Vegetarijanstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooo, daaa... :rotf: Ukratko, postavljala sam vec njegova predavanja ali si bio prezauzet svojim teorijam zavere i kojecime pa nisi saslusao coveka. A trebalo bi, mnogo je pametniji i obrazovaniji i od tebe, klanicara, i od mene, veterinarskog tehnicara.

Nisam klaničar, već sam to jednom rekao.

Drugo, ne dovodim u pitanje njegovu stručnost nego njegove motive.

Treće, osvrnite se oko sebe i videćete šta ljudi jedu.

A mozda budala iskreno ima tu potrebu, otkud znas? Uvek je bilo poremecenih ljudi, ubica, kanibala, otkud ti znas da budala to nije?

Ako je klanicar verovatno da ima. Sprovedena su istrazivanja u kojima je dokazano da klanje stvara zavisnost i da je cesto potrebna terapija kako bi se individua oslobodila.

U proces se osim klanicara ukljucuju i clanovi blizeg kolektiva koji mu pruzaju podrsku tokom seansi, a sve pod patronatom strucnog lica, psihologa.

Samo neko ko je direktno vezan za klanicarstvo moze braniti ovakvu industriju mesa.
Inace,ljudi jedu i pse i razne druge zivotinje. Zbog cega ih ti ne jedes?

1378189_10151635148047511_1998086751_n.jpg

Ne jedem ih jer ima druge prihvatljivije hrane.
Ne kažem da ne bih jeo da sam prinuđen. Čitaj Džek Londona.

Ne branim industriju - osuđujem je više nego ti.

Pa ni vegetarijanci ne jedu meso jer ima druge prihvatljivije hrane.
Prijatelju,ja bojkotujem industriju mesa,a kritikujem je kad god imam priliku.
Ajde da vidimo,90% ako ne i vise mesa dobija se od industrijski uzgojene stoke.
Industrijski uzgojena stoka se tretira hormonima i antibioticima,hrani GMO hranom i ne vidi svetla dana. To je danasnje meso. A da ne govorim o takozvanim mesnim preradjevinama,gde se ubacuje svakojaki otpad. Povrh svega toga zivotinje se tretiraju na potpuno deprimirajuci nacin od koga coveku pripadne zlo u sekundi kad vidi te scene.

Pa ni vegetarijanci ne jedu meso jer ima druge prihvatljivije hrane.
Prijatelju,ja bojkotujem industriju mesa,a kritikujem je kad god imam priliku.
Ajde da vidimo,90% ako ne i vise mesa dobija se od industrijski uzgojene stoke.
Industrijski uzgojena stoka se tretira hormonima i antibioticima,hrani GMO hranom i ne vidi svetla dana. To je danasnje meso. A da ne govorim o takozvanim mesnim preradjevinama,gde se ubacuje svakojaki otpad. Povrh svega toga zivotinje se tretiraju na potpuno deprimirajuci nacin od koga coveku pripadne zlo u sekundi kad vidi te scene.

Onda gađaj pravu metu.

Niko normalan ne podržava ishranu džank fudom bilo vege bilo mesnim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back