[VAZNO] REORGANIZACIJA PF-a FAKULTETI

~Stella~

Iskusan
Poruka
6.012
Pozdrav svim posetiocima ovog pf-a :) Htela sam ipak i vas da pitam da li ste za jednu malu reorganizaciju? Naravno ocekujem i vase predloge, misljenja, kritike itd. Elem, mislila sam da se naprave nove podgrupe, tj. podforumi i to:
Univerzitet u Beogradu,
Univ. u Novom Sadu,
Univ. u Nisu,
Ostali univerziteti.
Tu bi se prebacile neke teme koje pripadaju doticnom gradu. Ostale neke opste teme sam mislila da ne prebacujem. Mozda bi bilo lakse naci neke teme ako su grupisane u neki pf, a i mislim da bi bilo manje duplih tema. Eto ako imate i vi neki predlog izvolite... :)

Мислим да мало реда неби било на одмет, само... плашим се како би то изгледало...
Не сумњам у Вашу стручност, али... знате и сами 100 људи 100 ћуди. Неби било лоше да се направи и неки део за општа питања у вези са факултетима. Што се тиче Правног факултета, на форуму се, релативно брзо указала потреба да се одвоје бруцоши од старијих колега (због броја учесника, интересовања итд.), стога предлажем да се направе посебно подфоруми за студенте нпр прве и друге и треће и четврте год. мада би то можда било компликовано.

pored podforuma po univerzitetima može i pdf za pitannj vezana za upis, za potencijalne studente, jer su brojna i izmešana, i/ali za bruciše, poseban pdf za privatne univerzitete jer se neko interesuje isljucivo za njih i fakulteti cije su teme najposcenije da budu lepljivi... mada šta znam možda bi bilo mnogo 7 pdf na ovom jednom

Poslednja izmena:
Za sad predlozi izgledaju ovako:
1. Uni. u Beogradu
2. Uni. u Novom Sadu
3. Uni. u Nisu
4. Privatni fakulteti
5. Ostali fakulteti
S tim da za ovaj deo o opstim pitanjima ne otvaramo poseban pf nego da ostane tu gde je sad. Teme o Pravnom fakultetu bi bile u okviru pf Beograd s tim da mogu da se otvore posebne teme za brucose i starije godine, naravno ako ima potrebe za tim. Da li ima jos nekih predloga?

Back