Velika servirana LAZ!

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Izneo bih u ovoj temi svoje misljenje po pitanju Svetske Elite,novog svetskog poretka i uopste njihove izmisljotine kako o takozvanom ,,budjenju``,prelasku na visa stanja svesti i gluposti.....

Pojedinci su se nadali da ce se probuditi posle 2012. u nekom novom svetu gde ce po njima ljudi imati neku naprednu svest i sl.
To se naravno ispostavilo kao obicna laz.

Ono sto je ostalo ralnost jeste NVO-plan koji se sad vec poceo sprovoditi,elita da bi nastavila da sprovodi plan,izmislila je razne price kako ce neko da dodje i spasi covecanstvo.Takodje je izmislila razne price o smakovima sveta i nekim uzdizanjima svesti.
To je uradjeno da bi se ljudi napravili pasivnim i nespremnim za bilo kakvu akciju.
Istina jeste da se oni upravo i najmanje akcije boje!
Ovo nam i ljudska istorija potvrdjuje! Kako su se razni rezimi zbacivali a tirani uklanjali ako ne CISTOM SILOM!

Da se mi ne zavaravamo,nece vas niko spasti dok se sami ne spasite!
888.jpg

Poslednja izmena:
svidja mi se ova tema..ja sam u kontaktu do skoro bio sa jednom Njujorkankom,koja je prilicno zagrizla New World Order fazon,ako tako moze da se nazove,pominjala isusa,sudbinu i slicno u obicne licne razgovore previse..(to me isprepadalo pa sam prekinuo).. Ona misli da je Isus TRENUTNO na zemlji ALI NIJE NAZEMLJI TELOM,vec PRICA TELEPATSKI kroz odredjenu licnost,dakle ta licnost je svremena na vreme ISUS LICNO..Ja sam je pitao(da vidim koliko ona pravi sumnje u vezi svega toga,gde joj se nalaze sumnje) da li mislis da ta odredjena osoba folira sve to da bi profitirala i da je samo nacitana Biblijom i ostalim svetim mislima,pa da ih koristi u svoju korist..Rekla mi je "ne zanima me sta nevernici misle,ja sam se odrekla sumnje prema Bogu,rekao mi je sve jasno kad sam mu pisala na Facebook u privatnoj poruci.." U sustini su to bila vise mojih pitanja,ali ja sam njene odgovore stavio u jednu rec u predhodnim navodnicima.. SVAKO BI SE ISPREPADAO na mom mestu..(i smestio bi je u ludnicu). Jednom nedavno sam rekao,i reci cu opet..sto je osoba bolja u dusi,a gluplja po intelektu bice podlozna svakakvim vernostima(navodno dobrim sektama) Ne kazem vera je losa,ali kao osoba modernog doba moras imati neku granicu,gde ces reci: OK,OVO JE PRETERIVANJE,NE SERI MI PO INTELIGENCIJI!

svidja mi se ova tema..ja sam u kontaktu do skoro bio sa jednom Njujorkankom,koja je prilicno zagrizla New World Order fazon,ako tako moze da se nazove,pominjala isusa,sudbinu i slicno u obicne licne razgovore previse..(to me isprepadalo pa sam prekinuo).. Ona misli da je Isus TRENUTNO na zemlji ALI NIJE NAZEMLJI TELOM,vec PRICA TELEPATSKI kroz odredjenu licnost,dakle ta licnost je svremena na vreme ISUS LICNO..Ja sam je pitao(da vidim koliko ona pravi sumnje u vezi svega toga,gde joj se nalaze sumnje) da li mislis da ta odredjena osoba folira sve to da bi profitirala i da je samo nacitana Biblijom i ostalim svetim mislima,pa da ih koristi u svoju korist..Rekla mi je "ne zanima me sta nevernici misle,ja sam se odrekla sumnje prema Bogu,rekao mi je sve jasno kad sam mu pisala na Facebook u privatnoj poruci.." U sustini su to bila vise mojih pitanja,ali ja sam njene odgovore stavio u jednu rec u predhodnim navodnicima.. SVAKO BI SE ISPREPADAO na mom mestu..(i smestio bi je u ludnicu). Jednom nedavno sam rekao,i reci cu opet..sto je osoba bolja u dusi,a gluplja po intelektu bice podlozna svakakvim vernostima(navodno dobrim sektama) Ne kazem vera je losa,ali kao osoba modernog doba moras imati neku granicu,gde ces reci: OK,OVO JE PRETERIVANJE,NE SERI MI PO INTELIGENCIJI!

To sa tom zenom ne bih da komentarisem, ali da li ti znas sta je new world order i ko fura taj fazon?

To sa tom zenom ne bih da komentarisem, ali da li ti znas sta je new world order i ko fura taj fazon?

Toliki moj post si preskocio i uhvatio se za "mojih 8 reci"..ok..
Cuo sam raznih prica..pocevsi od iluminata,pa do novih religija bez bogova..to jest bogovi zamenjeni za za vanzemaljce..(neki stari vanzemaljci..ali ako su stari to je onda OLD world order...verovatno su ranije bili priglupi,pa se opametili u proslim godinama) znaci svasta sam cuo mada nedefinisano..(za mene bar)
Ali ja cu prosto da se napravim BLESAV i reci cu.. FURACHI? :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Poslednja izmena:
Toliki moj post si preskocio i uhvatio se za "mojih 8 reci"..ok..
Cuo sam raznih prica..pocevsi od iluminata,pa do novih religija bez bogova..to jest bogovi zamenjeni za za vanzemaljce..(neki stari vanzemaljci..ali ako su stari to je onda OLD world order...verovatno su ranije bili priglupi,pa se opametili u proslim godinama) znaci svasta sam cuo mada nedefinisano..(za mene bar)
Ali ja cu prosto da se napravim BLESAV i reci cu.. FURACHI? :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

NWO iliti novi svetski poredak je krojenje svetske politike i drustvenog sistema po unapred odredjenim pravilima koga diktiraju mocne finansijske organizacije vec vekovima. Svakakve price se pride lansiraju tako da vecinu ljudi drze u konfuziji i na rastojanju, tesko za poverovati, ali cinjenice govore same po sebi, samo treba sklopiti kockice. Ubacuju vazemaljce i ljude gustere, reptilijance, da bi ljudi mislili da su to teorije zavere, a u stvari velika zavera nad covecanstvom je u punom jeku. I sve velike svetske organizacije su u to ukljucene, jer sve one imaju iste finansijere.

- - - - - - - - - -

Sve sto trenutno zivimo, je NWO......EU,GMO,Dzihad,LGBTparade,Svetska monetarna kriza,Geoinzinjering,Farmakomafija,Pedofilija,Stedljive sijalice,
Trka u nuklearnom naoruzanju,Geneticki injzinjering......itd....

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Poli46.

Back