Kao sto znate ja sam verena. Ta veza je vec ukoracila u sesti mesec, uskoro ce i sedmi. Moj verenik zivi sa mnom. Naravno, znate da sam cestita i postena i da ne spavam sa njim. Mogla bih da kzem da ova veza nije preterano dinamicna i da nema nekih velikih pomaka. Primetili ste da ne spominjem mog bivseg decka iz Izraela. Iskreno ignorisem ga. Posalje mi neku poruku, ali ja sam coool. Necu da se sa njim natezem. Niti se razvodi, a obecava, niti radi nesto drugo. Skoro sam se cula sa njegovim bratom. On je stvarno sladak. Samo, on je crna ovca porodice. On ne radi nista, samo pise neke pesme. Ja sam pesnikinja, pa mogu da budem objektivna, kada to kazem, ali njegove pesme su dosadne. Ma, nisu dosadne, nego glupe. On cak i nema jevrejski izgled kao moj bivsi decko. nema ni te poglede oko religije, posto ne dopusta roditeljima da mu se mesaju u zivot, ali je nekako nepouzdan. Siromasan. On nema neke stalne izvore prihoda. Kaze da radi: "ovo, ono". poceo je da prica sta radi, ali mene nije preterano zanimalo da slusam te njegove price. Cim sam cula da je siromasna, odmah sam znala da okreneom glavu. Za njega pricaju i da je gej, ali ja to nisam proverila pa ne mogu da govorim. Jednostavno, niko ga ne ceni preterano, posto je tako istripovan. Samo baza i ne radi nista. Putuje sa nekim drugovima, pisakara te gluposti. Kakav je to zivot, molim vas?
Ali necu da pricam previse o glupostima. Da se vratim na temu. Posto sam u jednoj vezi, koja tece svojim tokom i trebalo bi da bude krinisana brakom, u njoj nema nekih potresa. Neka nekih bombi. Ponekad se prosetamo moj verenik i ja. Ponekad izadjemo negde. Meni je lepo sa njim. Drzim ga za ruku, ljubim se, grlimo se, ponekad je on malo agresivniji

, ali mu ja ne zameram i bolje sto je malo siguran u sebe.
Kao sto vidite moja veza je stabilna, ali to povlaci i da se ne desava mnogo zanimljivih stvari. Imamo neku nasu rutinu. Mnogi ovde komentarisu moje teme da su postale kratke. Jednostavno, moja veza nije preterano puna nekih eksplozija kao ranije, pa zato pisem kratko. Ipak, ne znam da li vam se vise svidja da pisem kratak ili dug post. Ne zelim da pisem nesto sto nije vazno, posto se uvek izrazavam u kratkim crtama.
Ne znam, sta vi mislite?Sta da radim?