Velika Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao prvo - pazi na jezik malo.

Kao drugo, otvorio sam ovu temu da stavimo tačku na ove budalaštine, odnosno da svi vide da to jesu budalaštine i da se razuvere.

Do sada fino ide. Niko nije došao do zaključka, a radikali samo besne (gliste prave) i ljute se, što znači da izgleda zaista i nema smisla velikosrpski mit. 8-)

Као прво мислим да то нису баш будалаштине. Жив био па видио :D

Не бесне само радикали, ја нисам радикал па ми смета када видим на овом форуму Хрвате и Шиптаре како каке о неким стварима. Мораш да схватиш једну ствар, а то је да вас баш нешто и не волимо овде. Још ми нисмо заборавили Јасеновац и све остале злочине фашистичке Хрватске према нашем народу.

Upozorenje: Želim da ovo bude ozbiljna tema, a ne neka zezancija.

Једноставно је тешко објаснити у неколико реченица, требала би ми читава ова страница са свим карактерима да би некоме ко уопште и не покушава да то разуме објаснио али...

... довољно је гледати сад актуелно суђење Др. Војиславу Шешељу, он врло тачно износи податке којима не само да брани интересе садашње Србије већ објашњава и шта је то Велика Србија у будућности, шта је то идеологија велике земље коју треба деценијама стварати, шта је то што не смемо никада заборавити итд.
Просто речено односи снага у свету се мењају, ми смо очевидци тога кроз задњих 10, 15 година, од оне распале Русије створена је за кратко време веома моћна и јака светска сила, наравно кад су се ослободили грбаче зване западне демократија, е па кад се и ми ослободимо те грбаче кренуће све набоље, само да нас оставе на миру да живимо и радимо као сав нормалан свет.

Велика Србија је идеологија остављена будућим генерацијама наум.

И на крају би поставио једно питање.
Да је 90-их којим случајем створена Велика Србија да ли би се Хрвати бунили.? Одговор? НЕ.
Зашто? Зато што знају да на тим просторима живе Срби задњих 800 година.

Ја итекако желим да разумем, зато сам уопште и поставио ову тему на првом месту. Пиши 4 странице, и ја бих то све прочитао.

Ја врло добро знам спољнополитичке историјске програме Србије, јер је Историја моје поље - али у садашњости по стоти пут понављам (ово нема везе са историјом), ове тежње представљају типичну злу ревизионистичку политику, иредентизам.

Да Срби ту живе 800 је стварно глупо рећи јер је то једноставно неистина. Но као што сам рекао, ово је за политику, а не историју.

Да Срби ту живе 800 је стварно глупо рећи јер је то једноставно неистина. Но као што сам рекао, ово је за политику, а не историју.[/QUOTE]

Ако си стручњак онда ми реци која је најстарија православна црква која је окупљала Србе у данашњој твз. Хрватској кроз историју ?:?:

Да Срби ту живе 800 је стварно глупо рећи јер је то једноставно неистина. Но као што сам рекао, ово је за политику, а не историју.

Ако си стручњак онда ми реци која је најстарија православна црква која је окупљала Србе у данашњој твз. Хрватској кроз историју ?:?:[/QUOTE]

У питању је разрушена црква у центру манастира Крупа у далматинској Загори, из 1317. године.

Као прво мислим да то нису баш будалаштине. Жив био па видио :D

Не бесне само радикали, ја нисам радикал па ми смета када видим на овом форуму Хрвате и Шиптаре како каке о неким стварима. Мораш да схватиш једну ствар, а то је да вас баш нешто и не волимо овде. Још ми нисмо заборавили Јасеновац и све остале злочине фашистичке Хрватске према нашем народу.

Е па зато сам и отворио ову тему - да чујем. Ја нећу ништа неспремно да исчекам, хоћу да знам која судбина то предстоји.

Значи ја сам фашиста, ја сам убијао Србе, Јевреје ии друге у Јасеновцу...итд? И зашто мене то "не волите" (мада не знам, када кажеш да ниси радикал, ко сте то ви). :confused:

Био сам недоречен али као што рекох не може се све објаснити у неколико реченица.
Јер комунизам, социјализам, држава СХС, други светски рат, Тито, Ватикан, западне силе, немачка, бомбардовање савезника, разбијање Југославије, највећи етноцид после другог светског рата, стварање независне државе Хрватске, стварање вештачке државе БИХ, Хаг, бомбардовање Србије од стране НАТО пакта, стварање независне Црне Горе, покушај стварања независне државе Косово... и докле смо стигли ? где је крај? кад ће да буде крај?кад ће слобода?

Био сам недоречен али као што рекох не може се све објаснити у неколико реченица.
Јер комунизам, социјализам, држава СХС, други светски рат, Тито, Ватикан, западне силе, немачка, бомбардовање савезника, разбијање Југославије, највећи етноцид после другог светског рата, стварање независне државе Хрватске, стварање вештачке државе БИХ, Хаг, бомбардовање Србије од стране НАТО пакта, стварање независне Црне Горе, покушај стварања независне државе Косово... и докле смо стигли ? где је крај? кад ће да буде крај?кад ће слобода?

Kakve to ima veze sa Velikom Srbijom? :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back