Većina medija u Srbiji sada širi NATO propagandu šta nam to govori?

504588_najnovija-vest_kf.jpg

Gori EU nema preživelih.

873x400.jpg

Autorska tema
Predsednik Srbije pomoću medija opipava puls Srbima da vidi da li može da progura odluku da uvede sankcije Rusiji.Strašno je kako se to radi.Rusija ne krije da je izgubila 800 vojnika jer normalno na zemlji je a NE kao NATO koji nas je gađao iz daljine i to sa više stotina kilometara pravo kukavički.Dok ne zgazi vojna čizma nema pobede.Zato NATO nije ni pobedio Srbiju na bojnom polju ali je za stolom pobedio pogotovo sa DOS-om koji je tada to oružje koje nije mogao da uništi NATO isekao i pretopio.
Živela Rusija i da da Bog da NATO više nikada ne bude svetski policajac.
AMIN.
To nam govoro, Neško, da smo debelo okruženi NATO zemljama i da bi u slučaju jače konfrontacije Rusije i NATO mi prošli kao bosi po trnju, samo zato što šačica ruskih agenata ima debele koristi od podržavanja Rusije a ti i tebi slični ih sledite kao ovce.

To nam govoro, Neško, da smo debelo okruženi NATO zemljama i da bi u slučaju jače konfrontacije Rusije i NATO mi prošli kao bosi po trnju, samo zato što šačica ruskih agenata ima debele koristi od podržavanja Rusije a ti i tebi slični ih sledite kao ovce.
Ne glupiraj se vidiš da ovako nemaš ni granice ni državu.Ako padne Rusija nas neće više biti samo da znaš.Oćemo samo ako se pokatoličimo.Ovo je rat Zapada protiv pravoslavlja vidiš li slepče?

Au braco pa mi smo u nato vec kao i nasa pokrajina kosovo.

ŠIPTARE TVOJ SENILNI BAJDEN DA TE ODBRANI?
https://t.me/sputniksrbija/13419
??Бајден: Путин може да опколи Кијев тенковима, али никад неће освојити душе и срца иранског народа.

https://srbin.info/svet/rusija-ne-veruje-da-kijev-zeli-dogovor-bajden-pomesao-ukrajince-i-irance/
POGLEDAJTE SNIMAK AKO NE VERUJETE.
ŠIPTARE DOLAZIMO PO VAS IMA DA BEŽITE I IZ ALBANIJE.
NAto nece vise napadati Srbe i Srbiju posto smo u nato ali ti nisu javili ... mada imas bazu nato-a oko koje krades drva :(

Srbija sa Rusijom može vratiti Kosovo i Metohiju a protiv nje nikada.Sada je samo pitanje da li smo na putu naših svetih kraljeva kao i zaštitnici pravoslavlja kao Sveti Sava.A najvažnije je da li smo spremni na žrtvu kao sada Rusi za oslobođenje od kolonijalizma.
Tesko da cemo povratiti Kosovo. Pre cemo u EU. Oba su iluzija samo je EU manja iluzija.

Ne znam kako da vratimo KiM. Da napadnemo kao nas Nato I da prođemo kao Rusi sad? Te sankcije bi nas uništile kao naciju. Mi nemamo nista svoje da se oslonimo. Geografski smo zarobljeni, teritorijalno mali, nemamo industriju, proizvodnju, izvoz je slab jabuke, maline tako neko voće. Teoretski lepo zvučiš, ali smo praktično u kanalu. Neke sankcije kao Rusima sad bi samo naš kanal zatrpale. Stali bismo u vremenu u kojem već dugo stojimo nažalost.

Back