Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Pa da, nekad. Možda imaš inteligentnog brata ili sestru, ne znam, pa stoga ne mogu reći "uvijek".

Ne bi bilo fer prema njima. :( Ne mogu griješiti dušu.

Nemam,a kao sto vec napisah vise puta na forumu,inteligencija mi je procenjivana i spadam medju 5 do 1% superiorno inteligentnih stanovnika ove planete,medju koje ti ocigledno ne spadas,procentualno gledajuci.

Drugo....o inteligenciji ne moze da prica neko ko tvrdi da zivo nastaje iz nezivog,jer uz osnovno obrazovanje normalnom coveku to nije logicno.

Lupio si verovatno najvecu glupost na forumu u zadnjih mesec dana,ali to ti ne poljuljava samopouzdanje da procenjujes tudju inteligenciju.

Ocigledno je da ti forum sluzi za lechenje malih palanackih kompleksa.....sta da ti radim takav si covek :roll:

Ako uskoro ne prestanesh toliko da gledash diskaveri i slecne americke kanale gde humano pomazu kučićima a beskućnicima deru kožu i prave cipele... Nece ti biti pomoći :)

Gomila laznog morala kojim je nafurana cela amerika - stoglo je i kod nas :lol:

Jeste da si ovde odgovorio mom "omiljenom" forumasu, ali "moram da se ne slozim sa tobom", u ovom slucaju.
Meni je dirljivo kad gledam te klinike koje pomazu ugrozenim zivotinjama.
Beskucnici u Americi nisu isto sto i beskucnici kod nas.
Tamo imas socijalnu pomoc, tj. placen stan, bonove za hranu u iznosu od 500 $ i pravo da dva puta odbijes ponudjeni posao, treci ili prihvatis ili letis sa biroa za nezaposlene.

Nemam,a kao sto vec napisah vise puta na forumu,inteligencija mi je procenjivana i spadam medju 5 do 1% superiorno inteligentnih stanovnika ove planete,medju koje ti ocigledno ne spadas,procentualno gledajuci.

Drugo....o inteligenciji ne moze da prica neko ko tvrdi da zivo nastaje iz nezivog,jer uz osnovno obrazovanje normalnom coveku to nije logicno.

Lupio si verovatno najvecu glupost na forumu u zadnjih mesec dana,ali to ti ne poljuljava samopouzdanje da procenjujes tudju inteligenciju.

Ocigledno je da ti forum sluzi za lechenje malih palanackih kompleksa.....sta da ti radim takav si covek :roll:

Dobro, nejači superinteligentna (:lol:), daj citat da vidimo gdje sam to tvrdio da "život nastaje iz nežive materije".

Dakle, svo tvoje laprdanje se svodi na to da sam se nasmijao kad si rekao "i ćelije su živa bića"? :mrgreen:

Ajd pali, barabo spamerska. :mrgreen:

Hahaha :hahaha:

Jesi li smisljao 3 dana kako da se izvuces......ljigavo i ocekivano :mrgreen:

A kad bi ti trazio argument zasto si se nasmejao,sta bi rekao?

Ne,nisi ti to tvrdio ti si se cak i smejao ljudima na to znaci glupost na kvadrat :hahaha:

Hahaha :hahaha:

Jesi li smisljao 3 dana kako da se izvuces......ljigavo i ocekivano :mrgreen:

A kad bi ti trazio argument zasto si se nasmejao,sta bi rekao?

Ne,nisi ti to tvrdio ti si se cak i smejao ljudima na to znaci glupost na kvadrat :hahaha:

Iz čega da se izvučem, što mi je smiješna izjava "i ćelije su živa bića"? :mrgreen:

Ma bjaaaži Bosanac, bjaaaži. :lol:

Iz čega da se izvučem, što mi je smiješna izjava "i ćelije su živa bića"? :mrgreen:

Ma bjaaaži Bosanac, bjaaaži. :lol:

Pa ako ti je ta izjava smesna znaci da se ne slazes sa njom :roll:

A ako celije nisu ziva bica....kako su ziva bica svi organizmi iznad njih koji se upravo sastoje i proisticu iz ih istih celija :dontunderstand:

Ajde dobro,necemo vise ako ti ne odgovara,sad znas i to je to.

Jeste da si ovde odgovorio mom "omiljenom" forumasu, ali "moram da se ne slozim sa tobom", u ovom slucaju.
Meni je dirljivo kad gledam te klinike koje pomazu ugrozenim zivotinjama.
Beskucnici u Americi nisu isto sto i beskucnici kod nas.
Tamo imas socijalnu pomoc, tj. placen stan, bonove za hranu u iznosu od 500 $ i pravo da dva puta odbijes ponudjeni posao, treci ili prihvatis ili letis sa biroa za nezaposlene.

Jeste, i onda imas kvartove u koje policija ne zalazi, u kojima nema ulične rasvete a ljudi leže na ulici kao mrtvi... U kojima se ne zaustavljash... ako crkne auto nedaj boze... U histeriji zoves slep sluzbu i molis boga da te ne raskomadaju i siluju... Ahhh taj standard i priča za naivne snobove koji ne gledaju gde gaze :super:

Back