Vedska škola

anamarija8384

Početnik
Poruka
22
molim vas da mi neko objasni nesto vise o vedskoj skoli.naime,moja cerka je putem interneta,nazalost,upoznala nekog decka iz juznoafricke republike iz johanesburga,koji je zavrsio neku takvu skolu,a ona je zaludjena tom kulturom,ja se nista ne razumem u to cak ne znam ni da objasnim kakvom,znam da voli jogu da je vegan nista dalje ne znam .a i on je u tome.zanima me zato nesto vise o toj skoli ,ako je uopste to skola,o johanesburgu i o juznoafrickoj republici.ona zavrsava geologiju i zeli da ode tamo preko ovog decka u kog se ,uzgled,jos i zaljubila.ja sam u totalnom soku zbog toga.ne znam kako da reagujem a ne znam nista o toj kulturi,narodu,verama...nije mi ni bitno cak ni sto je crnac ..nista ...ni sto je nizi od nje dosta..ludo zar ne? !samo ne razumem u sta se uplela.napominjem da je jako dobro dete ali u ,,svom svetu..ne sminka se ne pije kafu ne pusi,ne psuje,..daleko je od svega toga..samo radi jogu i cita neke duhovne knjige.nije verski nastrojena zato nista ama bas nista ne razumem.on planira da dodje za srbiju i uci jezik ali ja se tako plasim....ne znam nista o ljudima iz susednih mesta,drzava..a kamoli kontinentima...strasno...

Al ne mora baš u Afriku da ide, tamo svašta naopako ima... Zamislite kad bi našla dečka u Arilju ili Guči, gde bi joj kraj bio...
Ja da sam žensko ja bih se odmah tamo udala, znate li kakve kućerde i imanja imaju? Sve modernizovano...

Al ne mora baš u Afriku da ide, tamo svašta naopako ima... Zamislite kad bi našla dečka u Arilju ili Guči, gde bi joj kraj bio...
Ja da sam žensko ja bih se odmah tamo udala, znate li kakve kućerde i imanja imaju? Sve modernizovano...

Misliš - na 4 sprata i sve na dugmiće ?
A,zvrje sablasno prazne.
Dok domaćini već 30-tak godina gastarbatuju u Švici ili Švabiji ?
Nema ni tu sreće,veruj mi.
Najbolje da nađe nekog golju čista srca,na gradskom asfaltu
i sa njim stvara novu frakciju lumpenproletarijata.
Mogu i uz jogu.
I ovako je nastala era ćutanja......

molim vas da mi neko objasni nesto vise o vedskoj skoli.naime,moja cerka je putem interneta,nazalost,upoznala nekog decka iz juznoafricke republike iz johanesburga,koji je zavrsio neku takvu skolu,a ona je zaludjena tom kulturom,ja se nista ne razumem u to cak ne znam ni da objasnim kakvom,znam da voli jogu da je vegan nista dalje ne znam .a i on je u tome.zanima me zato nesto vise o toj skoli ,ako je uopste to skola,o johanesburgu i o juznoafrickoj republici.ona zavrsava geologiju i zeli da ode tamo preko ovog decka u kog se ,uzgled,jos i zaljubila.ja sam u totalnom soku zbog toga.ne znam kako da reagujem a ne znam nista o toj kulturi,narodu,verama...nije mi ni bitno cak ni sto je crnac ..nista ...ni sto je nizi od nje dosta..ludo zar ne? !samo ne razumem u sta se uplela.napominjem da je jako dobro dete ali u ,,svom svetu..ne sminka se ne pije kafu ne pusi,ne psuje,..daleko je od svega toga..samo radi jogu i cita neke duhovne knjige.nije verski nastrojena zato nista ama bas nista ne razumem.on planira da dodje za srbiju i uci jezik ali ja se tako plasim....ne znam nista o ljudima iz susednih mesta,drzava..a kamoli kontinentima...strasno...

Svi mi imamo u nekoj meri taj strah od nepoznatog.
Nemojte odmah pomisljati da je to nesto lose.
Vama bi mnogo pomogao otvoren razgovor sa cerkom,tako bi verovatno otklonili neke nedoumice koje imate.Mogu vam dati ovaj link gde mozete ponesto procitati o toj kulturi koja je za vas nepoznata.http://www.vedskaakademija.rs/
Pozdrav!

Bas hvala Gost sto postavi sait te "skole"
Vrtimo se u krug ovde bez da znamo sta se radi i koja je to skola.
Videci sait sasvim je jasno:rtfm::eek:

Ali nije to problem.

Problemi su ovde mogostruki.

Prvo,postavljacica teme ima predrasuda o Juznoj Africi misleci da tamo zive ljudozderi.
Takidje je malo i rasista napominjujuci da je dasa crnac i to nizi od njene cerke.:rotf:(kakve ima veze sto je nizi?svasta)
Sad kad bi dasa crnac bio sin predsednika ili nekog teskog bogatasa ili mozda doktor nauka,da li bi postavljacica teme postatavila pitanje,pitam se;)

Drugo,koliko cerka ima godina?Da li je to zrela osoba koja moze da deluje samostalno ili zavisi od roditelja,zavrsila skole itd?
Dakle ako ima ihihi godinica i iskustva,radi i zivi svoj zivot onda ne mozes nista.Cuti i moli se Bogu da sve dobro prodje.

Ako je devojka dovoljno odrasla neka ide i neka proba.Sa svojim parama naravno.Ni kintu da das!

Ja kao majka jedne devojke od 28 godina kojih je 20 provela u Africi pustila bih je samu jer ona zna i poznaje.(mada joj ne bi palo ni u snu napamet da se zaljubi u tu "skolu"i crnce nize od nje,nema sanse,zna te fazone odavno)

Tebi bih savetovala da ides sa njom ako je bas priteglo.

Ali po ponasanju tvoje cerke sumnjam da je tek prosla pubertet,i nije svesna.Ne moze da se rade ozbiljne stvari preko intereneta!!!:roll:

Prema tome ne moze.

I sta da radis?
Prica ne vredi,vec je zaludjena.

(ja pomislim da isamaram moju cerku samo na to ali nemoguce,batine nisu dozvoljne i ne pomazu nsita)

Ti samo cuti,batali pedagogiju i razgovore u na ovom stupnju su stetni,i ne daj pare.Racunaj na vreme koje obicno resava neresive situacije.

Znaci cuti,pravi se luda i cekaj.

Srecno:)

Back