DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
kake crne marke...? :/
to ukinuto pre deset godina...
to ukinuto pre deset godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se bas napaaalio!Losa plata?
A ko moze naslediti roditeljsku penziju?Aham... sta cu kad jadan nisam nasledio penziju od roditelja iz Nemacke, pa se razbacujem u Srbiji sa kintom.![]()
![]()
A ko moze naslediti roditeljsku penziju?
Ne bukvalno naslediti u pravnom smislu...nego zicati kevu i caleta za kintu, koju su zaradili teskim radom u tudjini.![]()
Sta ces,nekom zivot majka,a neko mora da radi!
Cuti tu,da te mamica nije odvela u Bec,sadio bi ti paradajz u babinoj basti!
O tako velikim parama ne smem ni da pomislim, zivim sa onim sto imam - od danas do sutra!Jel mislite da bi vas velike pare iskvarile? Kad kazem velike.. mislim na... lupam, dobijes sedmicu na Evrolotou... koja je negde od 100 do 200 miliona evrica...
Sta bi se promenilo u vasem zivotu? (osim ociglednih materijalnih prilika). Mislim pre svega na... miran san, savest, psihu?
Na razmisljanje me podstako jedan stariji cikica sa kojim sam se ispricao u vozu... prema njegovom misljenju, najbolje je biti >>srednja<< klasa. Nit' imas problema ko siromasi (dal cu imati sutra za hleb, dal' cu moci da platim struju, da skolujem dete).. nit' go bogatasi (dal' ce neko da me opljacka ili ubije zbog para, da me optuzi da sam neposteno dosao do bogatstva, dal ce ljudi da se druze sa mnom samo zbog para itd..)..
Valjda je najbolje imati dovoljno da mozes da zivis lagodno i zivotom dostojnim coveka.. ali opet ne previse... jer ako imas previse prestajes da radis, da se trudis.. i pretvaras se u zaglupelu lenstinu.
Sta vi mislite?
Nista od velikih para...neki srecnik je digao jackpot... 162,2 miliona EUR.
http://www.win2day.at/gaming/EM_hp.jsp?sessionID=669d8d96-1401-583d148-1286-5ae0875be629
ja te pare ne mogu ni da zamislim, to je kao kad ne mozemo da zamislimo da je svemir ogroman ili beskrajan...
mislim da ako si normalan ili dobar na prvom mestu, velike pare mogu da te ucine samo boljim, ako si djubrence, bices jos vece sa paraama.
Jel mislite da bi vas velike pare iskvarile? Kad kazem velike.. mislim na... lupam, dobijes sedmicu na Evrolotou... koja je negde od 100 do 200 miliona evrica...
Sta bi se promenilo u vasem zivotu? (osim ociglednih materijalnih prilika). Mislim pre svega na... miran san, savest, psihu?
Na razmisljanje me podstako jedan stariji cikica sa kojim sam se ispricao u vozu... prema njegovom misljenju, najbolje je biti >>srednja<< klasa. Nit' imas problema ko siromasi (dal cu imati sutra za hleb, dal' cu moci da platim struju, da skolujem dete).. nit' go bogatasi (dal' ce neko da me opljacka ili ubije zbog para, da me optuzi da sam neposteno dosao do bogatstva, dal ce ljudi da se druze sa mnom samo zbog para itd..)..
Valjda je najbolje imati dovoljno da mozes da zivis lagodno i zivotom dostojnim coveka.. ali opet ne previse... jer ako imas previse prestajes da radis, da se trudis.. i pretvaras se u zaglupelu lenstinu.
Sta vi mislite?
Pa sta, neka salje njen novac njena stvar... Sto se uvek uporedjujete sa siromasnijima?
Ona salje u zlatnim kutijama pozivnice, a neko ko je bogatiji od nje slace u kutijama od platine ili belog zlata![]()
Mislim da je u pravu...
Nikad ne bih voljela da dobijem sedmicu na lotu...Možda koji manji dinar,ali velike pare...ne bih...Mislim da nagle promjene,ni u čemu,pa ni u materijalnom bogatstvu nisu dobre....Pogotovo za ljude koji nisu naučili živjeti sa tolikim parama...A mene bi taj novac više opterećivao,nego što bi mi donosio spokoj...Tako da i ne igram loto,u strahu da ne dobijem sedmicu...![]()