mokS13
Obećava
- Poruka
- 72

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam izgubila nego obogatila 100 dana.
Cestitke Arsi,a Djole je pokazao koliko je dvolican i smrad od coveka.
Karleusa nista sama ne moze da smisli,sad joj je "inspiracija" Lady Gaga![]()
obagatila si zivot gledajuci 15 debila kako idu da seeru,kako jedu,kako se svadjaju...najgore od svega je sto im je ukupna inteligencija srazmerna broju ukucana...ako ti je to obogatilo zivot,mogu tek da zamislim sta bi ti se desilo da izadjes do centra...
u kom smislu ?![]()
sto se mene tice,mozes i do centra boljevaca...ako ti je zivot bio ispunjen gledanjem velikog brata,zamisli samo kako bi ispunjen kada odes npr:do radnje...Do kog centra? Ja sam zivela 6 godina u Beogradu, nedaleko od centra.
.
sto se mene tice,mozes i do centra boljevaca...ako ti je zivot bio ispunjen gledanjem velikog brata,zamisli samo kako bi ispunjen kada odes npr:do radnje...
pa bilo joj je zanimljivo da ih gleda..i meni je..ostavi je na miru.. o Boze...![]()
sta si joj ti?advokat ili devojka?ili mozda decko sa nekim kinki sklonostima prema zenskim nadimcima?
smiri se malo
![]()
Ako necemo da pobedi musliman u sred Srbije svi slozno za Arsu!
Arsa je i meni bio Favorit,što se tiče onog rumenog,od početka mi je bio odbojan.Ima taj naporan mentalitet,svojstven krajevima iz kojih je,nema osećaj mere![]()
odlicno, posto si sada ovdje onda..."pregledaj postove"
pa ako bas ne razumijes o cemu se radi obrati se nekom...starijem
kolegi da ti pomogne...