Majka jedne od tragično nastradalih žrtava se putem facebook-a obratila Kostinom roditeljima rečima ,,Zašto tvrdite da je vaše dete trpelo vršnjačko nasilje, kad nije? "
Ali...
1) Njegovi roditelji do dana današnjeg nisu dali nijednu izjavu, niti ih je bilo ko bilo šta pitao, još manje su pominjali vršnjačko nasilje.
2) Ista ova majka pominje da je Kosta sedam dana na ekskurziji
spavao u fotelji, (u fetalnom položaju), umesto sa drugom decom u sobi. Ovo je zastrašujući detalj koji bi svako normalan odmah prijavio psihologu škole. Ne mogu da shvatim osobu koja je ovako nešto prećutala.
Kako nije posumnjala ne to šta se događa kada je u sobi sa drugom decom, zašto ne želi da spava tamo? Naravno da su deca poslala roditeljima idilicne snimke sa ekskurzije na kojima pevaju pored kamina, sigurno nisu slali snimke na kojima nekoga maltretiraju.
Ne mogu da shvatim ni jednu odraslu osobu kojoj se nije uključio alarm kada je saznala da dečak od 13 godina i metar i osamdeset spava sklupčan na fotelji svih sedam dana na ekskurziji (!)
Naravno, mnogo važnije od toga je napomenuti da su bila u pitanju ,,elitna deca" i ,,buduća elita ovog društva".
Dakle vršnjačkog nasilja nije bilo, ali je dečak iz nerazumljivih razloga imao strah od toga da zaspi u sobi sa svojim školskim drugovima, pa je spavao u dnevnom boravku sklupčan na fotelji. Čudi me da se toliko bojao takve Elite.
Gaga
23-05-2023 13:01h
Zašto je to dete spavalo samo u dvokrevetnoj sobi?
+ 34- 9ODGOVORI
Goga
23-05-2023 13:21h
Dan posle tragedije sam lično slušala dečaka iz kostine škole kaže "svi smo ga izbegavali, niko nije hteo da se druži sa njim, malo je mucao pa smo ga zezali zbog toga, zvali smo ga štreber", to su reči dečaka na tv, ispred škole je bio i tako priča, a šta je istina to mi neznamo.
+ 42- 5ODGOVORI
TeaB.
23-05-2023 13:22h
Dete jeste bilo maltretirano!! Imate izjave dece na dan masakra!!
+ 32- 13ODGOVORI