anamarija8384
Početnik
- Poruka
- 22
molim vas da mi neko objasni nesto vise o vedskoj skoli.naime,moja cerka je putem interneta,nazalost,upoznala nekog decka iz juznoafricke republike iz johanesburga,koji je zavrsio neku takvu skolu,a ona je zaludjena tom kulturom,ja se nista ne razumem u to cak ne znam ni da objasnim kakvom,znam da voli jogu da je vegan nista dalje ne znam .a i on je u tome.zanima me zato nesto vise o toj skoli ,ako je uopste to skola,o johanesburgu i o juznoafrickoj republici.ona zavrsava geologiju i zeli da ode tamo preko ovog decka u kog se ,uzgled,jos i zaljubila.ja sam u totalnom soku zbog toga.ne znam kako da reagujem a ne znam nista o toj kulturi,narodu,verama...nije mi ni bitno cak ni sto je crnac ..nista ...ni sto je nizi od nje dosta..ludo zar ne? !samo ne razumem u sta se uplela.napominjem da je jako dobro dete ali u ,,svom svetu..ne sminka se ne pije kafu ne pusi,ne psuje,..daleko je od svega toga..samo radi jogu i cita neke duhovne knjige.nije verski nastrojena zato nista ama bas nista ne razumem.on planira da dodje za srbiju i uci jezik ali ja se tako plasim....ne znam nista o ljudima iz susednih mesta,drzava..a kamoli kontinentima...strasno...