Velika Srbija

mu-ca74:
Bo-ho-šnjaćki na-ha-rod će se do po-ho-slednjeg bo-ho-riti protiv ve-he-likosprstva. Na to nas ohbavehezuje 200 ge-he-nocida što smo preheživjehli i 300 mi-hi-liona naših žrhtahva.

Знамо да си Србин и да зајебаваш оног крембила ca-mu47 aли не мораш да претерујеш :-D

Dikan:
Знамо да си Србин и да зајебаваш оног крембила ca-mu47 aли не мораш да претерујеш :-D

Ni-hi-smo mi Srbi. Mi smo Bo-ho-šnjaci i ovde po-ho-stojimo još vre-he-mena sta-ha-rog Egipta. On nas su oni naućili da gra-ha-de pi-hi-ramide.

eremita:
То се теби само причињава јер гледаш Србију са говедарског континента - исувише си ти далеко да би разумео било шта што се овде догађа...... 8-)
Taj govedarski kontinent nas je ***** bombama iz vazduha... A ako ne budemo "dobri" ponovo ce....

Marsal Panta:
MI bi trebalo da tezimo da svi srbi budu u jednoj drzavi(smatram da su i crnogorci, makedonci i bosnjaci srbi).A ne da odustajemo od kosova i postojecih granica!I to nije san da svi srbi zive u jednoj drzavi!!

Slazem se, ali zaboravio si Hrvate, Albance i Slovence, i onda smo opet u jednoj drzavi - SFRJ yeah

Back