Velika i mala

˝Kad nema velike ljubavi dovoljna je i mala˝...zar ljubav nije ljubav? i kako se meri uopste?
Vidis kad je ljubav zrela. Pa ona se na neki nacin meri zreloscu, a to znaci istinskom zeljom da traje duuugooo.
Intenzitet je podjednako vazan. Nekada ti se neko sam svidjucka nekoliko meseci i posle bude malo tljutavo.
Princeza se pretvori u curku.:rida:
Pa onda muskarac postavlja melanholicne i pateticne postove po forumu.:kafa:

velika ljubav se meri samo duzinom veze ne intenzitetom zaljubljenosti,i male od par dana itekako vrede

:)))))

- - - - - - - - - -

Vidis kad je ljubav zrela. Pa ona se na neki nacin meri zreloscu, a to znaci istinskom zeljom da traje duuugooo.
Intenzitet je podjednako vazan. Nekada ti se neko sam svidjucka nekoliko meseci i posle bude malo tljutavo.
Princeza se pretvori u curku.:rida:
Pa onda muskarac postavlja melanholicne i pateticne postove po forumu.:kafa:
zrela ljubav automatski ne znaci i da je velika :)

˝Kad nema velike ljubavi dovoljna je i mala˝...zar ljubav nije ljubav? i kako se meri uopste?

meri se..ali jos nisi osetila onu pravu;)
Mala je kad mislis da te voli i osecas simpatiju ali ti na kraju i sve jedno..
Velika ti je kad ste jedno,disete istim ritmom..hodate istim korakom..
ako se ne vidite dva,tri dana gubis apetit,javlja se nervoza,,
Kad ga ugledas on sija neverovatnom svetloscu,razmisljas samo ........ zelim da te zagrlim..:)

Kad ga ugledas on sija neverovatnom svetloscu,razmisljas samo ........ zelim da te zagrlim..:)

Romantika breeee.....taqkoooo

Kad ga ugledas on sija neverovatnom svetloscu,razmisljas samo ........ zelim da te zagrlim
..:)

ti ne znas ni sta je ljubav, to je zaljubljenost :)

sta je po tebi mala ljubav a sta velika? ti pricas o zreloj i nezreloj a to nije pitanje :)

Pa ja to povezujem. Velika je kad te razdrma skroz i dugo traje. Sa zaljubljenosti postane ljubav, jaka ljubav.
Mala je kad ti je sve slatko i lepo, ali ne drma i kratko traje, moze samo par dana i svaki dan slabije.
Zrela pogadja zrele osobe i one se valjda ne zaljubljuju jako tako cesto vec dobiju tu jaku zelju za nekim, ali opet nemaju drmanje, bar ne toliko.

E sada, to meni tako deluje, ali moguce da su mi definicije lose.

Pa ja to povezujem. Velika je kad te razdrma skroz i dugo traje. Sa zaljubljenosti postane ljubav, jaka ljubav.
Mala je kad ti je sve slatko i lepo, ali ne drma i kratko traje, moze samo par dana i svaki dan slabije.
Zrela pogadja zrele osobe i one se valjda ne zaljubljuju jako tako cesto vec dobiju tu jaku zelju za nekim, ali opet nemaju drmanje, bar ne toliko.

E sada, to meni tako deluje, ali moguce da su mi definicije lose.

lose nego sta...a evo zasto vidi ispod :)

ili je ljubav ili nije

nema velika i mala

i nema mere

jer kad pocnes da meris vise je nemas.

Back