Велика Британија АКА уједињено краљевство напушта ЕУ ака Уједињену Европу

SunTzu

Aktivan član
Poruka
1.041
извор
http://www.reuters.com/article/2013/01/18/us-britain-europe-idUSBRE90H00520130118

(Reuters) - Britain will drift out of the European Union and the European project will fail unless the bloc tackles three serious problems it faces, British Prime Minister David Cameron had planned to say in a postponed speech on Friday.

превод- ројтерс. Британија ће исклизити из европске уније и европски пројект ће пропаст осим ако се блок не суочи са три озбиљна проблема. британски премијер Дејвид Камерон је планирао да каже на одложеном говору у петак.

још се наводи да ће о питањима тражити референдум
да у енглеској драстично опала подршка еу
као и да је проблем то што еу има дужничку кризу

шта на ово кажу тома диплома, бриселски преговарач Дачи и Ву свемоћни неуморни прогонитељ Крађана Динкића?

воде нас на брод који увелико тоне док сви остали бже у чамце за спасавање

крај Рајха је близу!

Ето упражњеног места које ће заузети Србија !!!
ИИИИдемооо! То је јединствена шанса!
У ЕУ не постоје границе, па самим тим и није битна територија, значи слободно можемо да распродамо земљу, све ће то бити опет наше, тј, еуропско!

kameron je pominjao i referendum u izbornoj kampanji. svestan je rasta antievropskog raspoloženja među englezima, ali on nije antievropljanin. referendum pominje samo da bi bio prihvatljiva opcija rastućem biračkom telu. bio bih šokiran kada bi ga raspisao.

naravno, tu je i amerika koja će uložiti sve napore kako bi se postarala da britanija ostane u uniji.

Kako god da ispadne Srbija je veoma primitivna i zaostala, nista se ne dobija ni gubi i bez njih. Ona tone pa tone a verovatno je dosta pri dnu, malo stvari moze da ucini da bude jos gore nego sto jeste.

UK ima svoje razloge, i zbog priliva ljudi i ekonomska pitanja, politicka, kriminal etc.

Poslednja izmena:
Sve što Švabe naprave mora da se sobali.
Kod njih svaka generacija ima svoga Hitlera.
Samo ga drukčije zovu.....

Znas li ti, Grofe, da je ulje ovde, u Germaniji, u Aldi-ju 0.95 ojro fur litar.... I ono najbitnije, ima ga UVEK. I protivno tvojim budalesanjima, i balezganju/lupetanju srBskih patriota, stanje skroz stabilno, malecne platicice (zehnmal höher als in Zerbishe schweinerei) SE (UVEK) isplacuju, a sve (sa izvesnim teskocama) radi...

Ali ovde NEMA lazi, NEMA prevara, kao u Srbiji. Srbija na lazima i prevarama zivi, a Nemacka na postenom redu i radu. Iebiga... Ne mozes TI-TO razumeti (i NE treba, ne ljuti se, covece, ti si samo govece). :whistling:

_nobody_

nemačka živi na onome što napljačkaju od raspalih članica eu a tebi daju neku siću da zatisneš to dupence i ćutiš ne buniš se
noubodi, ne prdi nego idi spavaj

Svakako... U Srbiji niko nista ne pljacka. Cheda Kreda, Drko Sharich i Mrkalj + Misko (ugledni primeri) su jako postene cike, koje su malo jele i stekle melearde postenim radom.... Kako bi postena tetka qurva toltetka rekla: nemoj da pricas?! :cepanje:

Iskoristi tenziju izmedju nogu i yebi sta god dohvatis (pa i qoqoske oko sebe)... Tenzija izmedju usiju ti stalno steti... :zima2:

_nobody_

Svakako... U Srbiji niko nista ne pljacka. Cheda Kreda, Drko Sharich i Mrkalj + Misko (ugledni primeri) su jako postene cike, koje su malo jele i stekle melearde postenim radom.... Kako bi postena tetka qurva toltetka rekla: nemoj da pricas?! :cepanje:

Iskoristi tenziju izmedju nogu i yebi sta god dohvatis (pa i qoqoske oko sebe)... Tenzija izmedju usiju ti stalno steti... :zima2:

_nobody_

Pa evo ga Palma, mafijas Arkan ga uz sebe uveo i ostavio mu poslove i on gradonacelnik, skupstina, slikaju se Ceca kriminalac on i Dacic i jasu redom :) Takvi ljudi toliko ogrezli u kriminal u ozbiljnoj drzavi bi bili ne samo van politike nego van normalnog drustva :)

Mada, u Srbiji sam primetio da to niko ne pominje ( od ovih boraca sa vetrenjacama ), sve neki tamo nesto a mi smo posteni :)

vidim kolko ti dobro tamo celu noć visiš ovde s nama lopužama :rotf:
sam jadan tužan :(

Citas li ti sta pise BattleCat? Ili si slep kod ociju? Za mene se NE sekiraj.... Ja sam se obezbedio u usi, kenjadi i sada nemeckoj do dvestote+.. A trazim sebi ne yebaljku (takih imam da se shutam ki shodera), nego postenu radnu zenu... Yebanija mi doqurcila, vise NE radi taj (fizicki, pa ni mentalni) gvint. Iebiga....

Izvini, oprosti, ali pardon! :zblesav:

_nobody_

Znas li ti, Grofe, da je ulje ovde, u Germaniji, u Aldi-ju 0.95 ojro fur litar.... I ono najbitnije, ima ga UVEK. I protivno tvojim budalesanjima, i balezganju/lupetanju srBskih patriota, stanje skroz stabilno, malecne platicice (zehnmal höher als in Zerbishe schweinerei) SE (UVEK) isplacuju, a sve (sa izvesnim teskocama) radi...

Ali ovde NEMA lazi, NEMA prevara, kao u Srbiji. Srbija na lazima i prevarama zivi, a Nemacka na postenom redu i radu. Iebiga... Ne mozes TI-TO razumeti (i NE treba, ne ljuti se, covece, ti si samo govece). :whistling:

_nobody_

Lepo si ti to nama objasnio....
Naučili te da recitaciju izdeklamuješ napamet !

Ti si jedan uvezeni vočić, koji neprekidno muče....
Te, gazda nema troška za medenicu.
Dok je tebe, uvek zna gde mu je stoka !

Zekst ure, und acht und cvancich minuten.... Kada na MOJ racun legne MNOGO hiladic/tisuca ojra monatliche... Ima i da moocem. Bolje nego da budem "pametan" MujMan, kao vi, koji se dicite istom, a zaradjujete 300 ojra mesecno u vrh curca. I trazite ulje svecom....

Nista licno. Samo primecujem. :hahaha1:

_nobody_

Zekst ure, und acht und cvancich minuten.... Kada na MOJ racun legne MNOGO hiladic/tisuca ojra monatliche... Ima i da moocem. Bolje nego da budem "pametan" MujMan, kao vi, koji se dicite istom, a zaradjujete 300 ojra mesecno u vrh curca. I trazite ulje svecom....

Nista licno. Samo primecujem. :hahaha1:

_nobody_

:mazipsa:

Ето упражњеног места које ће заузети Србија !!!

Ахахаха, тако је, Еу шарлатани и преваранти на власти казаће "овај делимични распад Еу је шанса за Србију за њено прикључивање до 2018".

Poslednja izmena:
a ti betlkete ne spamuj, ovde pričamo u uniji a ne o palmi

Pa Palma je samo jedno ime ili rec u celom pasusu. Inace takvi likovi koji gospodare po drzavi blokiraju sav normalan zivot. U Srbiji to moze da bude bilo koja funkcija, nema kriterijuma niti obraza i dostojanstva. Naravno prodaju svi fino price o patriotizmu tako da kad ih neko dirne ostali se nadju uvredjeni :D

Takodje, tu je uloga zrtve i zalosti kojom se manipulise. Sve je lepo objasnjeno u filmu Underground kad drze one u podrumu pa ih lazu. E to je Srbija. Nisam prosao celi svet, ali sam bio preko pola i mogu da ti kazem da je Srbija jako jako primitivno mesto. Kad kazem primitivno mislim zaostalo i nerazvijeno u svakom pogledu, a stanovnistvo puno besa, frustracije, nekulture i kompleksa u velikoj vecini. Maltene moze da se generalizuje. Meni je zbog toga zao i voleo bih da nije tako ali je istina.

UK, ne brinite za njih oni ce da se snadju, pametni su uvek bili i organizovani i imaju srce kao nacija.

Sve što Švabe naprave mora da se sobali.
Kod njih svaka generacija ima svoga Hitlera.
Samo ga drukčije zovu.....

Потпуно си у праву, Грофе. Дивим се њиховој способности опоравка, ипак је то велика нација, али када год се придигну из пепела, нешто јаче од њих их тера да марширају на Исток. Неизбежно, увек преко нас. На крају увек пропадну, али и унаказе све где год су прошли.

Poslednja izmena:

_nobody_
Субвенцинирано уље.
Него ватај мотиq у шаке.
Рад ослобађа.

Субвенцинирано уље.
Него ватај мотиq у шаке.
Рад ослобађа.

Di on ?
Takvi serci ni ne znaju šta je motika.

To je vagabund koji klošari po svetu, ko moj ex šurak.
40 godina je u Malmeu.

Životari kao teška klošarčina, potkradajući gazde na dnevnom pazaru,
jer konobariše po restoranima.
Kad dođe u Beograd, zavuče se u stanu, k'o pacov.
Pa, kad ga ortaci iz mladosti provale, da je došao i obećaju da neće imati nikakav trošak
i da ne mora da čašćava, tad izađe u "Zlatno burence", koje je bukvalno preko puta stana (Reljina ulica).
Oca i majku uguši pričama, potpuno identičnim ovom bambusu, nobodiju !

Golog dupeta je otiš'o u Švedsku, golog dupeta će se vratiti, ako se ikada i vrati.
To su domaći pogermanizovani i pošveđeni otpadnici.....

Stoga, ja ovog seratora više doživljavam k'o profesionalnu dvorsku ludu na ovom forumu !

Poslednja izmena:
Di on ?
Takvi serci ni ne znaju šta je motika.

To je vagabund koji klošari po svetu, ko moj ex šurak.
40 godina je u Malmeu.

Životari kao teška klošarčina, potkradajući gazde na dnevnom pazaru,
jer konobariše po restoranima.
Kad dođe u Beograd, zavuče se u stanu, k'o pacov.
Pa, kad ga ortaci iz mladosti provale, da je došao i obećaju da neće imati nikakav trošak
i da ne mora da čašćava, tad izađe u "Zlatno burence", koje je bukvalno preko puta stana (Reljina ulica).
Oca i majku uguši pričama, potpuno identičnim ovom bambusu, nobodiju !

Golog dupeta je otiš'o u Švedsku, golog dupeta će se vratiti, ako se ikada i vrati.
To su domaći pogermanizovani i pošveđeni otpadnici.....
Немој тако, он је стручњак за кернеле и има пет кругова око ЕТФ-а!

Back