Naslov sam pozajmio a pitanje je na mestu.
Da li ce "emancipacija" promeniti nesto na tom polju ili vec jeste
Da li ce "emancipacija" promeniti nesto na tom polju ili vec jeste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Sa konkretnim fizioloskim promenama kod zena ima veze menopauza, ne emancipacija...
Mozda neki misle da nam je "to" od emancipacije.![]()
Ako ukinemo emancipaciju, ukinuce nam se i menopauza.![]()
...šta ide posle te pauze...?![]()
Da ih licnom zrtvom oslobodimo "krize"?......Mislis da bi ukidanje emancipacije dovelo i do ukidanja krize srednjih godina kod muskaraca?...
Oduvek su u zenskim rukama.![]()
...ne bi valjalo da je drugačije...![]()
Hm, hmm,... S jedne strane vekovi, s druge - dani, sto ce reci 100 x 365 : 1 x X = ? U oba slučaja, ona je ta koja treba da odgovori izazovu. A da li je i koliko to za nju uopšte izazov? Hmmmm... Modi, Minone, Babo... pardon, Modi, Babo - da li je?
![]()
Falila je zahvalnost ženama na "onim danima", a ti znaš, ljubljeno moje B, da ima zahvalnih K muškaraca, koji shvataju kao kompliment to što su primećeni I "u pravi čas" izdvojeni i koji će sa uživanjem dopustiti da budu odvojeni i neće se, kroz vekove, osećati kao seksualni objekat. Ima i onih koji će odmah pristati, jer im uopšte ne smeta da budu vaš seksualni objekat u "onim danima". Dozvolićeš mi, pesnički slobodnom, da te gricnem za ONO debeljuškasto mesce.Falio je pesnicki prikaz glupave teme, matematicki je previse intiman, ostace bez odgovora.![]()
Lepo sto si dosao u pravi cas!![]()