Већина грађана против ЕУ, расте рејтинг СНС и поверење у Русију, пао рејтинг ДС

Шта подржавате од наведеног ?

• ЕУ

• Русију

• СНС

• ДС

• Ништа од наведеног

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 280909

Poznat
Poruka
7.809
БЕОГРАД – Подршка грађана уласку Србије у Европску унију је опала, а поверење у Српску напредну странку је порасло, резултат је недавног истраживања јавног мњења о односу грађана према битним друштвеним, политичким, економским, социјалним и безбедносним питањима. Истраживање је спровео Драган Танчић, доктор политичких наука на Институту за српску културу, на узорку од 264 испитаника у 17 општина, у периоду пре и после 25. јула 2011. године.

Према том истраживању, 42 одсто испитаника од 20 до 24. јула било је опредељено за ЕУ, док је њих 45 одсто било против. Испитивање од 25. јула до 20. августа показало је да је 32 одсто грађана за улазак у ЕУ, док чак 56 одсто не подржава улазак Србије у Унију. За улазак Србије у НАТО изјаснило се свега осам одсто грађана, док је 80 одсто било против. Истовремено је забележен и пораст поверења грађана Србије према Русији, где се 43 одсто изјаснило за савез Руском Федерацијом, а 36 одсто је било против.

Истраживање показује да је популарност СНС-а код грађана Србије порасла, док је ДС доживела пад популарности. Грађани највише поверења имају у Александра Вучића, Томислава Николића, Бориса Тадића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића. Међутим, Тадић је доживео пад популарности од 2,8 одсто у односу на истраживање пре 25. јула.

Танчић каже да је истраживање валидно.
- У питању је једноставан избор. Највећим делом је обухваћен Београд, затим Војводина, и на крају општине на КиМ. Овде је реч о свеоубухватном истраживању, које садржи доста показатеља на основу 80 питања, колико их упитник садржи. Истраживање је спроведено у оквиру научне монографије – рекао је Танчић.
Занимљиво...

Nada umire poslednja.

Није нада него улебио се паразитић у неку државну институцију...пре тога гола голцијатата беда био :hahaha:

Poslednja izmena:
**** се њему за Србију ... он јури функцију ;)
Ма шта ће мени функција...мени интересује да се у овој земљи смањи стопа незапослености, повећа извоз, среди инфраструктура, смањи криминал, а то да ли ћемо бити ближе са Немцима или Кинезима, баш ме брига....

Ма шта ће мени функција...мени интересује да се у овој земљи смањи стопа незапослености, повећа извоз, среди инфраструктура, смањи криминал, а то да ли ћемо бити ближе са Немцима или Кинезима, баш ме брига....

И све ће се то десити само ако СНС победи јел? А да те питам овако, шта ћеш урадити ако СНС формира власт са ДС, пошто си рекао да си против ДС?

Moj projekat stvaranja Rusko Srpske Fedracije je sa 0,000000000000 1 % podrske - koliko je imao kad sam ga prvi put predstavio javnosti - skocio na 43 % i postao vecinski u Srbiji ... :think:

Mogu ja to i bolje - a ionako su me pokrali u toj anketi ... sad imam 67 % ..

Nabicu jedno 80 % za par meseci .. :think: .. a onda nek drugi poberu slavu .. :mrgreen:

Poslednja izmena:
i dalje sam za EU, protiv SNS za DS.

Ajde molim te kazi mi iskreno, ali stvarno od srca, sta ti mislis da ce da se promeni na bolje u tvom zivotu i zivotima tvojih sugradjana ako se jednog lepog dana dogodi da Srbija udje u EU???
Ignoirisi ako je moguce sve politicke partije, njihove programe i obecanja. Samo cisto ono sto ti ocekujes da ce da se poboljsa u tvom zivotu.
Ovo te pitam jer me cisto informativno zanima sta se mota po glavama pro-evropski orjenisanih gradjana Srbije.
Bas me zivo zanima cemu se nadas, jer i ja sam se necemu nadao pre 16 godina kada sam se preselio u EU.

И све ће се то десити само ако СНС победи јел? А да те питам овако, шта ћеш урадити ако СНС формира власт са ДС, пошто си рекао да си против ДС?
Нисам ја неки задрти напредњак али мислим да гласам за њих. А ако формирају власт са ДС, не гласам ни за кога више.
ДС (иако бољи од ЛСВ, Г17) је ипак штетан за српско друштво и било би добро да на 4 године оде са власти и ишчисти се од лоших кадрова.

Нисам ја неки задрти напредњак али мислим да гласам за њих. А ако формирају власт са ДС, не гласам ни за кога више.
ДС (иако бољи од ЛСВ, Г17) је ипак штетан за српско друштво и било би добро да на 4 године оде са власти и ишчисти се од лоших кадрова.

Међутим, чињенице и стање на терену говоре другачије ... ДС ће правити владу са црним ђаволом, када је могао са СПС, веруј ми направиће и са СНС

Било би добро? Баш благо речено. Ја бих рекао да је то бити или не бити.

Moj projekat stvaranja Rusko Srpske Fedracije je sa 0,000000000000 1 % podrske - koliko je imao kad sam ga prvi put predstavio javnosti - skocio na 43 % i postao vecinski u Srbiji ... :think:

Mogu ja to i bolje - a ionako su me pokrali u toj anketi ... sad imam 67 % ..

Nabicu jedno 80 % za par meseci .. :think: .. a onda nek drugi poberu slavu .. :mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Како расте рејтинг СНС ако пада подршка ЕУ?
СНС је сада већа рава од ДС кад је у питању ЕУ путешествије.....

Zato sto je Nikolic bio izricit (emisija PULS-BN) da crvena linija koju je pominjao, za njega znaci:Ne EU po cenu KiM...
SNS (i inace).

Било би добро? Баш благо речено. Ја бих рекао да је то бити или не бити.
Поента је да цела четвороглава аждаја (ДС, Г17, ЛСВ, ЛДП) оде са власти...то је онда пун погодак !

Заборавио си СПС.

Или ниси?

Не није ... већ је писао да би СПС и СНС били добри у коалицији .... Сад ми објасни ... који је то степен дебилизма....

Back