Važno - pomozite!

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.011

Hitno potrebni davaoci krvi svih grupa za sve ranjene u Mladenovcu, među njima ima i dece​

Ministarstvo zdravlja uputilo je apel građanima da su potrebni davaoci krvi za ranjene u pucnjavi koja se dogodila kod Mladenovca.
Potrebna je krv svih krvnih grupa, naveli su u Ministarstvu zdravlja. Pucnjava u Mladenovcu je ocenjena kao teroristički akt.
Pozivaju se građani koji su u mogućnosti da se jave u Zavod za transfuziju krvi "Sveti Sava" ovog jutra od 9 sati.
Izvor : https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...e-ranjene-u-mladenovcu-medju-njima-ima-i-dece

Daleko mi je Zavod Sveti Sava pogotovu što je tamo parking nemoguća misija i što čujem da se čeka po 2-3 sata prosto nemam vremena za te akrobacije jel može negde u Zemunu da se da krv? Zemun autoput tu se ja trenutno obitavam

Važna napomena - ako ste pili aspirin u zadnjih 5 - 6 dana nećete moći da date krv. Mene su zbog toga odbili.
Мени забрањено више да дајем јер сам био на игли. Отишао ја да дам, пита ме јеси икад био на игли,
реко јесам, не долази више јер не смеш више да дајеш због тога ЧП

Мени забрањено више да дајем јер сам био на игли. Отишао ја да дам, пита ме јеси икад био на игли,
реко јесам, не долази више јер не смеш више да дајеш због тога ЧП
Ti bese imas i secer i zbog toga ne bi mogao da dajes.

Где можете дати крв?​

Институт за трансфузију крви Србије, Светог Саве 39
- радним данима од 07 ч до 19 ч,
- суботом и празницима од 08 ч до 15 ч

Понедељак, 8. мај 2023.​

Institut za transfuziju krvi Srbije ikona
Врачар, Градска општина 11-14ч
Нови Београд, Бежанијска коса, Orbico 9-13ч
Нови Београд, Бежанијска коса, Црква Светог Василија Острошког, аутобус 11-15ч

Back