_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
kad bi DS izasla sa G17+,Vukom i Rasimom
a Kosta sa Veljom sto i hoce
100% bi imali vecinu...
100% bi imali vecinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo kume. dok podele ministarstva, počeće letnji raspust. Najlakše je DS-DSS gde bi DS imao 80 poslanika, DSS 50 i doviđenja društvo staro._Milanche_:kad bi DS izasla sa G17+,Vukom i Rasimom
100% bi imali vecinu...
na koliko je vuk to je jako tesko proceniti...to niko ziv ne zna jer je SPO nego bas jak(citaj 10%) a negde nema glasova ni za leka....mislim da bi koalicija DS G17+ SPO dbila vise glasova nego te tri stranke pojedinacno jer jednostavno imaju jako slicno biracko telo...uglavom.filatelista:EEEE, a bio si tako pametan. Šalim se
Ja bih uz nas najviše voleo Rasima. Čovek je fantastičan i imam samo reči hvale za svaki njegov postupak. Vuka mi je žao, jer je podneo najveće žrtve, a sda je na 2.8% On je u koaliciji po principu, jednog glasača privuče, četvoricu otera.....
nema sanse da same DS i DSS osvoje 130 poslanika a i DSS nece ici bez Velje.filatelista:Mnogo kume. dok podele ministarstva, počeće letnji raspust. Najlakše je DS-DSS gde bi DS imao 80 poslanika, DSS 50 i doviđenja društvo staro.
Ja sam prilično dugo u DS-u i nikad stranka nije bila ovako jaka kao danas i sad se svi plaše Vuka i kao pojave (omražena ličnost) i kao koalicionog partnera. On je uvek nestabilan po tom pitanju. Od koalicije Zajedno (meni do dana današnjeg neprežaljene) do ministra spoljnih_Milanche_:na koliko je vuk to je jako tesko proceniti...to niko ziv ne zna jer je SPO nego bas jak(citaj 10%) a negde nema glasova ni za leka....mislim da bi koalicija DS G17+ SPO dbila vise glasova nego te tri stranke pojedinacno jer jednostavno imaju jako slicno biracko telo...uglavom.
Dobro, malo sam preterao za DS, prognoze su do 70 mandata. To je moja želja. Velja je za neku vladu koju bude sastavljao Vučić, to je taj primitivni pristup. On, jok!_Milanche_:nema sanse da same DS i DSS osvoje 130 poslanika a i DSS nece ici bez Velje.
jeste Vuk jeben on nije zao covek ali je debil.filatelista:Ja sam prilično dugo u DS-u i nikad stranka nije bila ovako jaka kao danas i sad se svi plaše Vuka i kao pojave (omražena ličnost) i kao koalicionog partnera. On je uvek nestabilan po tom pitanju. Od koalicije Zajedno (meni do dana današnjeg neprežaljene) do ministra spoljnih
Ja njega doživljavam kao seosku ženetinu. Nalupeta se po koje kuda, onda se kaje i demantuje. Jedna značajna politička figura 90-tih koja je potrošena i on je za penziju. Samo se bojim da SPO, bez njega-mrtav. Doduše, i ovaj SDPO mu je zabio dobro._Milanche_:jeste Vuk jeben on nije zao covek ali je debil.
E, sad. Mi mislimo da smo tek na pola puta...._Milanche_:DS jeste sad jaka ko sto nikad nije bila a niti ce biti...
ma SPO je sa njim mrtav(verovatno) bez njega bi ga Vlajko vec negde ugurao...filatelista:Ja njega doživljavam kao seosku ženetinu. Nalupeta se po koje kuda, onda se kaje i demantuje. Jedna značajna politička figura 90-tih koja je potrošena i on je za penziju. Samo se bojim da SPO, bez njega-mrtav. Doduše, i ovaj SDPO mu je zabio dobro.
Ne znam, ja sam pristalica dvo partijskog sistema. SAD i Britanija (dobro, uvlači se tu i 3. stranka) ali to je suština. Tako da nisam tužan kad se te male strančice gase. Za sve te kombi stranke, postoje velike 3-4 koje mogu bar 51% programa da ostvare._Milanche_:ma SPO je sa njim mrtav(verovatno) bez njega bi ga Vlajko vec negde ugurao...
Ti se ne javljaj. Uništio si mu karijeru u zamajcu.jomini:Zaboravismo vehabije...
zatvarajjomini:Zaboravismo vehabije...