smokvicica Elita Banovan Poruka 21.194 24.02.2011. u 00:48 - Veeelika plišana igračka #76 andja_stay_cool: ne..ne podnosim plisane igracke i ne vidim njihovu svrhu Kliknite za proširenje... isto i ja . a najstrasnije mi je bilo kad me decko pogresno proceni pa mi kupi neku igrackicu,pa ni da je bacis,a ni da je cuvas
andja_stay_cool: ne..ne podnosim plisane igracke i ne vidim njihovu svrhu Kliknite za proširenje... isto i ja . a najstrasnije mi je bilo kad me decko pogresno proceni pa mi kupi neku igrackicu,pa ni da je bacis,a ni da je cuvas
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.374 24.02.2011. u 10:16 - Veeelika plišana igračka #77 Becky Thatcher: Da li ste je dobile nekad? Od dečka... valjda oni obično kupuju ta glomazna čudovišta... Eto, samo toliko... to je tema Kliknite za proširenje... ne mogu da shvatim zasto i ljubav mora da se sablonizuje sta kao sto veci poklon veci i intenzitet ljubavi nisam, volim plisane igracke al te velike nisam dobijala, a i da dobijem de da ga smestim
Becky Thatcher: Da li ste je dobile nekad? Od dečka... valjda oni obično kupuju ta glomazna čudovišta... Eto, samo toliko... to je tema Kliknite za proširenje... ne mogu da shvatim zasto i ljubav mora da se sablonizuje sta kao sto veci poklon veci i intenzitet ljubavi nisam, volim plisane igracke al te velike nisam dobijala, a i da dobijem de da ga smestim
R RaniMraz Zainteresovan član Poruka 431 24.02.2011. u 10:49 - Veeelika plišana igračka #78 Dobila sam ogromnog pandu svojevremeno