veliki brat, finale

neka pobednik bude...

• Ukupno glasova
    129
  • Anketa je zatvorena .
moonja:
slusaj, skvo, ima 100 tema na ovom forumu...ne lazi da je nesto sto nije 8-)
nisam mogla sve da citam ali sam primetila da me moonja siba....
prvo i prvo ne znam zbog cega si se ti osetio prozvan...jer, bojim se da te nista nisam pitala... :roll: i to najozbiljnije...
ali kad je vec tako...sve je dokumentovano. vec jednim snimkom sam pokazala da nije receno ono sto ti tvrdis da jeste. apsolutno nemam nameru da svaki put trazim snimke i diskusije po netu da bih dokazala kako nisi u pravu niti da istrazujem da li je covek bio u istim bermudama i da li ih je prao (kakva su tvoja zapazanja u pogledu gaca?)...ima daleko spremnijih od mene da se bave tako krucijalnim pitanjima... :lol: bole me uvo...ja samo reagujem na nevaspitanje, prostakluk, primitivizam i laz. (molim te da se opet ne osetis prozvanim)

edit: se izvinjavam...sad sam videla neke jagodice, sarenilo, zezanje...i bozic je, neka ide u tom pravcu...al' sta sad da radim...

pa nije meni tesko da reagujem na lazljivce, smutljivce.....i to jos one koji reaguju odlozeno.........vec vidjeno......... i u vreme kad je pobednik proglasen...... postovi #789 #790 i jos nekoliko narednih i sa tvojim snimkom u kojem miki kaze doslovno ono sto sam i napisao....dakle, koga zanima moze da proveri...a da li se druze...u tabloidima, dnevnoj i periodicnoj stampi kazu da... da....
pogledajte taj snimak (post...neki oko #790...) i videcete i cucete...mada skvo i tada tvrdi da miki nije rekao da bi se druzio sa nikolom i edinom jedino napolju....

ono da ivan nije bio prisutan kada je marko pretio saski ....da ce da je odrobija.....svkvo tvrdi da nije...svi kazu da jeste....koji su gledali, naravno.... imas jos nesto da lupis? slobodno...tek, ja sam stvarno gledao vb 3,5 meseca :lol: nevjerojatno...ali istinito :wink: (da si gledala makar 5 epizoda u razlicitom vremenu mogla si i da vidis to za bermude... da ih nije menjao...bilo kada od novembra do zadnjeg dana..... ali nisi...ali lazes providno.....kapiras? naravno da je tebi najlakse da se uhvatis gaca....a ne obrazovanja...a i to smo odradili.....na temi ovoj... )

e, sad.......ne znam koji je razlog za tvoju nadrkanost....ali ne verujem da je vb u pitanju...........ne znam sta da radis... :lol:

SINDI:
da vicem-giga, giga...:idea:
Ili: šala, šala! :D

2i23dkx.jpg

Za vecinu ideja me je inspirisao Ivan. I dalje ne znam zasto i kako nekome taj lik moze da bude los i psihotican? Proslo je dosta od VB, a ne prestaje da me fascinira njegova licnost, jak karakter i intelekt. Od njega bas treba uciti...

Back