banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih se pre lozio na njegovu zenu... I polako pocinjes da smaras sa tim..on je najbolji priplodni bik u selu, vole ga i zenski i muski, zena mu je super pevacica, majci britaniji je podario tri jugovica...
Uzivaj! ;-) ;-)zoranpetrovic84:joooooooooooooo...sto volim ove rasprave među zenama...jos kada su oko fudbalera!![]()
Ova kojoj odgovaras je zensko..@chypawa_18 Hvala bogu pa imamo tebe tako "divnog,pametnog i bezgresnog"...
Ja volim Bekama a to ne znaci da nemam oci.a ti ne moras da ga vredjas samo zato sto ga ne volis.Mozda si i ti meni kreten pa te ne vredjam...
Agree.max23:Bekam(ne bekem) je super!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
banegad2004:njegovo velicanstvo bekem je sladak i super igra
on je najbolji priplodni bik u selu, vole ga i zenski i muski, zena mu je super pevacica, majci britaniji je podario tri jugovica...
I ja isto!!!! :grin: :grin: :grin:Banshee:![]()
![]()
mladi jugovici brooklyn,romeo i cruz beckham
buducnost engleske reprezentacije,i svi lepi ko sllika.bekamova naravno.
jedva cekam dan kada ce oni nastupiti zajedno u reprezentaciji,dok im otac bekam senior bude trener.
JekaiGeorge:@chypawa_18 Hvala bogu pa imamo tebe tako "divnog,pametnog i bezgresnog"...
Ja volim Bekama a to ne znaci da nemam oci.a ti ne moras da ga vredjas samo zato sto ga ne volis.Mozda si i ti meni kreten pa te ne vredjam...