Velika razlika u godinama medju decom

Sin 15 godina, polako vidim kako mu rastu krila i osamostaljuje se, ponosim se njime, ali mi je malo i zao...
Onda se desi neplanirana trudnoca i odlucim da je zadrzim. Sada sam na trecini i posle teskog prihvatanja istine da cemo, eto, imati jos jednog bebana, pocinju da me muce druge dileme.
Da li neko od vas ima iskustva gde je ralika medju decom tolika ? Pomalo se pribojavam, ja imam brata koji je sest godina stariji od mene i nikada se nismo dobro slagali, pa cak ni sada.

nemam lično ovakvo iskustvo, ali slušajući druge saznala sam da su neki tinejdžeri se stideli trudne mame i sl, ali kad se rodi beba bili su ponosna braća i sestre:super:
a što se slaganja tiče---godine su nebitne
nekad se i blizanci ne slažu
velika razlika među decom ima svoje prednosti i mane
ali beba je nekako uvek dobro došla samo nek je živa i zdrava:super:

ja sam starija od sestre 14 godina i mogu ti reci da je meni to bio sok kada sam saznala da ce moja mama imati drugo dete..pobogu moja mama jos uvek se bavi tiiiiiiim stvarima uzas!!!ja to tada nisam kapirala ali moja mama kada je rodila moju sestru imala je 33 godine ja sam sada vec blizu istim i nekako mi je sve to sada sa ove tacke gledista normalno..
sestra je odrastala samnom i na pocetku je bio dogovor da me mama ne zarobi oko obaveze sa sestrom medjutom naravno to tako ne biva...sreca te je bila devojcica pa je ipak drugacije kada su deca sa tolikom razliko izmedju sebe istog pola...ja recimo kao starija sestra sam uvek razgovarala sa sestrom i dan danas evo jedino meni kaze sve i o izlascuima i o momcima i o skoli neopravdanima,ja sam isla na rodjteljske i to je to..nekako je ipak drugacije kada se deca istog pola...blizi budu kasnije u zivotu cini mi se ne znam mozda gresim...

Moja sestra je od mene starija 9 godina i uvek je postojao taj generacijski jaz
Tek sad kad smo obe odrasle i skroz formirane postoji ta neka sestrinska veza
Ali nikada nismo bile bliske i to je ostalo do danas
Mada, to ne mora nista da znaci
mislim da roditelji u odnosu sa decom igraju vaznu ulogu da li ce sve dobor funkcionisati

Moja komsinica je starija od svoje sestre 15 godina i odlicno se slatu, tako da nema pravila

Моја сестра је од мене старија 7 година и мислим да велика разлика међу децом нема ни једну предност. Мени је то одвратно

A šta ako se desi...Neće valjda abortirati samo zato što je velika razlika u godinama...
Inače imam sestru 4 godine mlađu...Udata ima decu, nikada se nismo nešto preterano slagale. Volim je, hvala bogu, ali nam se razlikuju pogledi na svet. Totalno smo različite.

moj brat je od mene stariji 9 godina ... a sestra 3 godine ... sa obadvoje se slazem dobro ali kad smo bili manji moj brat uvek glumio nekog staratelja kad bi bili vani i tako da me je to ponekad znalo iznervirat ... haha

sestra mi je uvek bili prijateljica ... menjala smo garderobu , pricali o deckima ( znali smo se i zaljubit u iste .... staces sa 13,14 godina drugo ) ... a sad ona je udana , ima cerkicu a ja zadnja ostala kod mame i tate..... sad uzivam i imam svu njihovu pazjnu ... haha

Back