„Већина навијача против власти, револт ће се испољити“

navijaci su organaizovana kriminalna grupa,u crnim hornikama iza svakog ubitva krije se pripadnik neke navijacke frakcije.Navijaaci su pod kontrolom DB za koji rasturaju narkotike.Tesko mi je da zamislim situaaciju u kojoj hiljade "navijaca" sledi duboko kriminalizovane "vodje",ali sve sta nije normalno u Srbiji je normalno, tako da,..

Да, када су у питању сплетке са политикантима и криминалцима.

То се види из авиона, да ли су навијачи или "навијачи"

secam se da jedno vreme najbolju gudru u beogradu su imali navijaci partizana, tako su ljudi pricali, otkud im gudra nego od siptara

Па "навијачи" су ваљда криминалци...:D ... а служе и ДБ-у за неке уличне акције

1605994883921.png

Muslin podržao Vidića protiv FSS: Sa njim i u rat!

Nekadašnji selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin podržao je Nemanju Vidića, koji je pre nekoliko dana u otvorenom pismu istakao šta ga sve tišti kada je reč o našem fudbalu i koji je žestoko iskritikovao FSS i predsednika Slavišu Kokezu.

- Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji - rekao je Muslin za Novosti.

Bivši selektor "orlova" priznaje da ga boli celokupna situacija u srpskom fudbalu i to što ni posle dve decenije fudbaleri Srbije ne mogu na EURO.

- Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera.

Slavoljub Muslin FOTO: Starsport
Slavoljub Muslin

O ličnosti bivšeg asa Mančester junajteda ima samo reči hvale.

- Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat - zaključio je.

Back