Veliki brat-sezona 2009

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svetovide, slažem se sa tobom u većini stvari..Jedino mislim da nisi u pravu da smo uskraćeni za dobre obrazovne programe..Danas je to baš lako,imamo toliko kanala Discavery, Explorer, Animal Planet i mnoge druge gde svako može da nađe i gleda ono što želi, pa ako nekom pored svih tih kanala smeta jedan onda je svaki komentar suvišan..Ovo se ne odnosi na tebe već na sve koji kritikuju Pink..Ja nemam ništa protiv, jer smatram da nismo svi isti i da svako ima pravo da gleda šta mu se sviđa bez ulaska u polemiku da li je to glupost ili nešto korisno..
I da između Mikija i Ljube je biram nekog trećeg..

:worth::worth::klap::klap:

@Svetovid:svaka ti je k'a u Njegosha. Najozbiljnije.
Sto se tice indirektne opaske da onaj kome je do naucno-obrazovnih emisija treba da se drzi Discovery-ja ili History Channel-a, to ne stoji bas... Mi zivimo u ovoj zemlji, bivstvujemo zajedno sa jos nekim jedinkama i mene itekako zanima psiho-socijalni profil mog okruzenja. Ne gledam VB iz zabave, vec iz interesovanja da vidim kakvi su ti ljudi tamo, kakve su im psihologije, obrazovanje, kultura, odnosi sa drugim ljudima, ophodjenje...oni su nasa slika i prilika, zar ne? Vidi ovog degenerika....odmah mi pade na pamet Sunshine :D
Licno me Mikijeva pobeda ne pogadja ni malo, verujem ni bilo koga ko je ovde govorio o njegovom liku i delu. Nije iz mog dzepa dobio kintu ni posredno ni neposredno, glasala nisam, bas me briga. Ali popularnost koju je takav lik stekao medju sirokim narodinim masama....o Boze :roll: To prilicno jasno ukazuje na cinjenicu da se ljudi poistovecuju sa njim. Dokle bre vise to ugledanje na bahate, nevaspitane, lezilebovice, turbo-folk estetiku, i sve ono najnize, najprostackije. Volela bih da buduce generacije budu kulturni i vredni ljudi, i da imaju bolje uzore, to je sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back