Velika Srbija

g046.gif

k014.gif

h025.gif
Josh malo pa pochinje svinjokolj, najveci genocid/animalocid na Balkanu:mrgreen:

goxy:
g046.gif

k014.gif

h025.gif
Josh malo pa pochinje svinjokolj, najveci genocid/animalocid na Balkanu:mrgreen:

А што су римокатолици ПОКЛАЛИ СВЕ ЋУРКЕ ОВОГА СВЕТА да би их "турили" на своју Божићну трпезу - ТО НЕМА ВЕЗЕ, је л' ???

Ej gdje mi je Kira?
Osjećam se usamljeno bez njega!

Treba da bude na ovom forumu predstavnika nacionalnih manjina
barem jedan
evo ja sam za hrvate, Kira za mađare, gdje su predstavnici crnogoraca, muslimana, roma i albanaca??

На територији данашње Хрватске ускоро неће бити мањина - јер ми долазимо ...
Ко би да проживи на неком другом месту нек се спреми за овај аутобус.
autobuspi1.jpg

svetolik trpkovic:
:shock: :shock: sta si ti neki feget kad oces da naguzis druga Cecu ?

mislio sam da je ono (ceca_alexa) -ona, a posto je ono ipak on kapiram da i nisam napravio gresku jer oni furaju tzv. evropske vrednosti i vole dobar **** (i muske i zenske jedinke) pa da pokazem kako i u Srbiji cveta demokratija i razumevanje, time sto cu da im dam svoj rent-a-KAR... sve za ''bracu"!

ceca_alexa:
Ej gdje mi je Kira?
Osjećam se usamljeno bez njega!

Treba da bude na ovom forumu predstavnika nacionalnih manjina
barem jedan
evo ja sam za hrvate, Kira za mađare, gdje su predstavnici crnogoraca, muslimana, roma i albanaca??
Црногорци нису мањина.Као што Војвођанин или Шумадинац не може бити мањинац.То је географски предзнак,а не национални.

jedite_kod_Joa:
Црногорци нису мањина.Као што Војвођанин или Шумадинац не може бити мањинац.То је географски предзнак,а не национални.

to je tehnički tačno ali nažalost crnogorac danas jeste nacionalnost. bez obzira što se to nacionalno osećanje zasniva na nekoj izmišljenoj istoriji i na milovom kešu, bez obzira što su oni ustvari nastali od srba, bez obzira što su ih izmanipulisali i napunili im glave glupostima ipak se oni osećaju kao crnogorci, hebga, tako je, a ne možeš im zabraniti da se tako osećaju. srećom, nisu svi podlegli tome. pre je crnogorac bio geografski predznak ali sad više nije. tako će biti i sa vojvođaninom. ako se ovako nastavi. ovi izbori su nam možda poslednja prilika sa smaknemo demokrade sa vlasti i ako puknemo, pukli smo za sva vremena.

Diplodox:
to je tehnički tačno ali nažalost crnogorac danas jeste nacionalnost. bez obzira što se to nacionalno osećanje zasniva na nekoj izmišljenoj istoriji i na milovom kešu, bez obzira što su oni ustvari nastali od srba, bez obzira što su ih izmanipulisali i napunili im glave glupostima ipak se oni osećaju kao crnogorci, hebga, tako je, a ne možeš im zabraniti da se tako osećaju. srećom, nisu svi podlegli tome. pre je crnogorac bio geografski predznak ali sad više nije. tako će biti i sa vojvođaninom. ako se ovako nastavi. ovi izbori su nam možda poslednja prilika sa smaknemo demokrade sa vlasti i ako puknemo, pukli smo za sva vremena.
za crnogorce
Tito ih je volio, pa i oni vole Tita
uzajamna ljubav :lol: :lol:
za radikale
uf mislim da će te tek onda ostati po kratkom procesu i bez Kosova i Vojvodine
al nemate vi te percepcije da to shvatite
nema veze
živi bili pa vidjeli

Back