Veliki krevet za malog čoveka

Ja sam do svoje 6 godine spavala u krevecu.Virele su mi noge,jer sam ga prerasla,ali nisam htela da izadjem iz njega.Mama kaze da bi ja do fakulteta spavala u njemu da se moja sestra nije rodila:lol::lol::lol:
Prebacili su me u drugu sobu koja je bila cak na drugom kraju stana i bilo je jako traumaticno.Bojala sam se mraka i tad i sve do skoro.Dok se nisam porodila:D.Sad se ne bojim vise nicega:D Strasno,drhtala sam na svaki susanj i mislila sam da ce da dodje vestica da me pojede:-( O Boze. Na prstima sam se prikradala maminoj strani kreveta. Lezala sam joj kod nogu da me tata ne vidi i ne posalje ponovo u onu mracnu sobu (dnevnu sobu):cry: Sad mi je malo komicno,ali tada je bilo bas traumaticno.Patila sam jako za svojim krevecom. Znam samo da sa mojim detetom to necu da uradim tako:D;)

:P:razz:Vasilije spava sa nama u krevetu od svog 16. mjeseca,znaci vec 2 mj. Znam da to nije u redu ali on se tako lijepo naspava i uopste se ne budi vise nocu. Imamo ogroman bracni krevet tako da to za sada nije problem. Uostalom i ja sam spavala sa roditeljma do 3 godine. A i manje ce biti ljubomoran kad druga beba "zauzme" njegov krevetac!

Mislim da za to nema pravila. Ako imate uslova mozete od trece godine dete staviti u njegov krevet. Ja sam svom detetu kupila krevet sa tri godine jer mu krevetac bio mali a on je tako bio presretan sto ima svoj krevet kao mama i tata. Jos veca je radost nastupila kada je dobio svoju zasebnu sobu pre godinu dana (4 godine)...:heart: I treba da ima svoju sobicu kao neki "znak" malog osamostaljivanja.

Aca je poceo da spava kod nas u krevetu.Uvek ga prvo stavimo u krevetac,medjutim u toki noci,oko 2-3,probudi se vristeci i nece da se smiri dok ga ne stavimo izmedju nas,i mi uvek planiramo da ga,kad zaspi vratimo u krevetac,ali se zeznemo i zaspimo i tako prespavamo svi troje do jutra.Kada je kod nas u krevetu uvek spava do 8,dok u krevecu spava do 6.

Aca je poceo da spava kod nas u krevetu.Uvek ga prvo stavimo u krevetac,medjutim u toki noci,oko 2-3,probudi se vristeci i nece da se smiri dok ga ne stavimo izmedju nas,i mi uvek planiramo da ga,kad zaspi vratimo u krevetac,ali se zeznemo i zaspimo i tako prespavamo svi troje do jutra.Kada je kod nas u krevetu uvek spava do 8,dok u krevecu spava do 6.

Ne znam da li vam dozvoljava prostor, ali mi smo upravo ovu situaciju ovako resili: skinuli smo ogradicu(onu stranu koja moze da se spusti) i spojili sa nasim krevetom(iste su visine), tako kada se moj sin probudi, on sam iz svog kreveca malo dopuzi do mog jastuka i tu nastavi da spava...Kada osetim da je postalo previse tesno(sin sa jedne strane mm sa druge:oops:) ja lepo sina samo "prekotrljam" u krevetac, jer je u nastavku i tako svo troje uzivamo u "trokrevetnom" krevetu:heart:, a i ne moram cak ni da ustajem iz kreveta kada hocu da ga uzmem:P

Ne znam da li vam dozvoljava prostor, ali mi smo upravo ovu situaciju ovako resili: skinuli smo ogradicu(onu stranu koja moze da se spusti) i spojili sa nasim krevetom(iste su visine), tako kada se moj sin probudi, on sam iz svog kreveca malo dopuzi do mog jastuka i tu nastavi da spava...Kada osetim da je postalo previse tesno(sin sa jedne strane mm sa druge:oops:) ja lepo sina samo "prekotrljam" u krevetac, jer je u nastavku i tako svo troje uzivamo u "trokrevetnom" krevetu:heart:, a i ne moram cak ni da ustajem iz kreveta kada hocu da ga uzmem:P

Dobar savet,ali nas krevet ima naslonjace sa obe strane ,do pola kreveta,tako da bi u tom slucaju malo bio u ravni sa nogama.Velik je krevet,tako da se neguramo,a kada postane bas tesno,prebacicu ga u veliki krevet za malog coveka :D.
Inace danas nam je divan dan,Acin prvi rodjenadan...:)

:-PHappy-ce pa cestitamo, nek je ziv i zdrav i nek doceka 101:heart:. E i da mu otpevamo: Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Aci rodjendan, rodjendan, rodjendan! Ziveo, ziveo i srecan nam bio, ziveo, ziveo i srecan nam bio! Ziveeeeoooo:-P:-P:-P

prebalila sam je od godinu dana.posto od deset meseci ziva nije htela u mali krevet i cim je stavimo u njemu pocne da place vristi haos je pravila.ni dan danas mi nije jasno sto nije htela u njemu odjednom.pa od deset meseci do godinu dana je spavala samnom i muzem u krevet mada smo je u pola noci prebacivali u njen krevetac i sve tako se maltretirali i nju i nas.i u godinu dana ja resila da uzmemo veci krevet pa da pokusamo losije nemoze da bude.i hvala bogu mala je prihvatila svoj novi krevet i da sama spava u njemu bez problema.:D

Back