Velika Britanija: Ukidaju se zaštitne maske i kovid propusnice

A kao bilo je nekad? Nakon ugnjetavanja naroda sad govore da nema "logike"?
E, nemoj da se iskaljujes na preletacevicima; pusti ih da postanu kao i mi - antivakseri, jer korona je mozda gotova, ali trebaju nam oni za ubuduce

Sad će se zalaufati sa izveštavanjem o klimatskim promenama... :mrgreen:
trebalo bi i mi da krenemo u kampanju, tipa:
izbor je vas, da nastavimo sa globalnim otopljavanjem ili presecemo sa nuklearnom zimom

A ko ili šta su zapravo "preletačevići", nisam baš u toku sa tim modernim izrazima? :andjeo:

pa valjda oni koji prelecu, izraz je iz politike, a postao je popularan od:​

Ja Ljubiša Preletačević Beli sam ušao u politiku iz više razloga, pre svega da se obogatim naravno, da moja deca i deca moje dece budu obezbedjena za života, da ...

https://en.wikipedia.org/wiki/Ljubiša_Preletačević

2016 local election[edit]​

Sarmu probo nisi (SPN) started as a fictional political party created by a group of comedians from Mladenovac. They became popular after they filmed a humorous parody promotional video for their fictional leader "Ljubiša Preletačević Beli".[4] After the video became popular on YouTube, they were persuaded by their followers to participate in the election.[4] The group vowed to make a lot of false promises and false hope. The focal point of their campaign was the promise to open a euthanasia department for pensioners in the local hospital in order to spare the country of their expenses.[5]

Poslednja izmena:
Te fašiste koji su smislili te kovid propusnice pohapsiti i osuditi na tešku robiju!
Ausvajs.
Bilo još u Otpisanima, tražili Nemci. Koji nisu bili pozitivci u seriji.

Al zanimljivo kako mašinerija i dalje insistira na bodenju naroda iako je korona skoro nestala i svela se na kijavicu :think:
Ne mora mašinerija više ništa da traži, ljudima ispran mozak odavno. Eno, žena se žali na svog čoEka jer ne skida masku ni s njom u krevetu, tokom seksa. Takve ludorije ne možeš pravdati "racionalnom brigom". To je ispran mozak.

Back