Велика тајна Томе Николића

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912

Када траже да се одрекнемо Косова или Европе, то је као да траже да се родитељ одрекне једног од два детета. Рађајте своју децу, моју не дирајте.“ Метафора председника Николића којом он не каже ама баш ништа о кључним политичким темама Србије. „Србија је земља предака и прадедова, није настала јуче и неће нестати сутра“, рекао је следећег дана, показујући да празна прича може да се развија у бескрај.

. . .

http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=72615

Poslednja izmena od moderatora:
pa ovaj Jevropejac danas sa izveštajem,
zalepi Ivicu sa obavezom Srbije da poštuje teritorijalni integritet Kosova ...,
a Ivica se razbesne ... samo ostavku što nije podneo veruj mi .... :zcepanje:
Wau!
Pa sad kad se dešavaju konkretne stvari, i kad treba privesti kraju svo izbegavanje dosadašnje vlasti oko pitanja Kosova, biče i to velike žurke. :)

Када траже да се одрекнемо Косова или Европе, то је као да траже да се родитељ одрекне једног од два детета. Рађајте своју децу, моју не дирајте.“ Метафора председника Николића којом он не каже ама баш ништа о кључним политичким темама Србије. „Србија је земља предака и прадедова, није настала јуче и неће нестати сутра“, рекао је следећег дана, показујући да празна прича може да се развија у бескрај.

. . .

http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=72615

NIN: " Нема, у ствари, никакве његове тајне – постоји само тајна за њега. Да није свестан колико је та његова испразност прозирна."

Jel to onaj NIN koji je na naslovnoj strani doneo fotografiju Nikolića sa natpisom "VEČITI GUBITNIK" 24 časa pre nego što je Nikolić pobedio na izborima?

Аутор текста: Небојша Спаић :lol::lol::lol:

Цвијановић овог кловна најбоље исмејава насловима на његове идиотске текстове:

NINOV BOZON ILI NEBOJŠA SPAIĆ: JA, EVROATANTSKI EZOP

NEBOJŠA SPAIĆ: KAKO SE NIN VADI ŠTO JE NIKOLIĆU PROGNOZIRAO PORAZ ILI UTOLIKO GORE PO ČINJENICE

ŠTA ZNAČI KAD NINOV BOZON NAPADNE PREMIJERA: MORA DA JE TAJ DAČIĆ URADIO I NEŠTO DOBRO

KAKO DA GA ČOVEK NE PRENESE ILI NEBOJŠA SPAIĆ, IZENADJEN I UVREDJEN

TUŽNA NEDELJA ZA EVROFANATIKE - NEBOJŠA SPAIĆ: KANDIDATURA JE PROPALA

MILENIJUMSKI KOLUMNISTA ILI NEBOJŠA SPAIĆ: JA, PRISTOJAN SVET

NEBOJŠA SPAIĆ: ĐINĐIĆA SU UBILI SVI OSIM BORISA I MENE

RAZMIŠLJANJA NINOVOG BOZONA ILI NEBOJŠA SPAIĆ: MOJE NAJNOVIJE PROCENE SITUACIJE

:rotf::rotf::rotf:

Ја мислим да обавештена није могла да линкује на чланак глупљег аналитичара :lol: тиме само себе деградише додатно

Тај исти Спаић је геније који је пар дана пред други круг избора избацио НИН са насловном страном:

нин.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Вртоглавица Небојше Спаића: Промашај без предумишљаја

Три бамбија за Спаића и Обавештену, ту су негде по "умишљају" :lol:

Тома Диплома има много тајни...Шта му је рекао Путин, Обама, Кетрин Ештон, он таји од нас! затим, Тома таји од нас како је могао истовремено бити у Новом Саду на испиту за мастера економије и у авиону, на седишту одма' до Д.Мићуновића, на лету за Стразбур (преко Прага)!! Али, нема везе, питаће га се о томе кад-тад..

Back