Velik Brat 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znate kako se kaze:"Shto trezan misli, to pijan kaze", tako da je taj vash Djole, ako je bio pijan k'o letva, kako rekoste, rekao ono shto je mislio, odnosno da je 100 dana ziveo poput parazita u kuci, jeo, pio, jurio sojke... nemam piojma shta je radio, ali 100 dana je glumio, a sada je rekao shta misli. ako stvarno misli to shto je rekao onda je najgori vid parazita i licemera. I rukama i nogama je grebapo da udje u kucu, da bi glumio... I dalje mislim da je ova emisija kompetno ispiranje mozga!

obagatila si zivot gledajuci 15 debila kako idu da seeru,kako jedu,kako se svadjaju...najgore od svega je sto im je ukupna inteligencija srazmerna broju ukucana...ako ti je to obogatilo zivot,mogu tek da zamislim sta bi ti se desilo da izadjes do centra...

Do kog centra? Ja sam zivela 6 godina u Beogradu, nedaleko od centra.

Pa druzila sam se pod znacima navoda sa razlicitim ljudima, to je vredno.

zbog cega "kreces sa poenima"
jel zbog toga sto Goxi neometano pljuje po Bosni i Bosancima?
ako je tako onda si jos kod prve prijave trebala...krenuti
posto na ovom forumu ljudi iz Bosne itekako ima, a on nas vrijedja sve...

Nebitno ko je započeo, otišli ste skroz sa teme (kojoj je, btw, došlo vreme da se zaključava) i oboje biste dobili poene zato što nijedan nije zaustavio prepirku. Sledeće postove brišem, vratite se na temu, ionako će ujutru biti zaključana.

Prvo, nisam reagovala, zato što ja uvek opomenem pre nego što nekoga kaznim.
A drugo, nisam ovde 24/7, ali redovno pregledavam postove, kada sam ovde
Treće, ovo je poslednje što sam ja imala da kažem, a i vi, vezano za raspravu, sada se vratite na temu.

Verovatno kad se koriste izrazi poput ''Penis'' ili Gadnan Dujet(ovo je teško prevesti):mrgreen: to se ne tiče ljudi iz Bosne nego marsovaca...Btw.Ovo je pretežno srbijanski forum a ne bosanski,kome se ne sviđa ima .ba domena kolko oće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back