce.kad vidim glupost,jedostavno predjem preko toga.pa nek pricaju sami sa sobom. :)

Nestasna Ameba:
@ Banshee
Ma, da, uzalud je to... Cim se slozis makar s jednom recenicom nekog njihovog neistomisljenika odmah si izdajica, antisrbin, nevernik, jeretik, ustasa... Duh sekire je i mene odmah etiketirao ;) A to je tako razumno :lol:
Deca su za takve kao sto je ona intelektualci :lol:

Рекао сам да немам чега да се стидим пред онима који патријарха сматрају зликовцем. И о томе лају овде.
То јесте био одговор теби, али нисам тебе адресирао, већ оного ко је то поновио неколико пута на теми. И ономе другом који је то подржао некаквом сликом.
Е сад што оно што сам рекао и тебе погађа... шта да ти кажем, колетерална штета.
А оно што си причала о Српској ми се није уопште свидело.

И да, ко се слаже са одређеним сподобама у било чему, и треба да дели њихову судбину. То је чак транзитивно. Ето Заставица се сложила са својим кандидатом за посланика (и још се није представила форуму), ти си се сложила са њом...

Nestasna Ameba:
Upravo tako, ili mu se gace drmaju ili mu je dosadno u zivotu ili oba ;)
Eh, ko bi ga znao?
Nestasna Ameba:
E, pa dobro, jeste da si Indijanac, ali da li imas napismeno i da si vidovit? :lol:
I ja počinjem da se pitam da li sam vidovit... :lol:
Naime, politikom se, za razliku od mnogobrojnih na ovom forumu prisutnih članova i simpatizera pojedinih stranaka, bavim amaterski, a već sam u nekoliko navrata pokazao da sam bio u pravu i da znam više od mnogih.
U stvari, zaključio sam da kada nisi zagrižen za neku političku opciju, da su ti onda vidice širi i da možeš bolje i tačnije da sagledaš stvari.
Uostalom, ako ti se da, iščitavaj moje postove unatrag nekih šest meseci i videćeš da sam predvideo i rezultat referenduma za ustav, kao i rezultat ovih izbora. Omanuo sam jedino u pogledu G17+, tj. predvideo sam im da će imati otprlike kao SPS i LDP koalicija...

Banshee:
jbg drago,ko nije izasao na izbore,sam je izabrao da se ne pita ko ce mu ciniti vlast.zato njih uopste ne bih ubrajala kao uticajne u bilo cemu...jer tih 40 posto nije izabralo bilo koga sa liste,i verovatno su potpuno nezainteresovani za politiku.
tj znaju da kukaju, a ne znaju da izadju na izbore jer im niko ne odgovara.sto je krajnje licemerno...da se zalis na zivot,politiku i ekonomiju a da neces sam da uzmes odgovornost i da svojim glasom utices na nesto.ne nece jedan glas nista resiti,ali jedan po jedan,pa do cetrdeset posto i te kako hoce...

pritom su cesto sto u zivotu,sto na forumu najglasniji apstinetni...a meni se odma smraci kad cujem njih da se zale na nesto,a nece da glasaju :roll:

U potpunosti te podržavam i slažem se sa ovim tvojim mišljenjem, tako da je svaki moj komentar suvišan.
Ja sam se samo osvrnuo na njih kao potencijalni broj glasača, gledajući podršku koju su neke stranke osvojile.
Naime, sigurno si primetila da predstavnici stranaka nikada ne kažu dobili smo podršku od npr. 20% izašlih birača, nego uvek kažu dobili smo podršku 20% naroda!!!

DraGo70:
U potpunosti te podržavam i slažem se sa ovim tvojim mišljenjem, tako da je svaki moj komentar suvišan.
Ja sam se samo osvrnuo na njih kao potencijalni broj glasača, gledajući podršku koju su neke stranke osvojile.
Naime, sigurno si primetila da predstavnici stranaka nikada ne kažu dobili smo podršku od npr. 20% izašlih birača, nego uvek kažu dobili smo podršku 20% naroda!!!

То је донекле и оправдано, с обзиром да онај ко не гласа сам је себе лишио права одлучивања. Рецимо, зна се које људе су стари Грци звали идиотес :wink:
Што се тиче прогноза, ја сам омануо што сам мислио да ће ДС и ДСС бити приближни, али сам очекива 11-12% за Г17. Тако да је та дупла грешка у ствари погрешна процена Г17.
Погодио сам да ће ући све три партије/листе које су имале изгледа да уђу.

Duh Sekire:
То је донекле и оправдано, с обзиром да онај ко не гласа сам је себе лишио права одлучивања. Рецимо, зна се које људе су стари Грци звали идиотес :wink:
Што се тиче прогноза, ја сам омануо што сам мислио да ће ДС и ДСС бити приближни, али сам очекива 11-12% за Г17. Тако да је та дупла грешка у ствари погрешна процена Г17.
Погодио сам да ће ући све три партије/листе које су имале изгледа да уђу.
Ја сам предвиђао да ће СРС имати максимално 30% гласова, да ће ДС напредовати и имати максимално 25%, да ће ДСС имати око 20%, Затим да ће ту мало изнад цензуса (око 6%) имати Г17+, СПС, коалиција око ЛДП-а и можда СПО, па би то било:
30+25+20+(4 х 6)= приближно 100%.
Као што видиш зезнуо сам се код Г17+, а делимично и око СПО-а.

goxy:
to da se stranke busaju u prsa da imaju vecinu u Srbiji a ustvari je to vecina izashlih biracha.......Jasnije??
Да, а јеси ли икада чуо да странке нагласе оно "изашлих бирача". Ја стално чујем како кажу ми имамо подршку толико и толико процената народа.
Добро, у реду је то, пошто нико није крив овима који не изађу на изборе, али када се стварно говори о утицају или подршци већине НАРОДА у Србији некоји идеји, онда та теорија отпада.
Замисли нпр. да су они гласови који су бачени, а отишли су оним странкама које нису прешле цензус, били додељени некој од странака које јесу прешле цензус. Ево рецимо ЛДП-у. Он би тако могао имати и целих 10% подршке бирача, зар не?

Back