- Poruka
- 98.635
˝Kad nema velike ljubavi dovoljna je i mala˝...zar ljubav nije ljubav? i kako se meri uopste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis kad je ljubav zrela. Pa ona se na neki nacin meri zreloscu, a to znaci istinskom zeljom da traje duuugooo.˝Kad nema velike ljubavi dovoljna je i mala˝...zar ljubav nije ljubav? i kako se meri uopste?
velika ljubav se meri samo duzinom veze ne intenzitetom zaljubljenosti,i male od par dana itekako vrede
zrela ljubav automatski ne znaci i da je velikaVidis kad je ljubav zrela. Pa ona se na neki nacin meri zreloscu, a to znaci istinskom zeljom da traje duuugooo.
Intenzitet je podjednako vazan. Nekada ti se neko sam svidjucka nekoliko meseci i posle bude malo tljutavo.
Princeza se pretvori u curku.
Pa onda muskarac postavlja melanholicne i pateticne postove po forumu.![]()
Da, ali nije ni mala.))))
- - - - - - - - - -
zrela ljubav automatski ne znaci i da je velika![]()
Da, ali nije ni mala.
meri se..ali jos nisi osetila onu pravu˝Kad nema velike ljubavi dovoljna je i mala˝...zar ljubav nije ljubav? i kako se meri uopste?
mala ljubav ti je ona koju imas da popunis vreme izmedju velikih ljubavi, naravno ko je tome sklon, a nije ni za to svako...
meri se..ali jos nisi osetila onu pravu
Mala je kad mislis da te voli i osecas simpatiju ali ti na kraju i sve jedno..
Velika ti je kad ste jedno,disete istim ritmom..hodate istim korakom..
ako se ne vidite dva,tri dana gubis apetit,javlja se nervoza,,
Kad ga ugledas on sija neverovatnom svetloscu,razmisljas samo ........ zelim da te zagrlim..![]()
meri se..ali jos nisi osetila onu pravu
Mala je kad mislis da te voli i osecas simpatiju ali ti na kraju i sve jedno..
Velika ti je kad ste jedno,disete istim ritmom..hodate istim korakom..
ako se ne vidite dva,tri dana gubis apetit,javlja se nervoza,,
Kad ga ugledas on sija neverovatnom svetloscu,razmisljas samo ........ zelim da te zagrlim..![]()
ee..? onda sam ja non-stop zaljubljenti ne znas ni sta je ljubav, to je zaljubljenost![]()
Romantika breeee.....taqkoooo
da nije ljubav kad bi se stalno kresali?izgleda![]()
tako..necu vise..izvinito je strast ebo ga ti...i ne spamuj mi temu![]()
sta je po tebi mala ljubav a sta velika? ti pricas o zreloj i nezreloj a to nije pitanje![]()
Pa ja to povezujem. Velika je kad te razdrma skroz i dugo traje. Sa zaljubljenosti postane ljubav, jaka ljubav.
Mala je kad ti je sve slatko i lepo, ali ne drma i kratko traje, moze samo par dana i svaki dan slabije.
Zrela pogadja zrele osobe i one se valjda ne zaljubljuju jako tako cesto vec dobiju tu jaku zelju za nekim, ali opet nemaju drmanje, bar ne toliko.
E sada, to meni tako deluje, ali moguce da su mi definicije lose.
ili je ljubav ili nije
nema velika i mala
i nema mere
jer kad pocnes da meris vise je nemas.