goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:to i kazem svi volimo malo da koljemo.....
goxy:ko napada ludi stvore zezam se malo....
eremita:
prof.Grof:Evo ga jedan kano "soko sivi"..........
svetolik trpkovic::shock: :shock: sta si ti neki feget kad oces da naguzis druga Cecu ?
Црногорци нису мањина.Као што Војвођанин или Шумадинац не може бити мањинац.То је географски предзнак,а не национални.ceca_alexa:Ej gdje mi je Kira?
Osjećam se usamljeno bez njega!
Treba da bude na ovom forumu predstavnika nacionalnih manjina
barem jedan
evo ja sam za hrvate, Kira za mađare, gdje su predstavnici crnogoraca, muslimana, roma i albanaca??
operi oćijedite_kod_Joa:Црногорци нису мањина.Као што Војвођанин или Шумадинац не може бити мањинац.То је географски предзнак,а не национални.
jedite_kod_Joa:Црногорци нису мањина.Као што Војвођанин или Шумадинац не може бити мањинац.То је географски предзнак,а не национални.
za crnogorceDiplodox:to je tehnički tačno ali nažalost crnogorac danas jeste nacionalnost. bez obzira što se to nacionalno osećanje zasniva na nekoj izmišljenoj istoriji i na milovom kešu, bez obzira što su oni ustvari nastali od srba, bez obzira što su ih izmanipulisali i napunili im glave glupostima ipak se oni osećaju kao crnogorci, hebga, tako je, a ne možeš im zabraniti da se tako osećaju. srećom, nisu svi podlegli tome. pre je crnogorac bio geografski predznak ali sad više nije. tako će biti i sa vojvođaninom. ako se ovako nastavi. ovi izbori su nam možda poslednja prilika sa smaknemo demokrade sa vlasti i ako puknemo, pukli smo za sva vremena.