važno pitanje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

***Saint***

Buduća legenda
Poruka
33.301
dakle, smatram da sam ovo postavila na pravom mestu, da bi me shvatili ozbiljno.

koliko često vodite ljubav i da li to činite samo u mraku?
naime, moj dragi se stidi i kaže da se ljubav vodi samo u mraku,
a imamo sex samo jer je produženje vrste u pitanju, dakle zato što on hoće dete.
od skoro smo u braku, pre toga nismo imali odnose.

dakle, da li je to normalno jer ja nekad želim sex iako nisu plodni dani, ali
on kaže da isključivo vodimo ljubav na plodne dane da zatrudnim.
realno, ja bih htela svaki dan a ne samo te nedelje. :(
i tako već par meseci koliko smo u braku. :neutral:

imam 18.god. i on mi je prvi, nikakva iskustva pre njega nisam imala. on ima 27.

da li je moguće da on mene ne poštuje kao ženu? i ne poštuje moje potrebe? :(

i ja mislim da me je zato oženio. a govori mi da me voli. ne znam šta da radim :(
kako da mu kažem da još neću dete, jer sad definitivno više neću, kad me ne voli. :(

Ne znam šta da ti kažem.:(
U vrlo si nezavidnoj situaciji,on igleda samo hoće da rodiš decu i da mu ko neka sluškinja radiš po kući.Trebalo je to da vidiš ranije ali pošto kažeš da je skoro 10 godina stariji od tebe kako si i mogla da vidiš tek si počela da živiš.:(

Ne znam šta da ti kažem.:(
U vrlo si nezavidnoj situaciji,on igleda samo hoće da rodiš decu i da mu ko neka sluškinja radiš po kući.Trebalo je to da vidiš ranije ali pošto kažeš da je skoro 10 godina stariji od tebe kako si i mogla da vidiš tek si počela da živiš.:(

pa dobro, trudim se da mi ne zvoca, jer ipak ga poštujem, muž mi je.
ali kad krene da mu je majka ovakva i onakva, te da je lom i nered,
te da ona ne bi nikad tako nešto dopustila, ona kuva bolje, sad još
fali da mu kažem da neću ni decu da mu rodim :(

mnogo sam zabrinuta, šta ako se razvede od mene, pa sa 18.budem raspuštenica, ne daj Bože? :(

mnogo sam zabrinuta, šta ako se razvede od mene, pa sa 18.budem raspuštenica, ne daj Bože? :(

pa ti se uozbilji, kako možeš tako prema njemu

E draga takvi su ti najgori ...prvo ide mama pa deset mesta prazno:evil:....možda bi bilo bolje da se sad razvedeš, nego kad dobiješ decu, nije razvod tako strašna stvar kao nekada.:neutral:

kontam da plačeš jednoo... bar 25 dobrih minuta.. :hahaha:
haha mnogo smešno :(
pa ko te tero da se tako mlada udaš:confused:?
pa niko, nego kad sam glupa i sad se kajem. jer tek sad vidim šta sam uradila :(
E draga takvi su ti najgori ...prvo ide mama pa deset mesta prazno:evil:....možda bi bilo bolje da se sad razvedeš, nego kad dobiješ decu, nije razvod tako strašna stvar kao nekada.:neutral:

ne mogu, nema govora da se razvedem, ja ga volim, ima li šanse da će nekad da se popravi.
meni je problem jer je i malo mesto u pitanju, pa nikad više neću moći da izadjem na ulicu a da ne budem okarakterisana kao raspuštenica sa 18.godina! :(

haha mnogo smešno :(

pa niko, nego kad sam glupa i sad se kajem. jer tek sad vidim šta sam uradila :(

ne mogu, nema govora da se razvedem, ja ga volim, ima li šanse da će nekad da se popravi.
meni je problem jer je i malo mesto u pitanju, pa nikad više neću moći da izadjem na ulicu a da ne budem okarakterisana kao raspuštenica sa 18.godina! :(

Pa znaš kako se kaže muškarac je glava kuće a žena je vrat.;)...mlada si ali ćeš naučiti da glava bez vrata ne ide i da se okreće kako se vrat okreće.;)

I ne razumem ostale učesnike na temi da kad neko ima problem dođu da ga ismeju umesto da mu eventualno pomognu nekim predlogom.:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back