Велики инквизитори и Лавров!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.915
ауторска тема

Затварањем неба за руског министра , неба над јужнославенским простором , велики инквизитори Запада су још једном тестирали своју надмоћ , своју лаж и своју окупацију .

Велики инквизитори су нам рекли да је слобода оно што нам они нареде и да је забрана министра Лаврова да буде присутан у Србији, заправо слобода за српски народ .

Они нам одређују шта да мислимо , путем њихових медија Курир , блиц , ЦНН , ББЦ , дојче ..

Они нам одређују шта да једемо , шта да мислимо и кога да примамо .

Министар Лавров је желео да донесе светионик слободе у поробљену Србију а њега су затворили и рекли му :"Шта ћеш ти овде , што си дошао ?"

Као у великом делу Достојевског :".Ови овде људи су слободни , они мисле да су слободни а ти ћеш само да им сметаш , да их буниш , да их мучиш ..Шта ћеш ти овде Лаврове ?"

":Ти Лаврове иди и немој више да се долазиш , остави ове људе да уживају у свом ропству , они нама служе и није им тешко а ти би само да их буниш да траже да своју политику воде сами .. Иди и немој више да долазиш Лаврове , ако наставиш да наваљујеш ми ћемо све летове да ти забранимо .ови људи овде су наше играчке , нису они достојни слободе коју им ти нудиш . Они су слободни када им ми то кажемо и лепо им је ,јер не знају да су у ропству, а ти би то сада да им квариш Лаврове , Не можеш Лаврове , нећеш да прођеш , остави робове да нам буду робови а ти иди негде друго ."

Затим би велики инквизитори наставили да држе говор Лаврову .

:"Ти Лаврове мислиш да може тек тако да дођеш на нашу територију , територију коју ми контролишемо 22 године .
22 године ми ове субјекте конторлишемо , дисциплинујемо и кажњавамо . Ми њима одређујемо слободу и уређујемо политку ..
Ти мислиш Лаврове да можеш да дођеш и све то промениш , да можеш да их побуниш ? Ти мислиш Лаврове да они више и знају ко су некада били , па ти си луд Лаврове !!
Ми смо њима земљу покрали , овим твојим због којих долазиш Србима , генерале су нам они на тацни испоручили , председнике ..Дали су нам душе оних који су се борили за њихову слободу и ми смо их уништили . Иди Лаврове иди и немој више да долазиш јер народ због кога би дошао је давно под нашом контролом и они више ни атом снаге немају да се буне и да се боре . њихове душе су нам продали и ти им више овде не требаш, не треба њима више ништа а по најмање им треба слобода јер су одвећ сви мртви у себи "

Republika Srbija odlucno je rekla: "Apage, Satanas!"

priestjp-800x544.jpg

_95595373_getty_dogsale.jpg

После Кучећине за главно јело иде Мачећина као дезерт

Иде прехрамбена криза па Еуропа треба прилагодити мени култури кухињарства старијој 5 пута
Joj bozesacuvaj, zamisli da stvarno do toga dodje.
Malo je off topic, ali citao sam neki putopis, grupa americkih turista u Seoulu je probala psece meso, kazu da nije neukusno, ali svi su kasnije povracali.
Jednostavno tisuce i tisuce godina nekonzumacije te vrste mesa je ucinilo svoje da organizam reagira na taj nacin.

...
":Ти Лаврове иди и немој више да се долазиш , остави ове људе да уживају у свом ропству , они нама служе и није им тешко а ти би само да их буниш да траже да своју политику воде сами .. Иди и немој више да долазиш Лаврове , ако наставиш да наваљујеш ми ћемо све летове да ти забранимо .ови људи овде су наше играчке , нису они достојни слободе коју им ти нудиш . Они су слободни када им ми то кажемо и лепо им је ,јер не знају да су у ропству, а ти би то сада да им квариш Лаврове , Не можеш Лаврове , нећеш да прођеш , остави робове да нам буду робови а ти иди негде друго ."

Разумем твоју исфрустрираност погрешним Путиновим путем,
али никако не разумем да си толико обневидела да српску слободу
представљаш као ропство,
које ће Лавров да укине доласком у Београд.

Хвала свакоме ко поштује нашу одважност и независност стицану вековима,
хвала и свакоме ко то подржава,
нећемо потрчати за било каквим и било чијим идеалима,
имамо својих сасвим довољно.

Волели би Руси да их подржимо, волео би Запад.
Ценимо и једне и друге,
Путин је реметилачки фактор,
препао се као момчић који песницама удара по неверној девојци.

Шта отац да му каже ?
Момче, цени себе мало више !!!

_95595373_getty_dogsale.jpg

После Кучећине за главно јело иде Мачећина као дезерт

Иде прехрамбена криза па Еуропа треба прилагодити мени култури кухињарства старијој 5 пута

Žuti brašnasti crvi uskoro u ljudskoj ishrani​

Evropska agencija za bezbednost hrane isiče da žuti crvi imaju visok sadržaj proteina i mogli bi uskoro da se koriste u ishrani ljudi širom Evrope.

Hrana od žutog brašnastog crva, slatkiši, keks, testenine i pljeskavice, uskoro bi mogli masovno da se proizvode širom Evrope, nakon što je Agencija za bezbednost hrane EU insekta istakla da je ta hrana sigurna i bezbedna za ljude.

mealworms.png

Delikatesni brašnasti crvi možda nisu preporučljivi za sve. Ljudi sa alergijama na kozice i prašinu verovatno će imati reakciju na larve Tenebrio molitor, bilo da se jedu u obliku praha, kao deo recepta ili kao hrskava grickalica, možda umočena u čokoladu.

Zaključak naučnika iz Agencije za bezbednost hrane EU, nakon prijave prve francuske kompanije za proizvodnju insekata za hranu, "Mikronutris", trebalo bi da dovede do odobrenja za celu EU u roku od nekoliko meseci.

Glavne komponente insekata su proteini, masti i vlakna, a smatraju se potencijalno održivim izvorom hrane sa niskom emisijom ugljenika za budućnost. Kad se osuši, insekt ima ukus kikirikija.

„Prva procena insekata kao nove hrane može otvoriti put za prvo odobrenje širom EU. Naša procena rizika je odlučujući i neophodan korak u regulaciji nove hrane podržavajući kreatore politike u EU u donošenju naučno zasnovanih odluka i obezbeđivanju bezbednosti potrošača", rekao je Ermolas Ververis, naučni službenik u agenciji za sigurnost hrane.

Hrana zasnovana na insektima već dugo se smatra delom rešenje za smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte u proizvodnji hrane.

Žuti brašnasti crvi u obliku larve Tenebrio molitor, pripadaju porodici tamnim bubamarama.

Na farmama se obično hrane pšeničnim brašnom ili mekinjama, iako su svaštojedi. Jaja se od parenja odraslih odvajaju prosejavanjem kako bi larve mogle da rastu odvojeno. Proces nakon berbe uključuje ispiranje larvi vodom, ubijanjem potapanjem u ključalu vodu do pet minuta i dehidracijom u pećnicama, pakovanju i skladištenju.

„Postoje jasne ekološke i ekonomske koristi, ako tradicionalne izvore životinjskih proteina zamenite onima koji zahtevaju manje hrane, proizvode manje otpada i rezultiraju manjom emisijom staklenih gasova. Niži troškovi i cene mogli bi povećati sigurnost hrane, a nova potražnja otvoriće i ekonomske mogućnosti", istakao je Mario Makozi, ekonomski statističar i profesor na Univerzitetu u Bolonji.

Osušeni žuti brašnasti crvi mogu se jesti kao predjelo i mogu se naći u različitim ukusima. Inače, insekt se može pretvoriti u sastojak brašna za desert.

https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/zanimljivosti/4221042/zuti-crvi-hrana.html

Putuj Evropo
nemoj više ĉekati na nas

представљаш као ропство,

Ценимо и једне и друге,

Шта отац да му каже ?

Нисам ја фрустрирана Путином , него великим инквизиторима Запада који нам одређују слободу , контролишу медије и добар део политичара .

Лавров са друге стране као део слободарског народа би донео тај светионик слободе које словенски народ има записан у својим генима и одмах би био препознат .

Не може мени Шмит , Смит или било ко дрги велики инквизитор да управља животом и државом

Žuti brašnasti crvi uskoro u ljudskoj ishrani​

Evropska agencija za bezbednost hrane isiče da žuti crvi imaju visok sadržaj proteina i mogli bi uskoro da se koriste u ishrani ljudi širom Evrope.

Hrana od žutog brašnastog crva, slatkiši, keks, testenine i pljeskavice, uskoro bi mogli masovno da se proizvode širom Evrope, nakon što je Agencija za bezbednost hrane EU insekta istakla da je ta hrana sigurna i bezbedna za ljude.

mealworms.png

Delikatesni brašnasti crvi možda nisu preporučljivi za sve. Ljudi sa alergijama na kozice i prašinu verovatno će imati reakciju na larve Tenebrio molitor, bilo da se jedu u obliku praha, kao deo recepta ili kao hrskava grickalica, možda umočena u čokoladu.

Zaključak naučnika iz Agencije za bezbednost hrane EU, nakon prijave prve francuske kompanije za proizvodnju insekata za hranu, "Mikronutris", trebalo bi da dovede do odobrenja za celu EU u roku od nekoliko meseci.

Glavne komponente insekata su proteini, masti i vlakna, a smatraju se potencijalno održivim izvorom hrane sa niskom emisijom ugljenika za budućnost. Kad se osuši, insekt ima ukus kikirikija.

„Prva procena insekata kao nove hrane može otvoriti put za prvo odobrenje širom EU. Naša procena rizika je odlučujući i neophodan korak u regulaciji nove hrane podržavajući kreatore politike u EU u donošenju naučno zasnovanih odluka i obezbeđivanju bezbednosti potrošača", rekao je Ermolas Ververis, naučni službenik u agenciji za sigurnost hrane.

Hrana zasnovana na insektima već dugo se smatra delom rešenje za smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte u proizvodnji hrane.

Žuti brašnasti crvi u obliku larve Tenebrio molitor, pripadaju porodici tamnim bubamarama.

Na farmama se obično hrane pšeničnim brašnom ili mekinjama, iako su svaštojedi. Jaja se od parenja odraslih odvajaju prosejavanjem kako bi larve mogle da rastu odvojeno. Proces nakon berbe uključuje ispiranje larvi vodom, ubijanjem potapanjem u ključalu vodu do pet minuta i dehidracijom u pećnicama, pakovanju i skladištenju.

„Postoje jasne ekološke i ekonomske koristi, ako tradicionalne izvore životinjskih proteina zamenite onima koji zahtevaju manje hrane, proizvode manje otpada i rezultiraju manjom emisijom staklenih gasova. Niži troškovi i cene mogli bi povećati sigurnost hrane, a nova potražnja otvoriće i ekonomske mogućnosti", istakao je Mario Makozi, ekonomski statističar i profesor na Univerzitetu u Bolonji.

Osušeni žuti brašnasti crvi mogu se jesti kao predjelo i mogu se naći u različitim ukusima. Inače, insekt se može pretvoriti u sastojak brašna za desert.

https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/zanimljivosti/4221042/zuti-crvi-hrana.html

Putuj Evropo
nemoj više ĉekati na nas

Има само жутих ?

... а црвених ... црних .. НИ БЕЛИХ НЕМА ?

...
Лавров са друге стране као део слободарског народа би донео тај светионик слободе које словенски народ има записан у својим генима и одмах би био препознат .
...

Није нажалост сав словенски народ слободан,
многи хрле у добровољно вазалство.

Не знам колико је Русија јака,
у сваком случају мање од Србије
која без тенкова, топова, милионске војске, А бојевих глава,
одолева притисцима.

Да није Лавров пошао по мало куражи код нас, шта мислиш ти о томе ?

представљаш као ропство,

Ценимо и једне и друге,

Шта отац да му каже ?
Putin nije na krivom putu. Ali ti jesi. Cak si i zalutao i nastanio se u podnozju cvorica

Није нажалост сав словенски народ слободан,
многи хрле у добровољно вазалство.

Не знам колико је Русија јака,
у сваком случају мање од Србије
која без тенкова, топова, милионске војске, А бојевих глава,
одолева притисцима.

Да није Лавров пошао по мало куражи код нас, шта мислиш ти о томе ?

Русија је тренутно једина слободна словенска држава и Запад је веома добро упознат са тим .Управо забог тога што је слободна , слободна у смислу да води своју полтику , води рачуна о интересима својих грађана и не ставља интерес Запада испред сосптвених интереса , она је највише нападана .

Западу смета да министар једине слободне словенске државе иде около и приповеда осталим словенима о слободи , Западу то смета јер би се могли и остали словенски робови побунити и затражити своју слободу коју им је Запад украо .

Русија је тренутно једина слободна словенска држава

Иду два човека, један је наоружан други није.
Изненада пред њих искочи чопор вукова.

Не бежи наоружани, али не бежи ни онај ненаоружани.
Шта мислиш, који је храбрији ?

Иду два човека, један је наоружан други није.
Изненада пред њих искочи чопор вукова.

Не бежи наоружани, али не бежи ни онај ненаоружани.
Шта мислиш, који је храбрији ?

чопор је можда искочио а затим експресно побегао назад у шуму главом без обзира ..одкуд знам

чопор је можда искочио а затим експресно побегао назад у шуму главом без обзира ..одкуд знам

Да ти кажем разлику између Путина и Вучића, желиш ?

Путин ратује, као и сви руски суверени не водећи рачуна о броју погинулих,
нарочито својих војника.

Вучић ће се борити докле год може сам
и неће послати не једног нашег момка у рат !

Јој разл'ке, ха ?!

Да ти кажем разлику између Путина и Вучића, желиш ?

Путин ратује, као и сви руски суверени не водећи рачуна о броју погинулих,
нарочито својих војника.

Вучић ће се борити докле год може сам
и неће послати не једног нашег момка у рат !

Јој разл'ке, ха ?!

Путин не жртвује никога , војска испуњава своје обавезе према народу и штити своју државу .Путин води рачуна само и искључиово о интересима Руске Федерације и у томе се доста разликује од осталих , други воде рачуна или о личним интересима или о интересима Западних сила ..не мислим конкретно на Вучића , али на добар део политичара у српској влади .

Путин не жртвује никога , војска испуњава своје обавезе према народу и штити своју државу .

Хоћеш рећи војска је непознати мали човек пута милион ?

Путин води рачуна само и искључиово о интересима Руске Федерације

Хоћеш рећи интереси Русије су изнад живота непознатог малог човека ?

... други воде рачуна или о личним интересима или о интересима Западних сила ...

Пошто си понизила конкуренцију, понизила си и Путина, јел знаш ?!

не мислим конкретно на Вучића , али на добар део политичара у српској влади .

Можда би Путин да састави српску владу ?

Back