VELIKA SRBIJA

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Autorska tema.

Svaki pravi Srbin i patriota želi Veliku Srbiju. Šta to znači Velika Srbija i u kojim granicama?

Velika Srbija treba da obuhvata celo Balkansko poluostrvo zajedno sa Slovenijom. Zašto? Zato što su ti prostori bili u rukama naših predaka. Nekada su se zvali Vinčani i Iliri, ali to smo mi Srbi i to su naši preci. Zato smatram da su to sve srpske teritorije. Kako ih vratiti? Ekonomijom i razmnožavanjem zdravog srpskog stanovništva. Kupovinom zemljišta kuća, zgrada i strpljivim čekanjem smanjenja stanovništva koje se odrodilo od nas Srba, To neprijateljski orijentisano stanovništvo se smanjuje. Sve više njih odlazi na zapad, a zemlja ostaje prazna. Izbegavati rat, ali ne po svaku cenu.

Eto temice slobodno se raspišite. :)

Nije nemoguće nego treba raditi na kulturnoj dinamici i tradicionalizmu

i rasno ćemo asimilovati otpad, ali ne kao 1918., kada nas je otpad kretenizovao, umesto da smo ga mi popravili i postao naš !

Nije nemoguće nego treba raditi na kulturnoj dinamici i tradicionalizmu

i rasno ćemo asimilovati otpad, ali ne kao 1918., kada nas je otpad kretenizovao, umesto da smo ga mi popravili i postao naš !

Ne. Mi treba da pravimo snažan i dobar narod koji se neće bežati u druge narode. A što se tiče ovog otpada on nam ne treba. Sami će da se isele sa tih teritorija kada vide koliko je naš narod postao moćan i snažan. Oni sa nama takvima ne mogu da se nose.

Iz kulture nastaje rasa (rasna politika) ...a ne obrnuto (kao u rasistički politikama) i tu su Srbi iznad ostalih, osim Grka !

To treba da bude takav kulturno-rasni projekat da svi požele ponovo da budu Srbi !

To je pravo osvajanje, i žalosno je, ako mi Srbi imamo taj potencijal, da ga ne koristimo !

Iz kulture nastaje rasa (rasna politika) ...a ne obrnuto (kao u rasistički politikama) i tu su Srbi iznad ostalih, osim Grka !

To treba da bude takav kulturno-rasni projekat da svi požele ponovo da budu Srbi !

To je pravo osvajanje, i žalosno je, ako mi Srbi imamo taj potencijal, da ga ne koristimo !

Rasa je tvorevina prirode. Nekome je dala da bude superiran, a nekome nije. Teško da će ti izrodi ikada želeti da budu Srbi. A inače samo pripadnik bele rase može biti Srbin i nikako drugačije.

odakle tebi ta ideja da je to osvajanje jesi to cuo na b92
drugar to je oslobadjanje ako pogledas etnicku kartu sfrj iz 1990 i uracunas posljedice genocida tokom drugog svjetskog rata
2n8UzVMtGEGTmJqOOIuewbvw9pqMNTlvMHQU2qBBAbIJL0T2H-G92uLd2TTpph1ioaSO2KVL_tD0S3PPCGr-eb7-LCFasug1wkEQpFWgu2DPXRGpmKwL_q43ApljlaXkGnmuFB6jyVnGpUkLvlaUbnH5ThK05QgjK6KWkyN91O77raBEkDDXhMTna497a-IWXbsjPodxUDslBX18Jjc5QoS_NVlTQMRy0Oxilz8Abg=s0-d

Rasa je tvorevina prirode. Nekome je dala da bude superiran, a nekome nije. Teško da će ti izrodi ikada želeti da budu Srbi. A inače samo pripadnik bele rase može biti Srbin i nikako drugačije.

b92 vas je izbudalio i "denacifikovao" totalno
necemo mi nista sto nije nase samo ono dje su srbi zivjeli vecinski i gde je nad njima pocinjen genocid

Ево вучковог бота, великосрпског хегемонисте.

Сад ће Пици да дође и каже: ''Чуш, кај сам ти река'?''

Какво све смеће има право да отвара теме, почевши од Јанкеца који се одмах накачио на тему, па до овог сендвичара.

Страшно.

odakle tebi ta ideja da je to osvajanje jesi to cuo na b92
drugar to je oslobadjanje ako pogledas etnicku kartu sfrj iz 1990 i uracunas posljedice genocida tokom drugog svjetskog rata
2n8UzVMtGEGTmJqOOIuewbvw9pqMNTlvMHQU2qBBAbIJL0T2H-G92uLd2TTpph1ioaSO2KVL_tD0S3PPCGr-eb7-LCFasug1wkEQpFWgu2DPXRGpmKwL_q43ApljlaXkGnmuFB6jyVnGpUkLvlaUbnH5ThK05QgjK6KWkyN91O77raBEkDDXhMTna497a-IWXbsjPodxUDslBX18Jjc5QoS_NVlTQMRy0Oxilz8Abg=s0-d

opet neka antropologija ! ... :rotf:

mi nismo kao naš otpad (hrvati), pa da se ponašamo rasistički, već samo rasno...

po kulturi(rasno) se razlikujemo, a ne po DNK(rasistički) ...

Ево вучковог бота, великосрпског хегемонисте.

Сад ће Пици да дође и каже: ''Чуш, кај сам ти река'?''

Какво све смеће има право да отвара теме, почевши од Јанкеца који се одмах накачио на тему, па до овог сендвичара.

Страшно.

Evo komuniste koji piše čiričicom i pokušava da prevari srpski narod.

Back