Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Sami, sa njim, sa njom, vase najlepse, najromanticnije, tek ga ocekujete... desilo se, tek ce ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:Sami, sa njim, sa njom, vase najlepse, najromanticnije, tek ga ocekujete... desilo se, tek ce ...![]()
divlja-u-srcu:Venecija je prelepa i romanticna ! :wink:
Ja ne znam jos gde cu, al' znam s kim cu!![]()
Goscica:U ponoc cu biti na trgu sa jos 100000 ljudi, slusacu muziku, lagano se smrzavajuci. And my sister
He, he, ali i to je deo tog ludila i euforije :wink:
Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Zelimo ti srecu!iluzionista:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Ove godine ne... No... Pred novu godinu cu upoznati nekog interesantnog, ko bi mogao da mi uveseli narednih par meseci... E, sad videcemo, da li ce nesto biti... Pozelite mi srecu.![]()
E, za tebe jedino znam i ne brinemNina2:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Pa rekoh vec: JA!![]()
Goscica:Zelimo ti srecu!iluzionista:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Ove godine ne... No... Pred novu godinu cu upoznati nekog interesantnog, ko bi mogao da mi uveseli narednih par meseci... E, sad videcemo, da li ce nesto biti... Pozelite mi srecu.![]()
![]()
Goscica:E, za tebe jedino znam i ne brinemNina2:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Jel ostaje ona Venecija
![]()
iluzionista:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Neizvesnost do kraja...Verovatno cu znati dan ranije, ali od romantike ni R :?Nina2:Goscica:E, za tebe jedino znam i ne brinemNina2:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Jel ostaje ona Venecija
![]()
DA!![]()
Sta bi sa tobom?
Nina2:iluzionista:Goscica:Pa dobro bre ljudi hoce li ga bar neko docekati romanticno ili ne ? :?
Srecno!![]()
Nina2:Well, s obzirom da je vec drugi dan poplave u Veneciji izgleda da ce nasi planovi za docek tamo pasti u...(skoro pa bukvalno) u vodu :?
Aaaaaa, bezveze...sta se ovo desava sa nasom planetom :? (mada su poplave ceste u Veneciji, ali sam ja jos uvek pod utiskom Cunamija)Nina2:Well, s obzirom da je vec drugi dan poplave u Veneciji izgleda da ce nasi planovi za docek tamo pasti u...(skoro pa bukvalno) u vodu :?
iluzionista:Nina2:Well, s obzirom da je vec drugi dan poplave u Veneciji izgleda da ce nasi planovi za docek tamo pasti u...(skoro pa bukvalno) u vodu :?
A sto? Pa, budite malo originalni.To je bas romanticno.
Docek nove pod vodom.
![]()
Goscica:Aaaaaa, bezveze...sta se ovo desava sa nasom planetom :? (mada su poplave ceste u Veneciji, ali sam ja jos uvek pod utiskom Cunamija)Nina2:Well, s obzirom da je vec drugi dan poplave u Veneciji izgleda da ce nasi planovi za docek tamo pasti u...(skoro pa bukvalno) u vodu :?![]()