Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pise u danasnjem svetu da mimi razmislja da pokloni petru 50 000 e

Ona je to rekla dok je bila u baticinoj kući.
Dobiće Petar ..... samo da Mimi nađe mašnicu.8)
A što se broja glasova tiče tu je sigurno sve ok, jedini je problem što je preko 90 hiljada glasova iz Crne Gore, a valjda će se jednog dana saznati ko sjurio tolike glasove.

Ovo je toliko providna namestaljka, da postaje smesna! Kako moze neko ko je bio neprimetan u kuci, i ko je smarao svojim dosadnim pricama da pobedi onakvu likcinu od coveka? Ako se tih plasticnih 30 kila zove lepota i ako se takva osoba zove zanimljiva, onda je jasno u kakvoj zemlji zivimo. U zemlji u kojoj nas je sve zeznuo lobi Crnogorskih budza, koji su ili spicili hiljade evra na glasove ili podmitili Emotion. Bruka i sramota.

samo se ti zezaj...ja sve vidim i sve znam.

TetkaDragoslavaonHerBalcony.jpg

Ovo je toliko providna namestaljka, da postaje smesna! Kako moze neko ko je bio neprimetan u kuci, i ko je smarao svojim dosadnim pricama da pobedi onakvu likcinu od coveka? Ako se tih plasticnih 30 kila zove lepota i ako se takva osoba zove zanimljiva, onda je jasno u kakvoj zemlji zivimo. U zemlji u kojoj nas je sve zeznuo lobi Crnogorskih budza, koji su ili spicili hiljade evra na glasove ili podmitili Emotion. Bruka i sramota.
TACNO!Bad COPY ZAKOOON!

Iskreno nemam nista protiv da pobedi zena, to je sasvim normalno ali kao sto rece jedna americka politicka analiticarka "ceo zivot cekam da zena dodje na celo amerike, ali ne ona. Ona nije ta zena i zato cu glasati za Baraka Obamu" pri tom misleci na Hilari Klinton. e to vazi i za pobednicu VB VIP 2, nije trabala ona da pobedi. Kazu ljudi su glasali protiv vulgarnosti na koju predstavljaju Milic, Bad Copy na estradnoj sceni a gde cete vecu vulgarnost od pobenice sa svim onim svojim djusnama sto nemoze da ih preklopi pa sto rece moj drug kad zove Zoricu ona sve kaze Djorice, Dj... Djorice i onim nenormalnim za njenu konstituciju balonima. Po meni je ceo njen izgled vulgarinji od bilo cega sto je Milic izgovorio, makar je uvek bio iskren a ova jos prvog ili drugog dana kad je Wikler pitao dali ima silikonska usta ona se jadna zbunila i pocela nesto tuc muc jadni mozak poceo da blokira kad treba tako ocigledno da slaze a shvata da je provaljen i pocela da trokira. Naravno treceg dana je herojski priznala da ima silikon u ustima ali kad je Era pitao za gridi ona decidirano tvrdi da su prirodne u sta bi mogao da poveruje neki klinac od 7, god. koji posle dojenja nije ima nikakav kontakt sa tim delom zenskog tela. Kad je anastasija pitala koj broj je ugradila ona joj kaze kao cuti a anastasija kaze pa ajde eci svi vec znaju da imamo silikone, a ona joj odgovara da neznaju svi, znaci da njen mali mozak iskreno misli da su njoj ljudi poverovali i posle njen mali mozak je zaboravi na tu svoju izjavu jer zaboga nemoze sve u njega da stane i tako je ona ni kriva ni duzna u svom pobenickom intervijuu opet izjavila kako nema silikone u grudima kako je to priroda i naravno to joj betreba zameriti jer se mozak posle vece obrade podataka resetuje i krene da funkcionise po defultu a ti je tvrdnja kako su njene grudi prirodne, jer posle pobede mozak vise nije mogo da obradjuje podatke i resetova se tako je i zaboravila na izjavu pred Anastasijom. Stvar je u tome da od nje u toj kuci nije bila veca vulgarnost sam njen izgled plus njena lazna tvrdnja o svom izgledu, a zapravo se radi o tome da je ona najiskopleiranija osoba u kuci i ona je od oni cura koje niko nije primecivao u osnovnoj skoli a kasnije i srednjoj. Jedna on onih ako te posalj ucitelj da sedis sa njom u istu klupu tebi bude grtko nebi ni prepisivao od nje makar i keca dobio, ali kad je malo porasla krenula je da to sredjuje, otisla kod cika doktora da joj napravi sise, usne, iskvarcovala se i izblajhala i pomislila kako ce napokon muskarci na nju gledati kao na ribetinu i kad je usla u kucu od svih onih maldih zdravih muskaraca niko na to nije naseo jedino je kao Milicu zapala za oko i slozicete se da se ni vame nebi dopalo da od svih tih mladih ljudi jedino se dedi od 60 god dize na vas i svi njeni kompleksi iz detinjstva su poceli da uzimaju mah i pocela je da ludi na njega. I sad bi normalo reka sa punim pravom ali da je to bila Sladja u pitanju ali ne i ova koja je sve na sebi nadogradila i sad ked ne kometarisu momci neko napaljeni dekica ona pocinje da besi a na to nema pravo, nemozes da otvoris sajam gradjevine i da se nerviras i teras u pi... kad umesto maldih japija pocnu da dolaze novokomponovani seljaci pa onda tvom sajmu u tvojim ocima opada cena. Kad sam dosao iz grada i video da su ostali ajs, Milic i ona sutradan nisam hteo da gledam finale jer mi je tad bilo jasno kako ce to da se zavrsi i nisam hteo da me neko tako otvoreno vredja. Ako su hteli ljudi da glasaju protiv vulgarnosti na estradi oni bi glasali za Sladju koja je jako pozitiva vedrog duha uvek nasmejana stalno peva i kad se na njen racun zezaju ona se ne ljuti vec ume to da prihvati i iskreno ona je bila po mom misljenu ta zena koja je trebala da pobedi u VB, a ne ova jadnica za koju u startu nisam shvatio koliko daleko idu njeni kompleksi da ce cak i pobedu u Vb srediti kako bi na papiru dobila potvrdu koliko ona sad napokon kad je "dobra riba" koliko vredi, verovatno je to misljenje vukla tokom celog zivota kako je ona posebna i mama joj je stalno pricala kako je lepa i jedinstvena i kako je napokon ona dobila sto joj i sleduje jer zaboga ona je super extra vrh riba ;-)
I na kraju sta reci, da je namesteno namesteno je a kako e to neznam i nebih o tome i sami znamo sta nam se sve dogadja u zemlji i sta je sve namesteno tako da je ovo jedna obicna sprdnja koju niko nemoze da kontrolise. a dali cu i dalje gledati VB, mislim da hocu ali samo dnevni pregled izbacivanja i glasanje za pobnika definitivno nikad vise.

Paleologus shta napisa sve ovo,ako budehs video ovaj post mozesh molim te da ukratko da preprichash?
ne mogu da chitam ovoliko...!

ljudi ja sam se vec oprostila od ove teme a vi je povratiste...malo sam prochitala postove koje smo zvrkali kad je josh bio vb vip...auuuu koliko smo pisali....toliko uvreda na jenom mestu....aaaaaa
Mimi je pobedila tu nema rasprave bad copy koliko god ih ja gotivila izgubili su i naravno sad cela Srbija zna ko su oni,to im je bio jedan od glavnih motiva,dakle za mene su oni pobednici....

Evo koliko se ja secam sky wikler je rekao:"Pare,pare,pare!"
A nigrutin je rekao da je osvojio te pare otishao bi u Izrael.....
Wikler peva odjavnu shpicu u vratice se rode....Sa Shabanom Bajramovicem...imam na kompu...kako je samo vrh!!!!
Uspeli su!!!!
Samo nemoj da pochinjesh opet o tome kako zaista nisu zasluzili proshlo je skoro mesec dana od toga...tek sam se oporavila...saznala sam neshto vishe....dosta mi je svega!....

Paleologus oce oce znas kad ce da bude nesto od te peticije....na sveti nikad....o zemljo srbijo....

najveca bi bila sprdnja a i to bi voleo da vidim i da se dogodi a cini mi se da je i wikler hteo to da uradi ali *** nije pobedio znaci zaebo se on je i po izlasku izjavio ko je malo bolje shvatio....znaci ono sto dobiju znaci cek pred kamerama na dan pobednika da iscepaju pred svima i da obrise bulju s tim....a pritom da ceo serijal budu ok znaci da stvarno ljudi gledaju kao favorite....e to bi bio fazon....

Pa od druga,sa njegovog telefona prebacila ja na moj i onda prebacila na komp....
Nego fora je shto moji drugovi znaju da se meni jaaaako svidja shta radi Wikler po hip-hop sceni pa zato uvek dobijam neke nove informacije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back