UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Osnivam virtuelnu Veliku Ložu neurotičara. Svi sa dole navedenim brojevima ispred F dijagnoza ste dobrodošli :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ložimo ostale.Šta ćete da radite u loži?
Uuu, al' si stroga.Ja sam vlasnik lože,ja se nikome ne dokazujem.
Kod tebe će verovatno biti uslov pročitanih 2000 knjiga i citiranje Siorana..Kakve se ovo lože osnivaju, šta se to događa? Moraću i ja neku da osnujem.![]()
Ne znam još, nisam se odlučio, možda Velika loža prljavih metalika.Ko tebe će verovatno biti uslov pročitanih 2000 knjiga i citiranje Siorana..
Znači opet moša...
Ne valja to kad razmislim, bio bih jedini član.Ma idi bre...![]()
zasto kopirate ili kradete jedni drugima teme? :')Osnivam virtuelnu Veliku Ložu neurotičara. Svi sa dole navedenim brojevima ispred F dijagnoza ste dobrodošli :
Pogledajte prilog 1196929
Odmah da rezervišem mesto.Ne znam još, nisam se odlučio, možda Velika loža prljavih metalika.
Dobar dan.Imam jedan F koji nije iz ove grupe.Primljena sam?Osnivam virtuelnu Veliku Ložu neurotičara. Svi sa dole navedenim brojevima ispred F dijagnoza ste dobrodošli :
Pogledajte prilog 1196929
Opa, eto imam već jednog člana ako se odlučim da osnujem ložu.Odmah da rezervišem mesto.
pa ne morate koleginice da imate kvalifikacije...Jbt...ni za ovu nisam kvalifikovana...
Pogledajte prilog 1196936
Hmmmm....iz koje grupe ?Dobar dan.Imam jedan F koji nije iz ove grupe.Primljena sam?
Šalimo se.zasto kopirate ili kradete jedni drugima teme? :')
Skup psihijatar, računa li se pečat od krompira?Samo verifikovani neurotičari. Znači,overeno,s pečatom psihijatra.
istoŠalimo se.