Vecerasnji koncert Amy Winehouse

Evo sad sam gledao na B92 ... Shto neko napisa "A da je vidi babo" :D :D :D ! Pa bolje u kafanu za te pare da ste ishli bolje bi se proveli iako ne slusam narodnjake al realno kad bi birao pre bi puko u kafani pare nego za ovu raspalu shto otpeva dve pesme nagudrirana i ode kuci... P.S. Chuo sam da je Moby ispao car.. Bolje on da je dosao ovde da napravi solo cert.

e da, bash steta... kako bre ne moze da se sastavi
mada i nije me nesto iznenadilo radi kako moze : )) ali su ipak najavili, kad se vec nakanila da ide... sto je najbolje ide na neku terapiju
ali ipak nisam se osecala da sam spiskala pare, a i crnci nisu bili loshi... i neverovatno opusteni

Nisam išo nit, planiro da idem, po komentarima vidim da je koncert prošao loše kao što sam i pretpostavljao, većina solo pevača/pevačica iz zapadnih zemalja poput ove, gradi karijeru u svojim zemljama i tamo isto dok se neprobije i uništi ih slava, posle toga ta ista slava im udari u glavu pa im sledeća stavka para, kad ljudi odrađuju turneje zbog para a pritom nemogu da se odreknu stavke popularnosti koja je bitna da bi se zarađivala para, ljubav i inspiracija ka muzici im je narušena i logički je da neće uživati u nastupu i dati publici ono što želi pogotovu onoj koja nije ni iz njihovog govornog područja, ima izuzetaka iz raznih muzičkih žanrova koji znaju se nose i postave prema slavi i muzici, ali u te retke izuzetke Amy Winehouse već par godina nemože se ubrojiti, ja volim nju i njen rad al sam objektivan prema svakome pa i svojim idolima, pa stoga moradoh reći ovo.
zahvaljujem se i izvinjavam se na smetnji.

ma tri pesme ako je nekako otpevala... ostalo su otpevali oni : ) drugari iz benda, i to su bili uvezbani, kao znali smo sta nas ceka
i to ove... back to black, ono kad je izbacuje ... onaj hit... i am trouble kako se zove pesma
i valerie... a ostalo su oni

bas je bila na necemu i to toliko d anijem bas mogla ni da prica... pokusavala je : )) povremeno je imala komentare kao ono u klubovima ... ovo je ovaj onaj al bila je vise nego na necemu
ali to je s njom jos od onda?! mozda joj vise ne odgovaraju te stare pesme...
bila je u nekoj vrlo kratkoj haljinici ... bosa?... onako skoro da joj je ispadalo... : ))
al nije je nesto bilo blam :))
kako samo uspe... to je i za divljenje kolko je boli K
mada delovalo je da su ljudi blagonakloni cak iako su zvizdali... da je ziva i zdrava
ko je prati mozda je i ovo super... ja nisam bas nesto ni ocekivala : ))
a rehab nije pevala

pa ljudi vi je onda ne znate... ajd ko da je pa znam
al bash je diva jer ipak nije bilo prazno iako je bilo tako. video si je uzivo

inace pre nje je bila neka hrvatska grupa ono OK profi. nisu poznati? ali ko je hteo imao je da prati... znaci organizatori su se potrudili... mozda su oni bili glavni a ove smao nakacili
al ona je valjda sve istresla iz sebe svu intimu preko noci prsla pa josh ponesto tu nju rastrzava...
al kako na bimovima trepcu ona piva ono je neverovatno mislim sad cu kad cujem ejmi v da imam u glavi tuborg i zilete?! : )))
da nije ono kao... izabrali kalemegdan da bude zeleno da se asocira bolje na pivo..
aj nadam seda joj je bio ok ambijent ipak... da joj se svidelo... dosta slihtanja

je recju bruka...ali u najgorem mogucem smislu..
jedva je dovukla du.pe na binu, otpevala ukaupno pola pesme..
mislim da bi trebalo ljudima vratiti nocac, ali znajuci nase organizatore, takav presedan se jos nikada nije dogodio...:rtfm:
sve ...bezveze...:ljutko:

pa je l' lepo reche zena "I told you I was trouble. You know that I'm no good."?
svako ko i malo prati njen rad, zna da je ovo ona..

a i kakve veze sa tim imaju organizatori?

Back