Vekovi prolaze, "oni dani" nikad?

Hm, hmm, :think:... S jedne strane vekovi, s druge - dani, sto ce reci 100 x 365 : 1 x X = ? U oba slučaja, ona je ta koja treba da odgovori izazovu. A da li je i koliko to za nju uopšte izazov? Hmmmm... Modi, Minone, Babo... pardon, Modi, Babo - da li je? :think:

Falio je pesnicki prikaz glupave teme, matematicki je previse intiman, ostace bez odgovora. :lol:

Lepo sto si dosao u pravi cas! :zag:

Falio je pesnicki prikaz glupave teme, matematicki je previse intiman, ostace bez odgovora. :lol:

Lepo sto si dosao u pravi cas! :zag:
Falila je zahvalnost ženama na "onim danima", a ti znaš, ljubljeno moje B, da ima zahvalnih K muškaraca, koji shvataju kao kompliment to što su primećeni I "u pravi čas" izdvojeni i koji će sa uživanjem dopustiti da budu odvojeni i neće se, kroz vekove, osećati kao seksualni objekat. Ima i onih koji će odmah pristati, jer im uopšte ne smeta da budu vaš seksualni objekat u "onim danima". Dozvolićeš mi, pesnički slobodnom, da te gricnem za ONO debeljuškasto mesce. :)

A cek, o cemu pricamo, o meci?

Mislim da i sad postoje neke (eksperimentalne?) injekcije koje zaustave ciklus na neko vreme. Koliko se secam, radi se na tome da se plasiraju injekcije koje ce omoguciti zenama da imaju mecajle jednom godisnje ili tako nesto. Navodno (navodno, eh) to ne bi trebalo da ima negativnih posledica po organizam. (Doduse, koliko znam, zene koje piju pilule i onako nemaju "pravu" mecu, pa to nije stetno, valjda... )

Sve u svemu, informacije mi nisu potpune ali mislim da se radi na tome da se umanji broj "onih dana".

(Izvinjavam se ako sam promasila temu. :lol: )

Back