Veca izlaznost odgovara ubedljivo najvise SRS-u!

Torrente-BG:
Znaci Dinkic je qrcina od strucnjaka posto je on zavrsio ekonomski u BG. :)

Nije bas qrcina,ali ipak ne moze da se meri sa Djelicem. Studirati na Harvardu i Sorboni,znas samo koliko uglednih i priznatih ljudi tu mozes da upoznas i da se sprijateljis sa njim. Zamisli Djeliceve veze i poznanstva.
A mi Srbi dobro znamo koliko je bitno da imas vezu.

Torrente-BG:
Zato on ne voli Bozu.Ljubomoran je zato sto Boza ima diplomu Harvarda. :)
Neka dodje kod mene Dinkic cu napravim i njemu diplomu Harvarda i gratis Oxforda i Kembridza

:D:D:D
Torente,jel moze i za mene jedna? Koliko treba da platim ne pitam,ako trebaju ruckovi,vecere,ribe..sve je sredjeno samo upisi na papirce.
Ja cu da budem malo skroman,pa mi je dovoljan samo Berkli.

inagadadavida:
Mora da ima negde, kako djelic podrzava bombardovanje.......ajde mentolu, postavi neki link, pa da se i mi uverimo........ :roll:

Ne mislis valjda da ti ovde neko veruje na rec, i to nakon onolikih gluposti koje pises :confused:

Evo sta Djindjic izjavljuje za izraelski list Harec 3. maja 1999. dok su bombe padale na Srbiju:

"There's no logic to a ground campaign and a formal conquest of Serbia. That would lead to a conflict between NATO and Russia and China and an international crisis. The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. They have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milosevic won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks."

http://img163.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-16667/loc509/02422_djindjic_haaretz_1999_122_509lo.jpeg

Torrente-BG:
Dovoljno je ovo Od 2001. do 2004. bio je ministar finansija i ekonomije u Vladi Republike Srbije.
i vec znamo cemu mozemo da se nadamo.

E dobro receno!
Inflacija 2001. narasla na preko 100%, pa samo dok je on bio ministar cene porasle 3 ili 4 puta sigurno!
A po stranu jos i sve ostalo... Koliko je npr. nezaposlenst porasla samo u periodu dok je on bio ministar...

wireless:
E dobro receno!
Inflacija 2001. narasla na preko 100%, pa samo dok je on bio ministar cene porasle 3 ili 4 puta sigurno!
A po stranu jos i sve ostalo... Koliko je npr. nezaposlenst porasla samo u periodu dok je on bio ministar...

Tako je!
Da su ostali radikali 'lebac bi bio 3 dinara,struja bi bila 0,05 dinara za kilovat,mleko 5 dinara i tako redom.
I bilo bi milion zaposlenih vise na neplacenom odmoru.

wireless:
Evo sta Djindjic izjavljuje za izraelski list Harec 3. maja 1999. dok su bombe padale na Srbiju:

"There's no logic to a ground campaign and a formal conquest of Serbia. That would lead to a conflict between NATO and Russia and China and an international crisis. The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. They have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milosevic won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks."

http://img163.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-16667/loc509/02422_djindjic_haaretz_1999_122_509lo.jpeg

Harezz......... :D :D :D :D :D :D ..........ne mogu da verujem da jos postoje bolidi koji nasedaju na ovu foru staru nekoliko godina.... :D :D :D

ti si odskora na forumu?? :-D

Korner zastavica:
Nije bas qrcina,ali ipak ne moze da se meri sa Djelicem. Studirati na Harvardu i Sorboni,znas samo koliko uglednih i priznatih ljudi tu mozes da upoznas i da se sprijateljis sa njim. Zamisli Djeliceve veze i poznanstva.
A mi Srbi dobro znamo koliko je bitno da imas vezu.

....e pa ja imam drugaricu koja studira na Harvardu pravo...zapravo zavrsava...nema sta da obuce...salim se ali je letos toliko ceznjivo gledala neku tasnu da mi je bilo zao....a imam i druga koji je zavrsio tehniku na Sorboni...radi za neku Francusku firmu u Kanadi i nije mogao o.g. da dodje...kaze skupa karta....inace maznuo mi je dux pre 2 godine...i tati jaknu ... mozda bi se vratili da im neko ponudi mesto premijera :)

Andreavk:
....e pa ja imam drugaricu koja studira na Harvardu pravo...zapravo zavrsava...nema sta da obuce...salim se ali je letos toliko ceznjivo gledala neku tasnu da mi je bilo zao....a imam i druga koji je zavrsio tehniku na Sorboni...radi za neku Francusku firmu u Kanadi i nije mogao o.g. da dodje...kaze skupa karta....inace maznuo mi je dux pre 2 godine...i tati jaknu ... mozda bi se vratili da im neko ponudi mesto premijera :)

Cuti dobro si prosla, yebote.....da si znala nekoga sa Oxforda, mogao je i da te rokne :wink:
Tako ti je kada se druzis sa streberima, umesto sa postenim kriminalcima :D

Andreavk:

E,imam ja druga u Holandiji Mile se zove. On je kuvar. Mada sada radi kao obezbedjenje na aerodromu. I lozio se da ovde otvori neku brzu klopu,pa da to za godinu,dve razvije da ima nekoliko lokala po gradu i drzavi. Da bude novi Mek,KFC,Burger King i sl.
Pa se savetovao samnom,a i ja tada bio tamo daleko,pa mu pricam da nemam pojma sta je i kako je,ali da ode pa neka vidi kako je. Dosao u BG,bio mesec dana i vratio se u Holandiju.
E Milu je Pauk pre par godina ukrao jednu adidas trenerku. Provereno.
A imam jednog ortaka u Italiji,radi u piceriji kao konobar i ima ribu neku Talijanku malu. E,on je samo otisao kod caleta na raspust i vise se nije vratio iz Italije. Nije stigao ni srednju da zavrsi.
:D

Andreavk:
...ma izgubili mu prtljag kad je dolazio...nije imao sta da obuce...pa zaboravio da vrati :)

Mora da je dolazio Air France-om.
Svima gube prtljage,samo meni NIKAD! :D:D:D valjda sam simpa onim francuskim stjuardesama. .Jedna se cak i slikala samnom,zamisli. :D
Sto nije trazio da mu nadju prtljag,kakvo je to ponashanje?
Drazi bre prtljag odletao za Australiju,pa mu vratili sutra dan. :D:D

Korner zastavica:
E,imam ja druga u Holandiji Mile se zove. On je kuvar. Mada sada radi kao obezbedjenje na aerodromu. I lozio se da ovde otvori neku brzu klopu,pa da to za godinu,dve razvije da ima nekoliko lokala po gradu i drzavi. Da bude novi Mek,KFC,Burger King i sl.
Pa se savetovao samnom,a i ja tada bio tamo daleko,pa mu pricam da nemam pojma sta je i kako je,ali da ode pa neka vidi kako je. Dosao u BG,bio mesec dana i vratio se u Holandiju.
E Milu je Pauk pre par godina ukrao jednu adidas trenerku. Provereno.
A imam jednog ortaka u Italiji,radi u piceriji kao konobar i ima ribu neku Talijanku malu. E,on je samo otisao kod caleta na raspust i vise se nije vratio iz Italije. Nije stigao ni srednju da zavrsi.
:D

...more mogla bih roman u nastavcima da napisem o ljudima koji su napolju...imam i licno iskustvo ali sve se svodi na to da ljudi idu tamo gde im je bolje...sve se svodi na licnu procenu i ne treba to uopstavati

savin:
Ko je osnovao onu Stranku penzionera?
To je samo sa ciljem da se zeznu Radikali..
Bogoljub je pokupio dosta glasova Radikala..
Radikali su trebali da imaju 200 000 glasova vise..
Interesantno da su G-17 -SPS -i Ceda dobili 50 mesta zahvaljujuci 120 000 glasova preko cenzusa..
Sledece izbore Radikali imaju 300 0000 glasova vise i mogu sami formirati Vladu..
:lol: :lol: :lol:
E ako neko zna još neki vic neka napiše.
Malo smeha neće škoditi. :lol: :lol: :lol:

Andreavk:
...more mogla bih roman u nastavcima da napisem o ljudima koji su napolju...imam i licno iskustvo ali sve se svodi na to da ljudi idu tamo gde im je bolje...sve se svodi na licnu procenu i ne treba to uopstavati

Ih..ja imam da pisem i o sebi i o celoj porodici i gomili poznanika i prijatelja,koji jesu ili su bili preko.
Nego sam se malo zezao...ti sve prijatelje sa svetskih univerziteta,a ja nizu srednju klasu. :D:D

Back