buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.111
Šta ćeš Fapy .....izgleda da smo osuđeni da verujemo da sve poćinje od dana kad je onaj video zapaljeni džbun. To su zacelo autentične stvari......proverene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da.... Da je tako neka ubedljiva prica pa da se i poveruje, al Velesova knjiga? Ma daaaaaj
Meni slovenska mitologija mnogo logicnije prikazuje pstanak sveta od vase jevrejske koju ste prodali nama. Zasto bi Bog kao savrsenstvo napravio sistem da jaca zivotinja jede slabiju? Mozda tvorac tela nije onaj isti koji je tvorac duha ili duse..ali naravno ovo je samo razmisljanje, nemoj neko da me hvata za rec...
Otvoricu uskoro temu Mama i Tata ali do tad da kazem sledece. Po nekoj teoriji vas Jahve, a danas moze se reci i nas Jahve, mada to je dikutabilno jer zavet su samo jevreji sa njim potpusali u krvi, je u stvari bio vanzemaljac i to cini mi se reptilska rasa ili sivi? E sad, ako su oni prevarili coveka da predje u fizicko telo da bi vladali njim, zasto bi onda dosao Isus i prpopovedao o vecnom zivotu i kako je ovaj beznacajan.Ja sam ono rekao nekako ironicno... A o ovome ne znam sta da ti kazem... Pokusaj da saznas na pdf-u religija.
Jesu li Sloveni "neistorijski" narod kao što je tvrdio Hegel? Kakve dokaze o poreklu Slovena nude savremena naučna otkrića? Kakvim falsifikatima se služila opšte-prihvaćena nordijska istoriografska škola? Gde su nam koreni? Koji su nam izvori? Da li je sadašnjost određena prošlošću? Da li nam je potrebno znanje o našoj kolektivnoj istoriji ? Šta ćemo s njim? Neka ovo budu neka od pitanja na koja se na ovom podforumu mogu tražiti odgovori ili pak postaviti pitanja, u oba slučaja nek ova tema bude za one koji u njima vide onu "tajnu vezu" sa svojom dušom.
Preklinjem vas pomozite! cuo sam da u ovoj knjizi iz Ukrajne pise o Slovenima pre VII veka! Ali da je EVropski naucnici ne prihvataju jer je kako oni kazu "ne pouzdan izvor". Da li imate ista o njoj!?!?!?!?