Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, kod nas je ručak nekako glavni, za tad skuvam uvek nešto konkretno, ali za večeru često ne znam šta ću.Ja spremam samo večeru jer sam se pomirila sa činjenicom da najviše volim da jedem uveče. Preko dana samo lagana klopa u malim količinama, a uveče je ono pravo jelo koje ti verovatno ispucaš za ručak. Upravo sam pojela pola pleha lazanje![]()
Jel misliš i na kuvana jela, kao supa, čorba, pasulj, boranija, na jela na kašiku?Sve sto ostane od rucka![]()
MorajuJel misliš i na kuvana jela, kao supa, čorba, pasulj, boranija, na jela na kašiku?
Meni nekako to ne ide za večeru.
Pa meni je gibanica ok za tu situaciju, pica, palačinke...Pa da, kod nas je ručak nekako glavni, za tad skuvam uvek nešto konkretno, ali za večeru često ne znam šta ću.
Nikako da probam sočivo, stalno zaboravim na njega...Dobra je čorba od crvenog sočiva, napraviš bukvalno za 5 minuta, a po ukusu deluje kao da si kuvala dva sata. Obožavam takva jela.
Pa uvek je pun, pa obicno ko sta voli....Što se tiče ovog gladovanja i ovog da moraju, ja imam decu u razvoju, volim da se hrane raznovrsno i ne dolazi u obzir da im ukinem večeru.
@Van razuma , kažeš, nađu nešto drugo u frižideru. Šta, na primer?
Caki, jel si razmišljala da se baviš politikom? Imaš nekoliko postova, a nijedno konkretno jelo nam nisi rekla...Pa uvek je pun, pa obicno ko sta voli....
Doduse moji su odrasli svi, pa mene i ne pitaju vise nit sta ima, nit sta mogu, samo se grabi ko sta stigne
Razmotricu idejuCaki, jel si razmišljala da se baviš politikom? Imaš nekoliko postova, a nijedno konkretno jelo nam nisi rekla...
Ja kuvam samo tu čorbu od crvenog sočiva, zato što se ono brzo skuva. Recept je jednostavan, a ti možeš da dopuniš povrće ili meso po želji, mada je meni ovaj osnovni recept sasvim OK.Nikako da probam sočivo, stalno zaboravim na njega...
Kako ga spremaš?
uvek dobar planSve sto ostane od rucka![]()
Тако је некако и код мене. Ручак ми је увек мало јачи, вечера је углавном лагана.Откад је проблем шта јести за вечеру... Пржена јаја, сардине са луком, макароне са сиром или већ са чим хоћеш, топли сендвичи из рерне итд итд...