ВЕЛИКИ ДАН

Данас је изузетан дан у мом животу...(сузе)

Мхх ахх...( сузе )....

Ето...хтела .. сам ..( сузе )....

Хвала ( пије воду ) ..

Да ,добро сам,све је у реду..Могу, могу...да.

Данас сам достигла невероватну цифру од 20000 реакција на моје пажљиво промишљене и мудро одабране речи овде написане.

За непуних 8 месеци достигла сам вртоглаву цифру од 20.000 реакција и то сам морала са вама да обележим.

Хвала вам свима који сте ми пружили подршку,волели ме,смејали ми се или се са мном запањивали и плакали а посебно хвала онима који су се љутили.

Они који су се љутили давали су ми потстрек да пишем паметније ,лепше и шареније.

А некад сам просто мислила да је то црвено срце.

Посебно морам да захвалим на подршци мојим верним помагачима,знају ко су да их не меншујем поново ,као и снажној подршци од мојих форумски - кафанских другова...Има ту и мужева ,деце ,љубавника ...И сви они имају удела у мом успеху.

Никада без вас не би успела! Хвала вам и све вас волим без изузетка !!!

( френетични аплауз...сузе...сузе..)

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Poslednja izmena:
B499B49B-28E8-40D8-AA75-62A8C0B9F491.gif

Back