Велика Британија: Водитељ Би-Би-Сија признао кривицу за злостављање девојчица

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/velika-b...iznao-krivicu-za-zlostavljanje-devojcica.html
Дугогодишњи водитељ британског Би-Би-Сија и носилац Ордена Британског краљевства за 2012. Стјуарт Хол признао је кривицу по 14 тачака оптужнице за залостављање девојчица, најмлађе од девет година.

Хол (83) је прошлог месеца, у Краљевском суду у граду Чеширу, признао да се непристојно опходио према 13 девојчица у периоду 1967-1985, али је то званично обелодањено тек данас, пошто је саопштено да су укинуте све рестрикције на објављивање, јавио је Би-Би-Си.
stjuard-hol.jpg

Оптужени времешни водитељ пуштен је уз кауцију да се брани са слободе до суђења које почиње 17. јуна, а његов адвокат је рекао да се Хол извинио својим жртвама и да је „свестан да је његова срамота потпуна”.

У 80-тим годинама прошлог века Хол је злостављао деветогодишњу девојчицу тако што је стављао своје руке у њену одећу. Такође је пољубио 13-годичњу девојчицу у уста, пошто јој је рекао - „људи морају да покажу захвалност на другачије начине”.

Другом приликом, у седамдесетих година прошлог века, водитељ спортског програма Би-Би-Си је пипао груди једне девојчице, узраста 16 - 17 година.

Хол је оптужен за ова три случаја истог дана када је ухапшен - 5. децембра прошле године.

Овај водитељ био је заштитни глас Би-Би-Сијеве емисије „Радио 5 уживо”, у оквиру које је пола века преносио фудбалске утакмице и награђен Орденом Британског краљевства за 2012. године.

Хол је, такође, писао колумну за Радио тајмс магазин све до хапшења прошле године.

(Танјуг)

- - - - - - - - - -

Иначе има још много тога о злостављању и силовању малолетница што дотични ЕНГЛЕСКИ ВИТЕЗ још увек није признао, а то су радили и многи други на "слободарском медију" ББС-ју.

Одвратна јеврејска дртина.

Е па овај није Јеврејин већ ,,припадник више беле расе" у коју си ти заљубљен. Ти и ноћу сањаш неке Јевреје. Е па извини, нису нам оволико зла нанели Јевреји, већ управо припадници те беле расе. Иначе ти си осведочени антисемита, то је већ одавно јасно.

Au majku mu... sad da ne idemo u tu EU... da im ne vraćamo one pare... a da čitamo "Nečistu Krv" od Bore Stankovića...

elem, za slučaj učiteljice koja je drogirala dečake od 13 godina forumaši su navijali i priželjkivali malo seksa u svom patriotskom internet životu
iako odavno nemaju 13 godina

ne znam šta je autor hteo da hoće... nama selo nije zdravo :bye:

p.s. žensko nije mutavo ko muško, glupanderi jedni

Е па овај није Јеврејин већ ,,припадник више беле расе" у коју си ти заљубљен. Ти и ноћу сањаш неке Јевреје. Е па извини, нису нам оволико зла нанели Јевреји, већ управо припадници те беле расе. Иначе ти си осведочени антисемита, то је већ одавно јасно.

Nije tacno, na zalost, posto jevreje ne volim bas, al ovaj je jevrej na kvadrat, pise mu na profilu na netu, mada, i da je englez, ne bi ga izvadilo.

Au majku mu... sad da ne idemo u tu EU... da im ne vraćamo one pare... a da čitamo "Nečistu Krv" od Bore Stankovića...

elem, za slučaj učiteljice koja je drogirala dečake od 13 godina forumaši su navijali i priželjkivali malo seksa u svom patriotskom internet životu
iako odavno nemaju 13 godina

ne znam šta je autor hteo da hoće... nama selo nije zdravo :bye:

p.s. žensko nije mutavo ko muško, glupanderi jedni

Ми не требамо у ЕУ јер нас уништава и уништаваће нас у сваком погледу.
А овакве теме су намењене оним пробушеним кондомима који верују да на Западу па и у тој смрдљивој ЕУ влада апсолутно савршенство људских права, слободе и осталих ретардираних глупости на које падају само ретардирани дегенерици. (мало сам пијан па се немој љутити ако сам те повриједио)

Back