Вехабије

a bre milun, lako je sa mnom, ali nisu svi kao ja ili ti....ima gi raznih

a mislim da su vecina ko ja i ti. onomad sam se vozio u voz sa jedan siptar sa kosovo i covek prica kako mu je zao sto smo se rasturili kaze sta nam je falilo ziveli smo u miru i imali onoliko kolko nam treba. sad smo svi najebali i oni i mi a treci koristi.
al ajd ti to kazi svojima na.yebo si isto ko sto ce meni neko od ovu stranu da lupi cusku za ovo sto pisem.

a mislim da su vecina ko ja i ti. onomad sam se vozio u voz sa jedan siptar sa kosovo i covek prica kako mu je zao sto smo se rasturili kaze sta nam je falilo ziveli smo u miru i imali onoliko kolko nam treba. sad smo svi najebali i oni i mi a treci koristi.
al ajd ti to kazi svojima na.yebo si isto ko sto ce meni neko od ovu stranu da lupi cusku za ovo sto pisem.

ja im to stalno govorim..... preko forumaz:Dz:D

Ма не, нико ти неће лупити ћушку, ал' нећеш добијати ни "бомбоњере", а њему његови дају "бомбоњере" за ово што је ангажован на Крстарици. z:girl:

Vehabije su evidentno izvor onog Islama koji zagovara ekstremizam, etničko čišćenje i sve drugo što ovu ispovest degradira i stvara lošu sliku o svim Muslimanima. Činjenica je da oni na teritoriji Srbije imaju svoja uporišta i da aktivno rade na ostvarenju svojih ciljeva. Vehabije su netolerantne, i ne dozvoljavaju mogućnost suživota ljudi različite vere. Bilo bi dobro da su toga svesni srpska policija i tužilaštva, jer sam siguran da imaju dosta materijala na osnovu koga mogu delovati. Ako se već u društvu razgovara o ukidanju pojedinih organizacija ("Obraz" i slični), onda se svakako mora ozbiljno razmišljati o zabrani rada vehabija. Često su oni sakriveni pod navodnim humanitarnim i prosvetnim organizacijama, ali je lako dokazati njihove prave veze i povezanost sa terorizmom. Pogledajte sta je takva ideologija uradila u Bombaju. Dakle, država mora da radi svoj posao kako nam se nesto slično ne bi desilo, pa da se čudimo sta nas je snaslo.

Pa nije bas tako lyon69,evo sto je meni jedan odgovorio na pitanje sto su vehabije,

Nema nikakvog konflikta između vehabija,selefija,i dr,svi imaju različit način davanje Dava.
To je samo za vas koji ne znate,evo kako to izgleda
"Dvojica čiste platno,samo jedan uzima suvo pa ga kvasi ,drugi uzima kvaseno platno pa ga suši,ako ne poznaješ njihov posao čini ti se da su konfliktu,no na obojica cilj im je isti,da očiste platno.
Razlike je bilo i između Božjih poslanika,proroka,nitu su oni bili isti u sirenje objave yavisno među kakvog naroda su se nalazili,ali cilj im je bio isti LA ILAGE ILALLAH.
Spor je samo zbog koristi,novca,političkog položaja,spor u njihovo verovanje ,nema.

Negde sam ćitala da im je Albanija glavna meka tj. uporište za jugoistiočnu
Evropu,a ustvari dolaze i Saudijske Arabije iz koje potiču,

Mislim da Saudijska Arabija ne učestvuje u tome ljudstvom koliko finansijama.
Vehabije nisu jedini džihadisti. Moderni islamski terorizam ima mnogo više veze sa talibanima, koji su zajednički projekat američke CIA-e, pakistanske ISI i Saudijske Arabije.
Koliko god Amerikanci dizali galamu oko džihada i terorizma, nekako se uvek ispostavi da su na istoj strani.

Zaista je Drecun 1000 puta ponovio da vehabija ima puno u Sandzaku, u Novom Pazaru i sl., i da, sto je najgore, "vrbuju" uglavnom mlade Rome (za 100-200 E mesecno) da im se pridruze i obucavaju ih po improvizovanim kampovima, i posebno je na to skrenuo paznju ovdasnjim romskim porodicama. Znaci, uzeli su maha.

Meni je najjači onaj opičeni bosanski vehabijski poglavica što je pričao kako ne poštuje brzinu i saobraċajne znake, jer za njega važe samo Alahovi, a ne zemaljski zakoni.

Sledeċe što čuješ… Poginuo u saobraċajnoj nesreċi.

VHABIJE JESU TERORISTI JER SILOM SPROVODE SVOJU VOLJU I SVOJE UČENJE NE PRIZNAJUĆI NIČIJE DRUGO, AKO TO NIJE TERORIZAM ONDA NE ZNAM ŠTA JESTE.SVAKI JE VEHABIJA TERORISTA JER MU JE CILJ DA SVOJE UČENJE ŠIRI.

Pa rekao bih da nije.
Verski fanatizam nije muslimanska ekskluziva.
Terorizam, sam po sebi, može, ali i ne mora da bude verski motivisan, a po definiciji se odnosi na zastrašivanje nasiljem u političke svrhe.

Poslednja izmena:
Vi tako o Vehabijama, a sutra ako Tadicu zafali koji glas, Vehabije ce biti spasioci vase EUropske buducnosti, kao sto je to danas reformirani SPS, a nikako "duhovi 90ih" :hahaha:
Vec mogu da zamislim nekog od Vehabija u Vladi Borisa Tadica :hahaha:
LOL

Vehabije su evidentno izvor onog Islama koji zagovara ekstremizam, etničko čišćenje i sve drugo što ovu ispovest degradira i stvara lošu sliku o svim Muslimanima. Činjenica je da oni na teritoriji Srbije imaju svoja uporišta i da aktivno rade na ostvarenju svojih ciljeva. Vehabije su netolerantne, i ne dozvoljavaju mogućnost suživota ljudi različite vere. Bilo bi dobro da su toga svesni srpska policija i tužilaštva, jer sam siguran da imaju dosta materijala na osnovu koga mogu delovati. Ako se već u društvu razgovara o ukidanju pojedinih organizacija ("Obraz" i slični), onda se svakako mora ozbiljno razmišljati o zabrani rada vehabija. Često su oni sakriveni pod navodnim humanitarnim i prosvetnim organizacijama, ali je lako dokazati njihove prave veze i povezanost sa terorizmom. Pogledajte sta je takva ideologija uradila u Bombaju. Dakle, država mora da radi svoj posao kako nam se nesto slično ne bi desilo, pa da se čudimo sta nas je snaslo.

Istina sve što kažeš...

Kao prvo,mislim da ''Vehabije''nemaju veće utočište među Albancima...Oni su praktičan narod...Islam su prihvatili zbog para i da bi sa turskim osvajačima mogli da uzimaju zemlju Srbima,Grcima i Makedoncima...Njima je rečeno iz Ovalne kuće da je to No-No i oni će se tome prikloniti...Naravno ne isključujem mogućnost da te vehabije ,koje tamo postoje započnu rat protiv kolaboracionističke pro-zapadne vlade...

ma ne. a zasto su im onda mudzahedini toliko pomagali po pastriku i kosarama?

Vi tako o Vehabijama, a sutra ako Tadicu zafali koji glas, Vehabije ce biti spasioci vase EUropske buducnosti, kao sto je to danas reformirani SPS, a nikako "duhovi 90ih" :hahaha:
Vec mogu da zamislim nekog od Vehabija u Vladi Borisa Tadica :hahaha:
LOL

Bota do Dobro zna.
Zato slucaj vehabija i jeste proglasen za drzavnu tajnu.

A tek onaj sto je pobegao iz zatvora da organizuje vehabije u Pazaru, a za njim nije raspisana poternica.

Milina... :whistling:

A vidi tek ovo:

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sr_Latn/features/setimes/features/2007/04/26/feature-03

Balkanska mreža istraživačkog novinarstva je, pozivajući se na izjavu anonimnog zvaničnika, izvestila da je ova poslednja akcija izvedena u saradnji sa kosovskom policijom, što je prvi put da su dve kriminalističke agencije zvanično radile zajedno od kada su UN i NATO preuzeli kontrolu nad pokrajinom.

Ma, dal’ je moguċe da je i ovo jedan od razloga što je slučaj vehabija proglašen državnom tajnom?

Au, znači vehabije su uhapšene združenom akcijom MUP-a Srbije i KPS-a?

O kom mi to priznavanju onda pričamo? z:hi:

Back