Večita Dilema

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Najmanja sitnica koja pokrece zenski libido..
Po mom misljenju ako joj se tip svidja i pozeljan joj, dovoljno je da je nezno.. pomazi po kosi,,,:rumenko:
Moj forumski drug tvrdi da je to kao blago meni dok sam ja ubedjen da je svaka zena manje vise ista za svakog tipa koji je erotski privuce,,,

gresim li?
Zato su tu forumasi i forumasice pre svega da razjasne ovu misteriju nas neupucenih..:hvala:

Po mom misljenju ako joj se tip svidja i pozeljan joj, dovoljno je da je nezno.. pomazi po kosi,,,:rumenko:
Moj forumski drug tvrdi da je to kao blago meni dok sam ja ubedjen da je svaka zena manje vise ista za svakog tipa koji je erotski privuce,,,

gresim li?
Zato su tu forumasi i forumasice pre svega da razjasne ovu misteriju nas neupucenih..:hvala:

Pogresan ti naslov.Uopste ne postoji dilema. Ako postoje emocije sve ostalo je tu.

pomno ću da pratim ovu temu da naučim nešto

- - - - - - - - - -

Pogresan ti naslov.Uopste ne postoji dilema. Ako postoje emocije sve ostalo je tu.

Ne postoji sitnica koja pokrece zenski libido.
Ili si joj privlacan ili nisi.
Mozes ti nju sedam dana nezno da mazis po kosi,ali ako joj prosto kao pojava nisi privlacan,nema nista od hopa cupa.Nije ona carobna lampa da je trljas.
zanimljivi odgovori za početak

gresim li?

Nema misteerije - Ako zena nije napaljena i vlazna i ako joj nije potreban Penis :mrgreen: mozes biti i Apolon :lol: uzalud se trudis :aha:

Prvo je nasmej i oraspolozi onda je mazi :rumenko: i kresni :cool:

I ja kada se istrosim ~~~ ne pali me ni najyebozovnija zena :malav: zato sto sam sit i nemam potrebu :manikir: onda se samo zezam kao sa forumashicama :rotf:

Pitanje je - Sta zenu moze da napali, sta je potrebno ili dovoljno da ona pozeli sex sa tobom :zper:

ili nije ? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Forumasi vole da otvaraju teme u zagonetkama i rebusima :lol: i ja sam jedva ukapirao jer sam genije za misterije :rotf:

Back