Velika Matura

Cypher

Početnik
Poruka
6
Okej, znam da ima jos do mature. Ali ovo me stvarno zanima. Da li neko mozda zna da li mogu za maturu da obucem smoking i farmerke? Mislim, da li mogu da se nose zajedno? Jer bih veoma voleo da nosim i smoking i starke. Ali starke ne idu na pantalone (valjda? o.O), tako da sam mislio farmerke... I da li je uopste moguca smoking/starke kombinacija? :lol:
hvala unapred! :D:D:D

Ja volim kad muškarci nose takve kombinacije - što da ne.
( farmerke mislim - nešto baš klasičan smoking i starke ne zvuči idealno mada ...)

converse-by-john-varvatos_21.jpg

elijah-wood-chanel-suit-and-converse-chuck-taylor-all-star-lo-top-sneakers-gallery.jpg

Sad nemam baš vremena al ukucaš u google tuxedo and converse ili suit and converse pa gledaj lsičice i traži inspiraciju :)

Okej, znam da ima jos do mature. Ali ovo me stvarno zanima. Da li neko mozda zna da li mogu za maturu da obucem smoking i farmerke? Mislim, da li mogu da se nose zajedno? Jer bih veoma voleo da nosim i smoking i starke. Ali starke ne idu na pantalone (valjda? o.O), tako da sam mislio farmerke... I da li je uopste moguca smoking/starke kombinacija? :lol:
hvala unapred! :D:D:D

Kombinacija dobro zvuči (fino buntovnički) ali pitanje je da li tebi stoje te farmerke i taj smoking - ne kakva je kombinacija, nego kako to izgleda na tebi?
Kako si građen? Visok/nizak, mršav/krupan - daj nam neke detalje.
I o kakvim farmerkama pričamo?

Sad nemam baš vremena al ukucaš u google tuxedo and converse ili suit and converse pa gledaj lsičice i traži inspiraciju

Ma trazio sam. Ali nisam bas siguran. Misljenja su podeljena. Neki kazu da je kul, neki kazu da je streberski, neki kazu da je seljacki. Bas nisam siguran... :/

Kombinacija dobro zvuči (fino buntovnički) ali pitanje je da li tebi stoje te farmerke i taj smoking - ne kakva je kombinacija, nego kako to izgleda na tebi?
Kako si građen? Visok/nizak, mršav/krupan - daj nam neke detalje.
I o kakvim farmerkama pričamo?

Visok, ni mrsav ni krupan. Onako... Prosecno... :) A farmerke sam mislio ili tamne ili crne. Ako se one uopste nose sa smokingom.
A evo na kakav sam smoking mislio:
trendy+tuxedo+hairstyle+with+spikes.jpg

I meni se sviđa, samo napred.
Naravno da se farmerke u normalnim okolnostima ne nose sa smokingom, ali ova tvoja kombinacija (pogotovo i sa starkama) može baš dobro da izgleda. Mislim da bi trebalo da poslušaš wild_child i da izabereš uske farmerke. Pozdrav!

I meni se sviđa, samo napred.
Naravno da se farmerke u normalnim okolnostima ne nose sa smokingom, ali ova tvoja kombinacija (pogotovo i sa starkama) može baš dobro da izgleda. Mislim da bi trebalo da poslušaš wild_child i da izabereš uske farmerke. Pozdrav!

E pa hvala ti... :D Pokusacu vec nesto da iskombinujem. Kao sto sam i rekao, ima jos do mature... :D

Back