Vegeterijanci VS mesojedi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da se vas dvojica lepo nađete i onda tamo raspravite to o homoseksualnosti...
Gde ode ova tema :roll:

Ko i svaka trol tema, ide lagano ka katancu.
Sizfa nema nekoliko dana, a verujem da će je on zaključati kad dođe jer joj ionako nije mesto na NPIM.

Pre nego dođe do toga hoću samo da istaknem da na planeti nema ni jedne jedine kulture ni civilizacije koja je veganska.

Veganstvo je više duhovni put za posvećenike i monahe i veoma je ružno kad ga interpretiraju agresivni psihotičari kakvih je sve više po iternetu jer se takve stvari finansiraju iz fondacije koje bi da uvedu čovečanstvu karbonske takse.

Inače, i sam sam pristalica umerenosti u jelu i pežljivog odabiranja namirnica za ishranu moje porodice.
Sami uzgajamo meso i voće koje koristimo u ishrani, mada ponekad i kupim nešto čega nemam ili nemam dovoljno.
Povrće gotovo svo kupujem od rođaka koji se bave povrtarstvom i koji koriste domaća semena i hemiju u minimalnoj meri.

Kod pića je već druga pesma jer kad pijem, pijem da se opijem. Ne razumem one koji piju, a hoće da ostanu trezni.

Možda je to zato što se plaše da pokažu ko su zaista.

Ja kad hoću da budem trezan, onda ne pijem uopšte.

Ne razumem takođe ni one što su opsednuti imperativom dugovečnosti i koji misle da su uspešniji ako su uveli ograničenja u ishrani. Umiru svi, a dužina života nikako nije najvažniji kriterijum koji određuje njegov kvalitet.
Svakom svoje, živeli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back