Veličina

Velicina nije bitna... velicina je najbitnija!

Iskustva na temu, sposobnijih i srecnijih sa druge platforme...
Jbg meni 13cm dug a obim 12.5cm. Fale mi 3-4cm da ne ispada, svaka koja ga uzjase kaze da ga ne oseca puno, ostale poze dogy i misionarska uglavnom ih zadovolje. U usta rjetko koja moze celog, tu im je raman. Al kad su one gore, ne osecaju ga puno, cak i ja vidim, u toj pozi kao da je u sulunaru, nema trenja. Ne mogu da rade cucanj na njemu posto je kratak.
- XS
To mislite veličina apsolutno nebitna muškarcima? Meni kao ženi bitna je i veličina a vala oblik još više. Ajd sutra objavite tekst na temu oblik penisa i šta koji može, da vas vidim?
- beby
Mislim da od 15 cm pa na gore vrši posao svakoj..ispod će da radi ali je pitanje da li će svakoj da bude ok..
- Pera
Shvatite bre vec jednom - velicina je bitna! Ne znaci da ce seks za velikim biti i bolji, ali sa malim sigurno nece biti dobar.
- Zena
Meni ni je jedna, od 50ak s kojima sam bio za mojih 38 godina, nije rekla da je 17cm koje imam preveliko. Ni jednoj mi nije virio napolju.
Sta vise, ubedjen sam da mi je mali i da bi idealno bilo jos 3-4 cm plus.
Kako se tese muskarci s 10-13cm..ne znam zaista ali ono sto je sigurno istina jeste da zene to ni ne osete.

- Случајни пролазник

321441599_677843997291235_4850426876614502158_n.jpg

Back