milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.535
Lepo je videti veliki primerak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно.Žena može doživjeti orgazam i bez penisa![]()
Zar nije bilo da je dovoljno 9cm?!Жени је за оргазам довољно шест центиметара, научно доказано. Дакле ако мушкарац зна предигру, величина није битна.
Ја читао за 6цм.. ко ће га знатиZar nije bilo da je dovoljno 9cm?!
Kad se smanjilo na 6cm?
Jbg meni 13cm dug a obim 12.5cm. Fale mi 3-4cm da ne ispada, svaka koja ga uzjase kaze da ga ne oseca puno, ostale poze dogy i misionarska uglavnom ih zadovolje. U usta rjetko koja moze celog, tu im je raman. Al kad su one gore, ne osecaju ga puno, cak i ja vidim, u toj pozi kao da je u sulunaru, nema trenja. Ne mogu da rade cucanj na njemu posto je kratak.
- XS
To mislite veličina apsolutno nebitna muškarcima? Meni kao ženi bitna je i veličina a vala oblik još više. Ajd sutra objavite tekst na temu oblik penisa i šta koji može, da vas vidim?
- beby
Mislim da od 15 cm pa na gore vrši posao svakoj..ispod će da radi ali je pitanje da li će svakoj da bude ok..
- Pera
Shvatite bre vec jednom - velicina je bitna! Ne znaci da ce seks za velikim biti i bolji, ali sa malim sigurno nece biti dobar.
- Zena
Meni ni je jedna, od 50ak s kojima sam bio za mojih 38 godina, nije rekla da je 17cm koje imam preveliko. Ni jednoj mi nije virio napolju.
Sta vise, ubedjen sam da mi je mali i da bi idealno bilo jos 3-4 cm plus.
Kako se tese muskarci s 10-13cm..ne znam zaista ali ono sto je sigurno istina jeste da zene to ni ne osete.
- Случајни пролазник
zenama nije bitna velicina ali posto muskarci lazu i cesto uvelicavaju a zene su istinoljubive dolazi do problemaИ шта је закључак на крају ?
Zenama nije bitna velicina, dokle god je veliki.И шта је закључак на крају ?
Prosečan je ok ALI lepo je videti za broj ili dva veći primerakИ шта је закључак на крају ?
Ne treba ništa kriti u vezi. Moja Marta ništa od mene ne krije![]()