Vc solja, ogledalo, tus....?

S obzirom da je ovo SVASTARA..ako sam dobro procitala...mogu se ostavljati teme kakve god mi to zelimo...a za one kojima se ovakve teme ne svidjaju....doticne osobe ne trebaju ni ostavljati komentare u njima...pa mozda ce se takve teme manje pojavljivati...zbog nedostatka komentara..s obzirom da nece biti odziva na njih..jel?!:)

ma i to shto kazesh... ovde sve prolazi... s obzirom da smo stigli do wc-a ne bi me chudilo da ti sledeca tema bude "kakvu stolicu imate"... shto se tiche tvoje poslednje rechenice ovde se niko ne upravlja logikom... ljudi postuju i na temama koje im se ne dopadaju shto iz dosade shto iz zezanja a ne retko i usled iskrene ogorchenosti zbog pojavljivanja istih... shto se mene lichno tiche nek otvara ko shta hoce spadam u one koje ne potresaju besmislene teme... da nije tako zar bih bila ovde?:)

HELENA33:
ma i to shto kazesh... ovde sve prolazi... s obzirom da smo stigli do wc-a ne bi me chudilo da ti sledeca tema bude "kakvu stolicu imate"... shto se tiche tvoje poslednje rechenice ovde se niko ne upravlja logikom... ljudi postuju i na temama koje im se ne dopadaju shto iz dosade shto iz zezanja a ne retko i usled iskrene ogorchenosti zbog pojavljivanja istih... shto se mene lichno tiche nek otvara ko shta hoce spadam u one koje ne potresaju besmislene teme... da nije tako zar bih bila ovde?:)
Zar nije do skora bila tema na čemu ste!? :roll: :mrgreen: :lol:

;)
HELENA33:

Besmislene teme nekad sluze da se orapsolozimo!

sedim pola sata i gledam u jednu tacku...koncentrisem se.........skupljam snagu za poslednji napor...evo ga stize.......priblizava se.......osecam da je kaj blizu......prolama se krik ...napokon je gotovo....nema ga vise....mir , tisina i opustajuci osecaj.....onda se okrenem i provalim da sam **** u kadi za kupanje :mrgreen:

Back