Velemajstor politike: Aleksandar Vučić obojenu revoluciju pretvorio u nijemi crno-bijeli film!

anajade

Elita
Poruka
21.995
U trenutku kad su pomislili da su okružili kralja, shvatili su da nikada nisu ni bili u igri — već u njegovoj zamci.

I tada je Vučić povukao završni potez. Bez vike. Bez panike. Bez potrebe da dokazuje bilo što. Samo tiho, precizno, neumoljivo.

Šah-mat.

Ne samo obojenoj revoluciji. Već cijelom modelu izvoza haosa.

https://borba.me/velemajstor-politi...voluciju-pretvorio-u-nijemi-crno-bijeli-film/

Antihristi uleteli u zamku haha.
Slobodno menjaj naslov knjige.
Kako sam pobedio antihrista odlican naslov haha

srecom borba vise ne izlazi

komunisti su je voleli vise od svega jer je bila na najkvalitetnoj stampi i mogla je da posluzi u razne svrhe.

a poŠlednji ozbiljni direktor nje i novosti je bia moj drug manjo, kod koga sam dok smo ispijali kavu video kako histericno šizi kad ga je zvao boris tadic zbog nekog teksta sa kojim se nije slagao :hahaha:

ova decurlija sa foruma kad bi znala kako se pisu politicki tesktovi za novine, ne bi vise nikad postavila nijedan debilni naslov kao temu.

U trenutku kad su pomislili da su okružili kralja, shvatili su da nikada nisu ni bili u igri — već u njegovoj zamci.

I tada je Vučić povukao završni potez. Bez vike. Bez panike. Bez potrebe da dokazuje bilo što. Samo tiho, precizno, neumoljivo.

Šah-mat.

https://borba.me/velemajstor-politi...voluciju-pretvorio-u-nijemi-crno-bijeli-film/

Vučić je prosto ozbiljno poremećen i zao čovek. Najgora kombinacija.

najgore je sto ih vucic nije pobedio vec su pobedili sami sebe otkrivanjem svog lica

mozda se to u pocetku poprimilo kod gimnazijalaca i studenata prve godine.

\ali su ih CAK I DECA PROZRELA da su nesposobni. sebicni wanabi profiteri

sa strane upumpali tolike silne pare da bi ih na kraju isti ti metnuli u svoje dzepove i sabotirali sami sebi revoluciju :lol:

ovo ce stvarno uci u istoriju kao kontejner revolucija koja je progutala sama sebe

a obicni narod koji se poneo romantizmom revolucije ostao u blatu u kom je i bio (samo sto mu je sada krivo sto j ispao bizgov pa bi da se "vrati kod vucica" samo mu mrsko da pita)

najgore je sto ih vucic nije pobedio vec su pobedili sami sebe otkrivanjem svog lica

mozda se to u pocetku poprimilo kod gimnazijalaca i studenata prve godine.

\ali su ih CAK I DECA PROZRELA da su nesposobni. sebicni wanabi profiteri

sa strane upumpali tolike silne pare da bi ih na kraju isti ti metnuli u svoje dzepove i sabotirali sami sebi revoluciju :lol:

ovo ce stvarno uci u istoriju kao kontejner revolucija koja je progutala sama sebe

a obicni narod koji se poneo romantizmom revolucije ostao u blatu u kom je i bio (samo sto mu je sada krivo sto j ispao bizgov pa bi da se "vrati kod vucica" samo mu mrsko da pita)
Jel ovo iz nove vođine knjige? 🤣

videli smo dosmanliski napredak. za par godina se unistilo sve sto se gradilo 40 godina.

ostao samo korov od fabrika giganata

sad kad je vucic izgradio na pepelu novu Srbiju, vi bi opet da zajasete i rasprodate ovo novo izgradjeno?

svaka cast.
I dalje citiramo vođinu novu knjigu 🤣🤣🤣

srecom borba vise ne izlazi

komunisti su je voleli vise od svega jer je bila na najkvalitetnoj stampi i mogla je da posluzi u razne svrhe.

a poŠlednji ozbiljni direktor nje i novosti je bia moj drug manjo, kod koga sam dok smo ispijali kavu video kako histericno šizi kad ga je zvao boris tadic zbog nekog teksta sa kojim se nije slagao :hahaha:

ova decurlija sa foruma kad bi znala kako se pisu politicki tesktovi za novine, ne bi vise nikad postavila nijedan debilni naslov kao temu.
Pa da vi bi samo kave da ispijate a da vam neko popuni karnet da ste bili na poslu.

Borba i Politika su vredele jer su se tu objavljivali oglasi za posao pa ako te ne prime a ti zatražiš kvalitete primljenog što su morali da ti pošalju napismeno pa ako si bolji od njega a poništiš konkurs.

Danas toga nema - prime samo one koji im udju u najuže a bez obaveštavanja ostalih kandidata ko da su pokojni.

Samo ostalo još kave ispijat... Na poslu ili bez istog...

Oskar mora, pre svega zbog svojih zapadnih mentora koji ga još uvek podržavaju (Makron, Urzula fon den Lajen, itd) ali i zbog narodne pobune koje se nije smirila čak ni na plus 40 stepeni u hladu niti pokazuje naznake smirivanja, da raspiše izbore, baš kako su studenti tražili a narod ih u tome listom podržao. Pa sada Oskar veštački proglašava nekakvu "pobedu." Reći će, pošto smo pobedili, idemo na izbore. Kao šatro nisu izbori zato što je to studentski zahtev i zato što je Oskar to obećao svojim mentorima na Zapadu koji traže smirivanje situacije u Srbiji putem izbora pošto se njihov pulen Oskar pokazao nemoćnim da Srbiju umiri policijskom represijom, nego je Oskar pobedio "obojenu revoluciju" pa se zato ide na izbore. Žvaka je dizajnirana prema projektovanim biračima SNS-a i zato će režimski mediji sledećih dana i nedelja do besvesti da vrte glupačku priču o Oskarovoj "pobedi" nad "obojenom revolucijom," a protesti i blokade na sve strane.

Šah-mat.

ako se ne promeni USTAV Srbije, ja cu licno da izadjem na ulicu i necu se pomerati sve dok Vucic ne ispuni moj jedini uslov a to je da promeni ustav po kome ce on biti dozivotni vladar Srbije.

Sedeo je pred Trampom na stolici kao djak osnovne skole, svi su ga zayebavali radi toga, a niko nije shvatao da pred Trampom sedi osoba ciji je IQ bar 100 posto veci od Trampovog....................ALI, PREDSTAVA TEK POCINJE.

ako se ne promeni USTAV Srbije, ja cu licno da izadjem na ulicu i necu se pomerati sve dok Vucic ne ispuni moj jedini uslov a to je da promeni ustav po kome ce on biti dozivotni vladar Srbije.

Sedeo je pred Trampom na stolici kao djak osnovne skole, svi su ga zayebavali radi toga, a niko nije shvatao da pred Trampom sedi osoba ciji je IQ bar 100 posto veci od Trampovog....................ALI, PREDSTAVA TEK POCINJE.
Ne bih baš da bude doživotni, smešno je kao mim, ali to će samo još više ubogaljiti tok razmišljanja kod srpskog naroda. Ono sa stolicom je bilo nešto što Tramp voli da radi, nadam se da će mu se sad obiti o glavu oko ovoga sa Epštajnovom listom.

Ne bih baš da bude doživotni, smešno je kao mim, ali to će samo još više ubogaljiti tok razmišljanja kod srpskog naroda. Ono sa stolicom je bilo nešto što Tramp voli da radi, nadam se da će mu se sad obiti o glavu oko ovoga sa Epštajnovom listom.
Epstajnova lista ce ugledati svetlost dana tek kada ta lista padne u ruke rusko-kineskim trupama koje budu usle u London i Vasington.

Epstajnova lista ce ugledati svetlost dana tek kada ta lista padne u ruke rusko-kineskim trupama koje budu usle u London i Vasington.
Не треба да улазе директно, то није ни изводљиво. Америка ће се сама балканизовати због мултикултурализма.

Pa da vi bi samo kave da ispijate a da vam neko popuni karnet da ste bili na poslu.

Borba i Politika su vredele jer su se tu objavljivali oglasi za posao pa ako te ne prime a ti zatražiš kvalitete primljenog što su morali da ti pošalju napismeno pa ako si bolji od njega a poništiš konkurs.

Danas toga nema - prime samo one koji im udju u najuže a bez obaveštavanja ostalih kandidata ko da su pokojni.

Samo ostalo još kave ispijat... Na poslu ili bez istog...
VI?

a koji smo to mi? dva drugara koji piju kafu, jedan je u sistemu ceo zivot, drugog za sistem ili one suprostavljene sistemu zabole patka.

jos imas da ucis o ljudima.

Back